ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (1)

Απόλυτος κυρίαρχος στην Κ-14

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ 1-0 ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ *ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΣΤΟ 38’, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΤΣΟΤΣΟΣ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2022 21:00

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην Κ-14 πανηγύρισε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ η Ακαδημία Ολύμπικ (1), η οποία νίκησε στον τελικό με 1-0 τη Νίκη Μιχαήλ. Το γκολ που έκρινε τον πρωταθλητή πέτυχε ο Νταφούλης στο 38’, αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Τσότσος.


Παρά το φτωχό σκορ, ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, με αξιόλογους παίκτες οι οποίοι δημιούργησαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και προσέφεραν πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους που κατέκλυσαν τη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ, αποδεικνύοντας ότι η Λάρισα έχει λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον. Παίκτες που αξίζει να προσελκύσουν το ενδιαφέρον μεγαλυτέρων ομάδων, οι οποίοι εάν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, έχουν να δώσουν πολλά τα ερχόμενα χρόνια.
Στο 15’ σημειώθηκε η πρώτη αξιόλογη φάση του τελικού, όταν ο Μπακογιάννης επιχείρησε μία σέντρα σουτ από τα αριστερά, σημαδεύοντας το αριστερό κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ στο 23’ ένα φάουλ του Καραγιάννη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Ευσταθίου. Στο 27’ η Ακαδημία Ολύμπικ (1) απείλησε με τον Γαλάνη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό χάθηκε και πάλι σημαντική ευκαιρία από τον ίδιο παίκτη, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Ακαδημία Ολύμπικ (1) έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τσότσο, ο οποίος ελίχθηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή, βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
Τελικά οι προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Μάτου έλαβαν σάρκα και οστά στο 38’, όταν ο Τσότσος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νταφούλης, γράφοντας έτσι το 1-0.
Στο 51’ και στο 56’ οι Δεληφυσέκης και Τσότσος είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές για τους νικητές, ενώ η Νίκη Μιχαήλ που τo τελευταίο 15λεπτο πίεσε για την ισοφάριση έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 60’ με τον Καραγιάννη.
Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με την Ακαδημία Ολύμπικ (1) να πανηγυρίζει πανάξια την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Κ-14.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Σκριάπας, με βοηθούς τους κ. Σιαπλούλη και Τοπαλσάββα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (1) (Γ. Μάτος): Ευσταθίου, Νταφούλης, Τσιτσώνης, Αβραμούλης, Γιαννακόπουλος, Μπακογιάννης, Τσότσος, Χατζούλης, Λάλλας, Μπασδέκης, Γαλάνης (Μπιτσαράς, Σοφράς, Δεληφυσέκης, Μπατρακούλης, Χασανίδης, Λυγούρας, Κατής, Λιούπης).
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Χρ. Αρχοντής): Γουτζούλιας, Κουσιώρης, Δεμίρης, Λιανός, Κατσούρας, Δαλδάς, Ανδρέου, Τσακνάκης, Καραγιάννης, Χατζόπουλος, Λάζος (Γκιγκούδης, Κανάτας, Κούρτης, Ρακιντζόγλου, Θεοδοσίου, Μπαλαμιώτης, Στουρνάρας).
ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά το τέλος του τελικού ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους από τους διοικητικούς της ΕΠΣΛ, κ. Γκουτζαμάνη και Έξαρχο, ενώ μετάλλια στους διαιτητές απένειμαν τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΛ, κ. Τσακνάκης και Βαλιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass