Τα φιλικά πήραν τη σκυτάλη

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2022 20:10

Μπορεί μεν τα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΛ να ολοκληρώθηκαν για τη φετινή σεζόν (απομένει ο τελικός της Κ-15 μεθαύριο Τρίτη 7/6 και ώρα 18:30 στο AEL F.C. ARENA, ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και την ΑΕΛ), ωστόσο η αγωνιστική δράση για τους μικρούς άσους συνεχίζεται, αφού τη σκυτάλη έχουν πάρει πλέον τα φιλικά παιχνίδια, αλλά και τα ανεπίσημα τουρνουά εντός και εκτός νομού.

 

ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ
Ξαναθυμήθηκαν τον τελικό της Κ-12

olympik.jpg

Φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων της Ακαδημίας Ολύμπικ και των Ατρομήτων/Θύελλας διεξήχθηκαν χθες στα αθλητικά κέντρα και των δύο ομάδων.
Συγκεκριμένα τα φιλικά παιχνίδια αφορούσαν τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-13, Κ-12, Κ-11, Κ-10, Κ-9, Κ-7 και Κ-6.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην Κ-12 το φιλικό παιχνίδι έμοιαζε σαν την επανάληψη του φετινού τελικού, αφού οι δύο συγκεκριμένες ομάδες ήταν οι φιναλίστ στη συγκεκριμένη με τους Ατρόμητους/Θύελλας να κατακτούν τον τίτλο.

 

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ-ΑΚΑΔ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Ποδοσφαιρική γιορτή με 150 παιδάκια

ampelon.jpg

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η φετινή σεζόν για τις αμάδες της Ακαδημίας του Αμπελωνιακού, καθώς η διοίκηση των «πρασίνων» διοργάνωσε ποδοσφαιρική γιορτή με τη συμμετοχή της Ακαδημίας Τυρνάβου. Συγκεκριμένα διεξήχθησαν τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-6, Κ-8, Κ-10 και Κ-12. Περί τα 150 παιδιά έδωσαν το «παρών», χάρηκαν το παιχνίδι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν.

ampelon-2.jpg
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, χρησιμοποιήθηκε ο νέος χλοοτάπητας του γηπέδου Αμπελώνα.
Πυροτεχνήματα, σουβλάκια και αναψυκτικά (για τα οποία φρόντισε η διοίκηση του Αμπελωνιακού) έδωσαν μία ξεχωριστή πινελιά στην όλη εκδήλωση.
Όπως επισήμαναν οι διοργανωτές μετά από αρκετό καιρό η κερκίδα και το γήπεδο Αμπελώνα γέμισαν με κόσμο.

 

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Χάρηκαν το παιχνίδι

88.jpgΠαιδικά χαμόγελα πλημύρισαν ξανά χθες το αθλητικό κέντρο «4-4-2», όπου η Πελασγιώτιδα υποδέχτηκε τον Τύρναβο 2005 σε μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων. Συγκεκριμένα τα παιχνίδια των δύο συλλόγων αφορούσαν τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-8, Κ-10, Κ-12 και Κ-13. Παρά τη ζέστη, οι λιλιπούτειοι άσοι έδειξαν για μία ακόμα φορά το ταλέντο τους και χάρηκαν το παιχνίδι, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, γι’ αυτό άλλωστε κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα της κερκίδας.

pela-tyn2.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass