Πηγή ταλέντων η Λάρισα

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2022 20:50

Η Λάρισα διαχρονικά αποτελεί αστείρευτη πηγή ταλέντων, μία πραγματική ποδοσφαιρομάνα. Ειδικά στα πρωταθλήματα υποδομής οι αυριανοί άσοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και δείχνουν τις ικανότητές τους. Kάθε Κυριακή η στήλη θα δίνει βήμα στους πρωταγωνιστές των μικρών πρωταθλημάτων, σύμφωνα πάντα με την κρίση των προπονητών τους και των υπεύθυνων των ακαδημιών κάθε συλλόγου.

 

Δ. Τζάρτας-Γ. Λυγούρας (ΑΕΛ)

Ο Δημήτρης Τζάρτας είναι γεννηθείς το 2009 και αγωνίζεται στην Κ-14 της ΑΕΛ στη θέση του επιτελικού μέσου. Πρόκειται για έναν παίκτη «με πολύ καλή τεχνική και ποδοσφαιρική ευφυΐα», όπως επισημαίνει ο προπονητής του Γιάννης Βασιλείου. Μάλιστα πέτυχε δύο γκολ στο χθεσινό 9-2 της ομάδας του επί του Μπαράζ/Πηνειός.
Ο Γιώργος Λυγούρας είναι γεννημένος το 2009 και αγωνίζεται επίσης στην Κ-14 της ΑΕΛ, στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Διακρίνεται για «το οργανωτικό του πνεύμα, τη δύναμη, αλλά και για το ότι «μυρίζεται» το γκολ» όπως τονίζει ο Γιάννης Βασιλείου. Έχει κληθεί και στη Μικτή της ΕΠΣΛ.

 

TSAKNAKIS-KOBOUSOGLOU.jpg

Γ. Τσακνάκης-Στ. Κοβούσογλου (Δήμητρα Γιάννουλης)

Ο Γιώργος Τσακνάκης είναι 14 χρονών και αγωνίζεται στην Κ-16 της Δήμητρας Γιάννουλης, στη θέση του σέντερ φορ. «Πρόκειται για έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα και με ταχύτητα» αναφέρει ο προπονητής του Αχιλλέας Μανάκας.
Ο Σταύρος Κοβούσογλου είναι 16 χρονών και αγωνίζεται επίσης στην Κ-16 της Δήμητρας Γιάννουλης. Και επειδή η παροιμία λέει ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του Γιάννη, νυν προέδρου του Συλλόγου και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. «Έχει πολύ καλά αντανακλαστικά και σωστές τοποθετήσεις» λέει ο κ. Μανάκας.

 

KAPANIDIS-PEPPAS.jpg

Χαρ. Καπανίδης-Π. Πέππας (Πελασγιώτιδα)

Ο Χαράλαμπος Καπανίδης είναι 16 χρονών και αγωνίζεται στην αντίστοιχη ομάδα της Πελασγιώτιδας στη θέση του αμυντικού χαφ (στο χθεσινό ματς υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του). Είναι ένας «δυναμικός παίκτης με πολύ καλά στοιχεία στην οργάνωση του παιχνιδιού» υπογραμμίζει ο προπονητής του Ηλίας Αράπης.
Ο 15χρονος Παναγιώτης Πέππας αγωνίζεται επίσης στην Κ-16 της Πελασγιώτιδας στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Διακρίνεται «για την αντίληψη των φάσεων, έχει πολύ καλή κίνηση και είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι» σύμφωνα με τον κ. Αράπη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass