ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ:

Η κάθε ομάδα έχει το …DNA της

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ...ΟΦΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2022 20:20

Την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Επίλυση Αγωνιστικών Προβλημάτων» έκανε ο πρωταθλητής και κυπελλούχος παίκτης, αλλά και προπονητής ανόδου της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, όπου ήταν το απόσταγμα της προπονητικής του καριέρας 750 αγώνων σε 25 χρόνια με επιτυχίες που έφθασαν μέχρι και σε ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Ο Σάκης Τσιώλης έγραψε αυτό το βιβλίο με τη βοήθεια του γιου του Βαγγέλη που ανέδειξε και τη σχέση πατέρα-γιου αν και όπως είπε ο Τσιώλης δεν χάρηκε στιγμές με το παιδί του, αλλά εύχεται ότι θα τις αναπληρώσει με τον εγγονό του επίσης …Σάκη Τσιώλη.
Την εκδήλωση προλόγισε ο νομικός Βάσος Καραμπίλιας, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο αρχηγός της κυπελλούχου ΑΕΛ 1985 Τάκης Παραφέστα και το μέλος της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών του ΠΣΑΤ Σωτήρης Κέλλας.
Ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας για την προπονητική είπε ότι το σύστημα σε κάθε ομάδα και ο τρόπος παιχνιδιού καθορίζεται και από το DNA κάθε ομάδας, αφού με διαφορετικό τρόπο αναπτύσσεις προπονητική φιλοσοφία στον Ιωνικό και διαφορετικό στην ΑΕΛ…
Θεωρεί ότι κάθε προπονητής πρέπει να αφήνει στον διάδοχό του το ασκησιολόγιο, ενώ νιώθει περήφανος που ο γιος του που ακολουθεί προπονητική καριέρα κατέγραψε τη λύση αρκετών προβλημάτων που είχε ο ίδιος σαν προπονητής. Μίλησε για προπονητές που είχε στην καριέρα του κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για τον αείμνηστο Αντώνη Γεωργιάδη, ενώ για την ΑΕΛ είπε ότι θα ήταν ευχής έργο να υπάρξει μοντέλο ανάλογο του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύεται ιδιαίτερα πετυχημένο…
Το βιβλίο αποτελείται από τρεις ενότητες: Ολική προσέγγιση προπονητικής ποδοσφαίρου, Προβλήματα και λύσεις, Ασκησιολόγιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass