Παραλειπόμενα και άλλα...

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2022 20:40

Σκέψεις για αλλαγές σε Κ-14 και Κ-16

Μετά τις αλλαγές στο πρωτάθλημα της Κ-12 που εξετάζει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΛ (για διπλασιασμό των ομάδων της τελικής φάσης από 8 σε 16), διαφοροποιήσεις δεν αποκλείεται να λάβουν χώρα και στα πρωταθλήματα της Κ-16 και της Κ-14.


Συγκεκριμένα στην Κ-16 πρόθεση της διοργανώτριας αρχής είναι να διεξαχθεί τουρνουά «final-4» σ’ ένα καλό γήπεδο (όπως Arena, Φιλιππούπολη, Αλκαζάρ, Νεάπολη, ωστόσο ακόμη δεν έχει αποφασιστεί) προκειμένου να δοθεί πιο επίσημος και πιο εορταστικός χαρακτήρας στη διοργάνωση. Το «final-4» θα διεξαχθεί το ίδιο Σαββατοκύριακο, ήτοι την πρώτη ημέρα θα γίνουν οι χιαστί αγώνες μεταξύ των δύο πρώτων των δύο Ομίλων και τη δεύτερη ημέρα ο μικρός και μεγάλος τελικός.
Σε ό,τι αφορά την Κ-14, εξετάζεται ο διπλασιασμός των ομάδων που θα μετέχουν στην τελική φάση από τέσσερις σε οκτώ, ήτοι οι δύο πρώτοι των τριών Ομίλων και οι δύο καλύτεροι τρίτοι (υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το αρχικό πλάνο στην τελική φάση θα έπαιζαν οι πρώτοι των τριών Ομίλων και ο καλύτερος δεύτερος, συνολικά τέσσερις ομάδες).
Ανάλογα με το αν τα σωματεία στην πλειοψηφία τους έχουν θετική στάση θα αποφασιστεί οριστικά τις επόμενες ημέρες εάν θα υλοποιηθούν οι αλλαγές στο σύνολό τους ή ποιες από αυτές.

 

PROMITHEAS.jpg

Στη Γερμανία ο Προμηθέας

Σε Ελληνογερμανικό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων στο Μόναχο θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά φέτος η Ακαδημία του Προμηθέα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας αθλητικών συλλόγων των δύο χωρών, με σκοπό τη γνωριμία των αθλητικών και πολιτιστικών συνηθειών των νέων κάθε χώρας.
Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου η Hellas München F.C. θα βρίσκεται στη Λάρισα, ενώ ο Προμηθέας θα μεταβεί στο Μόναχο από τις 10 έως τις 17 Ιουλίου.
Να αναφέρουμε ότι ο Προμηθέας στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε τουρνουά σε Σερβία, Βουλγαρία, Ιταλία, δύο φορές στο κέντρο της Ουγγρικής Ομοσπονδίας και της UEFA στο Telki, έχει φιλοξενήσει το 2009 δωδεκαμελή προπονητική ομάδα της Liverpool, ενώ την ίδια χρονιά αθλητές του ταξίδεψαν στο Liverpool και φιλοξενήθηκαν από την ακαδημία της αγγλικής ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass