Στο χέρι της Λαμίας η συμμετοχή στα «σαλόνια»

ΣΗΜΕΡΑ Η ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (20:00)

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2022 18:38

Πολύ σημαντικό προβάδισμα για να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη Super League απέκτησε η Λαμία, έπειτα από τη νίκη της με σκορ 2-1 επί της Βέροιας μέσα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Στον σημερινό αγώνα ρεβάνς στο «Αθανάσιος Διάκος» (20:00), η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα καλείται να «σφραγίσει» την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.
Τα γκολ των Ντάνι Μπεχαράνο (7’) και Γιώργου Μανούσου (82’) ήταν αυτά που έδωσαν στη Λαμία τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη «Βασίλισσα του Βορρά». Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γιάννη Πασά (78’), ωστόσο σε ακόμη ένα ματς έδειξε κατώτερη των περιστάσεων. Είχαν προηγηθεί οι δύο ήττες από τον Λεβαδειακό, αμφότερες με σκορ 1-0, που έστειλαν τη Βέροια στα... δόντια της σαφώς πιο έμπειρης Λαμίας.
Ο σύλλογος από τη Φθιώτιδα, από την άλλη, συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητος, έχοντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Στη σημερινή ρεβάνς έχει την... πολυτέλεια να παίξει για τρία αποτελέσματα, μιας και, εκτός της νίκης και της ισοπαλίας, «αντέχει» να χάσει και με 1-0, καθώς ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αγωνιστικά προβλήματα ο Φέστα δεν έχει, σε αντίθεση με τον Δερμιτζάκη που θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τους Μάρκο Βελλίδη και Στέλιο Πόζογλου, σημαντικότατα στελέχη στην κατάκτηση του τίτλου στον 1ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2.
Τον σημερινό δεύτερο αγώνα θα διευθύνει ο Τάμας Μπόγκναρ. Ο Ούγγρος διαιτητής, που έχει σφυρίξει αρκετές φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ο εκλεκτός της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ για τον αγώνα-ρεβάνς των μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλαζ Μπέρκε με τον Μεϊντάνα.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:
ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.
ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Τσιμόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ισαακίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Κουατένγκ, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass