Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2022 20:15

Χωρίς νικητή, χωρίς γκολ (0-0) και με ανοιχτούς λογαριασμούς τελείωσε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον Κυπελλούχο Ελλάδος της τελευταίας σεζόν, ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα λύσουν τις διαφορές τους την Τετάρτη του Πάσχα στον Πειραιά, στο επαναληπτικό παιχνίδι της διοργάνωσης με έπαθλο τη μία θέση στον τελικό. Το παιχνίδι είχε πάθος και δύναμη, αλλά λιγοστές ευκαιρίες και φάσεις. Ουσιαστικά παίχτηκε ποδόσφαιρο με αρκετές σκοπιμότητες και άλλες τόσες καθυστερήσεις αφού πρώτο μέλημα των δύο ομάδων ήταν να μη δεχτούν γκολ, κάτι που το κατάφεραν. Ήταν όμως το μόνο που κατάφεραν σε ένα παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα.


Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 10’ σε φάση γκολ, με κοντινό πλασέ του Μασούρα, που αρχικά ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ από τον βοηθό του Ιταλού διαιτητή και μετά με την επιβεβαίωση του VAR.
Ο ΠΑΟΚ έφθασε στην καλύτερη φάση του ημιχρόνου στο 33’ με διπλή ευκαιρία για γκολ. Αρχικά το δυνατό σουτ του Ζίφκοβιτς έβγαλε με γροθιά υψωμένη ο Βατσλίκ και στην εξέλιξη της φάσης δυνατό μακρινό σουτ του Κούρτιτς έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο 45λεπτο η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 65’ όταν σε πίεση του Ολυμπιακού από γέμισμα του Μασούρα ο Καμαρά έστειλε δυνατό σουτ που έφυγε άστοχο δίπλα από τα δοκάρια του Πασχαλάκη. Λίγο νωρίτερα όμως στο 60’ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Γκάρι Ροντρίγκες, μέσα στην περιοχή των «ερυθρόλευκων» όταν μετά από φάουλ του Κούρτιτς, ο Ροντρίγκες προσπάθησε να απομακρύνει με τακουνάκι όμως η μπάλα βρήκε στο προτεταμένο χέρι του, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει άουτ.
Ο Δικέφαλος πλησίασε σε καλή ευκαιρία στο 74’ όταν το σουτ του Μπίσεσβαρ έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βατσλίκ.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (66’ Μιτρίτσα), Αν. Ζίβκοβιτς και Άκπομ (79’ Ολιβέϊρα).
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (87’ Κουντέ), Μασούρας (93’ Βρουσάϊ), Ροντρίγκες (79’ Καρβάλιο) και Τικίνιο (79’ Ελ Αραμπί).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ως εξής:
Παναθηναϊκός - Λαμία 1-0
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0
*Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 27 Απριλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass