«Αγκαλιά» με την παραμονή η Λαμία με «διπλό» στη Βέροια

Νίκησε 2-1 στον πρώτο αγώνα μπαράζ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2022 20:30

Αποφασιστικό βήμα παραμονής στη Super League έκανε η Λαμία, νικώντας 2-1 εκτός έδρας τη Βέροια, στον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανόδου/παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και πλέον καλείται να «σφραγίσει» τη θέση της στα «σαλόνια» στη ρεβάνς του ερχόμενου Σαββάτου (18/6), στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος».


Το ματς ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τη Λαμία, μόλις στο 7ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τιρόνε από πλάγια αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Μπεχαράνο, που με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο. Για να μετρήσει το γκολ, βέβαια, χρειάστηκαν περίπου τρία λεπτά ...αγωνίας, καθώς ελέγχθηκε από το VAR για πιθανό οφσάιντ.
Η Βέροια βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 77’, με τον μόνιμο σκόρερ της, Γιάννη Πασά, που εκμεταλλεύθηκε την πίεση του Γιακουμάκη στο Σαράνοφ, έγινε αποδέκτης της διεκδικούμενης μπάλας και σκόραρε σχεδόν σε κενό τέρμα.
Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, κράτησε μόνο τέσσερα λεπτά, καθώς στο 81’ ο Μανούσος εκμεταλλεύθηκε ασίστ του Καραμάνου και με ωραίο τελείωμα χάρισε στη Λαμία την πολύτιμη νίκη.
ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Μαραγκός, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαβριηλίδης (77’ Μπλέτσας), Κάτσε (81’ Οικονόμου), Φοφανά (60’ Κουατένγκ), Μούργος (81’ Καπνίδης), Πασάς, Γιακουμάκης.
ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (57’ Νούνιες), Μπεχαράνο (70’ Γκέντσογλου), Τιρόνε (46’ Ρόμανιτς), Μανούσος (88’ Προβυδάκης), Καραμάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass