Πηγή ταλέντων η Λάρισα

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2022 20:20

Η Λάρισα διαχρονικά αποτελεί αστείρευτη πηγή ταλέντων, μία πραγματική ποδοσφαιρομάνα. Ειδικά στα πρωταθλήματα υποδομής οι αυριανοί άσοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και δείχνουν τις ικανότητές τους. Kάθε Κυριακή η στήλη θα δίνει βήμα στους πρωταγωνιστές των μικρών πρωταθλημάτων, σύμφωνα πάντα με την κρίση των προπονητών τους και των υπεύθυνων των ακαδημιών κάθε συλλόγου.

 

Στ. Ντόντος-Ν. Αγαπίου- Κ. Παπακώστας
(Ακαδημία Ολύμπικ)
Ο Στέργιος Ντόντος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού στην Κ-12 της Ακαδημίας Ολύμπικ (1). Με ύψος 1.90 μ. ορθώνεται σαν πύργος στην άμυνα της ομάδας του και χαρακτηρίζεται από την αποτελεσματικότητά του στο να ανακόπτει τις επιθέσεις των αντιπάλων και φυσικά είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, όπως τονίζει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Νίκος Κορομπίλιας.
Ο Νικόλας Αγαπίου αγωνίζεται στην επίθεση στην Κ-10 και πρόκειται «για έναν παίκτη με οξυδέρκεια, που «μυρίζεται» το γκολ και χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια», ενώ ο Κωνσταντίνος Παπακώστας αγωνίζεται ως αμυντικός στην ομάδα Κ-10 και είναι «δυνατός παίκτης, με αντίληψη στο παιχνίδι», όπως επισημαίνει ο κ. Κορομπίλιας.

 

44.jpg

Χρ. Μιχαλόπουλος-Αλ. Καζαντζής
(Απόλλων Λάρισας)
Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας στην Κ-13 του Απόλλωνα Λάρισας. Πρόκειται «για έναν παίκτη με αγωνιστική αντίληψη, δυναμικό και γρήγορο», όπως επισημαίνει ο προπονητής του κ. Χρήστος Μαϊμουλιώτης.
Συμπαίκτης του είναι ο Αλέξανδρος Καζαντζής, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και μπορεί «να καλύψει το ίδιο αποτελεσματικά όλες τις θέσεις. Έχει πολύ καλή τεχνική και του αρέσει να διεισδύει στην αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις» τονίζει ο κ. Μαϊμουλιώτης.

 

55.jpg

Σπ. Τσιπλικιάρης-Κ. Αγγελος- Λάζ. Χαλιαμούρδας
(Προμηθέας)
Ο Σπύρος Τσιπλικιάρης είναι γεννημένος το 2006 και αγωνίζεται βασικός και στο ανδρικό τμήμα του Προμηθέα στην κεντρική γραμμή. Δείχνει ότι σύντομα θα αλλάξει κατηγορία, επισημαίνει ο προπονητής του Βαγγέλης Στεφανής.
Ο Κώστας Άγγελος είναι γεννημένος το 2007. Είναι μεσοεπιθετικός και ήδη αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα. Σύμφωνα με τον κ. Στεφανή, «οι ικανότητές του είναι τέτοιες που σύντομα θα είναι βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδας του συλλόγου».
Γεννημένος το 2008, ο Λάζαρος Χαλιαμούρδας αγωνίζεται στο κέντρο και διαθέτει «υψηλή τεχνική κατάρτιση και αντίληψη παιχνιδιού», σύμφωνα με τον προπονητή Βαγγέλη Στεφανή. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το ανδρικό τμήμα του Προμηθέα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος) μέσα στον Δρυμό μαζί με τον συνομήλικό του Στέφανο Αναστασίου.

 

77.jpg

Γ. Μουρτζήλας-Μ. Λάλλας
(Αετός Μακρυχωρίου)
Ο Γιώργος Μουρτζήλας αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ στην Κ-12 του Αετού Μακρυχωρίου. «Είναι πολύ γρήγορος και είναι από τους παίκτες, που αν και αμυντικός, έχουν το γκολ» υπογραμμίζει ο προπονητής του Στ. Φουσίκας.
Στην ίδια ομάδα και ο Μιχάλης Λάλλας που αγωνίζεται στα χαφ, στη δεξιά πλευρά. «Έχει καλό χειρισμό της μπάλας και είναι πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι» τονίζει ο κ. Φουσίκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass