Αγωνία για το μέλλον της ΑΕΛ

Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2022 21:00

Η ΑΕΛ μπορεί να τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2 και να έδωσε μεγάλη μάχη στους αγωνιστικούς χώρους για να διεκδικήσει την πρωτιά, όμως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος οι εξελίξεις που δρομολογούνται, ανεβάζουν κατακόρυφα την αγωνία, για το τι μέλλει γενέσθαι.


Τα προηγούμενα χρόνια αυτήν τη χρονική περίοδο όπου οι παίκτες ξεκουράζονται και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κάναμε λόγο για μεταγραφικές κινήσεις και ποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζεται ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ και η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν είναι μέχρι τώρα ευχάριστα και αυτό που απασχολεί αυτήν τη στιγμή περισσότερο τους Λαρισαίους φιλάθλους και όσο περνούν οι μέρες η αβεβαιότητα γίνεται μεγαλύτερη, είναι το μέλλον των «βυσσινί».
Αν δεν πραγματοποιηθεί το σενάριο πώλησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, η λαρισινή ομάδα πιθανόν να οδηγηθεί στη Γ’ εθνική κατηγορία, κάτι που όλοι απεύχονται να μη γίνει ποτέ πραγματικότητα, γιατί τότε η απογοήτευση θα κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας έδωσε προθεσμία λοιπόν μέχρι τις 28 Ιουνίου σε όποιον αγοραστή ενδιαφέρεται για να του μεταβιβάσει τις μετοχές, αλλά μέχρι χθες δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, είτε σε επίσημο βαθμό είτε στα παρασκήνια, καθώς δεν ακούστηκε πως κάποιος ενδιαφέρθηκε για να αγοράσει τις μετοχές.
Σε δύο εβδομάδες περίπου που εκπνέει η προθεσμία, θα γνωρίζει πλέον ο κόσμος της ομάδας, ποια θα είναι τα νέα δεδομένα και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ΑΕΛ.
Όσον αφορά τώρα την ομάδα, και ο προπονητής της Σωτήρης Αντωνίου περιμένει τις όποιες εξελίξεις δρομολογηθούν, όμως είναι υποχρεωμένος να ετοιμάσει τα σχέδιά του για την καινούργια σεζόν και την προετοιμασία, το βασικό στάδιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο πανέμορφο Καρπενήσι.
Το πόσες μεταγραφές θα γίνουν θα εξαρτηθεί από το σε ποια κατηγορία θα συμμετάσχει η ομάδα και πού πρέπει να ενισχυθεί, διότι το δυναμικό της απαρτίζεται από αξιόλογους ποδοσφαιριστές και απλά χρειάζονται μόνο μερικές προσθήκες.
Παράλληλα, τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν και στην ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ και έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 2, αναμένεται να ακολουθήσουν οι περισσότεροι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα είναι σε θέση να βοηθήσουν και την πρώτη ομάδα, δουλεύοντας καθημερινά σκληρά και βελτιώνοντας τα ατομικά τους χαρακτηριστικά.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass