ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

Το καμάρι των παραλίων

*ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ *ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΘΟΣ ΟΜΩΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟΥ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2022 21:05

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, και σε ένα γήπεδο που φέρει το όνομα ενός ανθρώπου που αγάπησε από μικρός αυτήν την ομάδα του αείμνηστου Σταύρου Τσιάπανου, ο Φιλοκτήτης είχε θετικό απολογισμό στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, τερματίζοντας στην 4η θέση, με 38 βαθμούς και απολογισμό 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.


Εντυπωσιακό στοιχείο η απόλυτη ισορροπία, εντός και εκτός έδρας με 6 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες και γκολ 44 υπέρ, 28 κατά.
Τα πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών λύγισαν το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Μελιβοίας, καθώς ο Πασιάς Δ. υπέστη κάταγμα κνήμης, οι Πλατσάς Γ. και Σιμψιρής Σ. ρήξη χιαστών και ο Μυλωνάς Χ. εξάρθρωση ωμοπλάτης και έτσι σε κρίσιμα σημεία δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις για την προπονήτρια Κατερίνα Τσιάπανου. Το μυστικό της επιτυχίας είναι το οικογενειακό κλίμα, οι άριστες σχέσεις παικτών, προπονήτριας, διοίκησης, ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας και η ενασχόληση με την ομάδα παιδιών από τη γύρω περιοχή, εκτός εξαιρέσεων, όπως οι Ντούμος (10 χρόνια στην ομάδα) και Καπετάνιος (20 χρόνια). Όνειρο όλων των φίλων της ομάδος είναι να επανέλθει η ομάδα στα ...σαλόνια του λαρισινού ποδοσφαίρου και ο ...βασιλιάς των παραλίων, να καθίσει και πάλι στον θρόνο του. Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά, χρειάζεται να συμβάλουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα και να σταθούν στο πλευρό της, τόσο στις ευχάριστες στιγμές όσο και στις δύσκολες, διότι είναι γνωστό πως η ομόνοια χτίζει σπίτια, ενώ η διχόνοια και η εσωστρέφεια τα γκρεμίζει.
ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Ο Φιλοκτήτης στηρίχθηκε σε νέα παιδιά και την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τσικρίκης Κ., Παπαναστασίου, Πλατσάς Β.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Λαδάς, Πλατσάς Γ. Μυλωνάς, Γιαννουλέας, Μαλλιάρας, Χονδροδήμος Π., Μαλαχτάρης, Κουβαράς
ΜΕΣΟΙ: Πασιάς Π, Χαράτσης, Γκουντάρας Ν, Γκουντάρας Δ., Μπάτσικας Γ., Παπαρίζος Μ, Παπαρίζος Ρ., Ντούμος, Σιμψιρής Σ.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Καπετάνιος, Πασιάς Δ., Γιαννακός Ν., Ντέβες.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass