Στην 3η θέση ο Ηρακλής Λάρισας

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 4-2 ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ *Ο ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2022 19:30
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την τρίτη θέση στην Κ-14 κατέλαβε ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος επικράτησε της Πελασγιώτιδας με 4-2, μετά από διπλή ανατροπή στον μικρό τελικό που προηγήθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ. Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις και είχε παίκτη «κλειδί» τον Νταφόπουλο, ο οποίος με δύο γκολ στο 70’+1’ και στο 70’+3’ έδωσε τη νίκη στους «κυανόλευκους».


Το σκορ είχε ανοίξει στο 10’ για τον Ηρακλή ο Ράπτης με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 17’ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.
Η Πελασγιώτιδα απάντησε στο 22’ με τον Κωστή που ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στις καθυστερήσεις το πρώτου μέρους πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Ανυφαντή που έγραψε το 2-1. Η ισοφάριση για τον Ηρακλή ήρθε στο 42’ με τον Τσανούκα μετά από ωραία ενέργεια του Νταφόπουλου.
Κι ενώ στα τελευταία λεπτά η Πελασγιώτιδα πίεζε διαρκώς, ο Νταφόπουλος πήρε την υπόθεση στα χέρια του και με δύο γκολ στο 70’+1’ και στο 70’+3’ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τον Ηρακλή Λάρισας.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουρέτσος, με βοηθούς τους κ. Αναγνωστόπουλο και Αγόρου.
Την απονομή του κυπέλλου στην τριταθλήρια ομάδα έκανε ο διοικητικός κ. Μερτζανίδης και στους διαιτητές το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Τσακνάκης.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Ηλ. Αράπης): Παπά, Ανυφαντής, Βαρσάμης, Γουγουλιάς, Κακαγιάννης, Κωστής, Πατσώνης, Ραμιώτης, Σαντιμπατάκης, Σκουφάς, Σπανός (Γκόγκος, Τζίκας, Γκαραβέλης, Βουλγαράκης, Σταυροθανασόπουλος, Σιμόπουλος, Χουλιάρος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος-Δ. Καπετανόπουλος): Τσουράκης, Μακεντούδης, Γκάγας, Ράμα, Παπαδήμας, Μπεκιάρης, Μαχαιράκης, Ζτούπης, Ράπτης, Οδυσέας, Τσανούκας (Νταφόπουλος, Πάνος, Βουτσιλάς, Παπαποστόλου, Ρίζος, Καλτσογιάννης, Γερογιάννης, Παναγιώτου, Τρουβάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass