Δημ. Κολοβέτσιος: Ηθελα και ένα Κύπελλο Τουρκίας

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΗΓΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2022 20:28

Του Σωτ. Κέλλα
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έγινε ο πρώτος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής που συμμετείχε σε τελικό Κυπέλλου Τουρκίας με την Καϊσερισπόρ, η οποία έχασε προχθές το βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη από τη Σιβασπόρ με 3-2 μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα.
Ο Κολοβέτσιος ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ενώ μιλώντας χθες στην «Ε» είπε ότι: «Ήταν φανταστική εμπειρία, ήθελα πολύ να κατακτήσω ένα Κύπελλο στην Τουρκία μετά από αυτό της Ελλάδος, αλλά δεν τα κατάφερα».
Ο Κολοβέτσιος κατέκτησε Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ το 2015-16.


Στο μεταξύ, συγγενείς και φίλοι του Δημήτρη Κολοβέτσιου πήγαν στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ξεκινώντας ξημερώματα για να προλάβουν την αναμέτρηση.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Μετά τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη που κατέκτησαν το φετινό πρωτάθλημα Τουρκίας με την Τραμπζονσπόρ, άλλος ένας διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Δημήτρης Γούτας, στέφθηκε Κυπελλούχος στη γειτονική χώρα, καθώς η Σίβασπορ επικράτησε της Καϊσερίσπορ του -Λαρισαίου Δημήτρη Κολοβέτσιου- με 3-2 στην παράταση, έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα.
Η «Καϊσερί» άνοιξε το σκορ στο 33’ με τον Τσιβελέκ, όμως στο 60’ ο Απινταγκογιέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τη Σίβασπορ.
Στην ημίωρη παράταση η ομάδα του Γούτα προηγήθηκε στο 95’ με τον Γκραντέλ, για να ισοφαρίσει η Καϊσερίσπορ σε 2-2 με τον Παρλάκ στο 107’. Κι ενώ όλα έδειχναν τη... ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, ο Κονατέ στο 113’ με εξαιρετική κίνηση έκανε το 3-2 και χάρισε το πρώτο τρόπαιο στην Ιστορία της Σίβασπορ.
Στο 117’ μπήκε ως αλλαγή ο Γούτας στη θέση του Γκραντέλ, προκειμένου να παίξει η ομάδα του με τρία στόπερ και να κρατήσει ως το τέλος το προβάδισμά της. Όπως κι έγινε εντέλει...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass