Νίκη πέτυχαν οι γυναίκες της ΑΕΛ

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚΟΝΤΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

Δημοσίευση: 30 Απρ 2022 20:15

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία επικράτησε στα γειτονικά Τρίκαλα με 1-0.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι για γερά στομάχια και νεύρα, ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες που τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ άνοιξε νωρίς το σκορ με την κοντινή κεφαλιά της Κόντου στο 11’ σε εκτέλεση κόρνερ της Γούλα. Στη συνέχεια η σκοπιμότητα δεν έδωσε χώρο για θέαμα και μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ πέρασε πλέον στη 2η θέση του Βόρειου Ομίλου και θέλει μονάχα τη νίκη αυτήν την Κυριακή με τον Αγροτικό Αστέρα για να τερματίσει στην προνομιούχο θέση και να συνεχίσει στα play-offs για το πρωτάθλημα.
ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος): Βλασιάδου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Λάσκου, Νικολαΐδου, Castanon, Γούλα, Κόντου, Musto, Strubelova.
Αγωνίστηκαν και οι Seara, Ντάβου, Μούκα, ενώ στον πάγκο βρέθηκαν οι: Κρητικού, Καραλεξίδου, Τσαραντάνη.
Λανθασμένες αποφάσεις σε βάρος της ΑΕΛ είχε ο διαιτητής κ. Γεώργιος Τασιόπουλος από τον Βόλο, ενώ δεν είχαν προβλήματα οι δύο συνεργάτες του κ. Κωνσταντίνος Τασιόπουλος, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος από τον ίδια Ένωση (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα των Τρικάλων για τη φιλοξενία και τους συγχαίρει για την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Η επόμενη αγωνιστική, η οποία είναι και η τελευταία αυτής της φάσης του πρωταθλήματος, είναι αύριο Κυριακή 1 Μαΐου, στις 16:00, στο γήπεδο της Νεάπολης με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.
Υπενθυμίζουμε ότι με νίκη η ΑΕΛ θα βρεθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΛ καλεί τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας και να βρεθεί στη Νεάπολη, όπως έκανε και στα Τρίκαλα, όπου έδωσε βροντερό «παρών» και με τη συνεχή στήριξη με τα συνθήματα βοήθησε την ομάδα να πετύχει αυτήν την πολύ σημαντική νίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass