Δόθηκαν τα χρήματα στην οικογένεια του Χρήστου

ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2022 19:30

Με πρωτοβουλία του Α.Ο. Ατρόμητοι Λάρισας και με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα, διοργανώθηκε τριήμερο φιλανθρωπικό τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του νεαρού αθλητή Χρήστου Εμπάσσιου, που χτυπήθηκε από κεραυνό και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην πρωτοβουλία αυτήν των Ατρομήτων ανταποκρίθηκαν πρώτα απ’ όλους η ΕΠΣΝ Λάρισας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου ν. Λάρισας, που έθεσαν το τουρνουά υπό την αιγίδα τους και είχαν και σημαντική οικονομική συνεισφορά. Επίσης, με ιδιαίτερη προθυμία συμμετείχαν ομάδες του νομού -ΑΕΛ, Αίαντας Τυρνάβου, Απόλλων Λάρισας, Λαρισαϊκός, Αστραπή Ν. Πολιτείας, Πελασγιώτιδα, Π.Ο. Ελασσόνας και Σμόλικας Φαλάνης. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν γεννημένα τα έτη 2012 έως και 2016.


Στο τέλος του τουρνουά οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων παρέδωσαν τους φακέλους με τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει ο καθένας στην οικογένεια Εμπάσσιου, ήτοι για την ΕΠΣΛ ο πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης, για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου o κ. Τσακνάκης, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και περιφερειακός σύμβουλος, για τους Ατρόμητους ο κ. Βουτυρίτσας, πρόεδρος του συλλόγου, για την ΑΕΛ οι διοικητικοί κ. Σοφός και Λουτρούδης, καθώς και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Βασιλείου, για τον Αίαντα Τυρνάβου ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Τζαφέρης, για τον Απόλλωνα Λάρισας o προπονητής της Ακαδημίας κ. Ξύτσας, για τον Λαρισαϊκό ο προπονητής κ. Χολέβας, για την Αστραπή Ν. Πολιτείας ο πρόεδρος κ. Καραμούτης, για την Πελασγιώτιδα ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Κουτσαφτίκης, για τον Π.Ο. Ελασσόνας ο προπονητής κ. Τσέλιος και για τον Σμόλικα Φαλάνης ο διοικητικός και υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Πίτσης.
Από την πλευρά της η διοίκηση των Ατρομήτων ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά, τονίζοντας στο μήνυμά της ότι «αυτές τις μέρες κατάνυξης που διανύουμε απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την προσφορά τους σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass