Από σήμερα σε …άδεια

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2022 21:07

Σε άδεια βρίσκονται από σήμερα για τις γιορτές του Πάσχα οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, ενώ ματαιώθηκε η ομιλία του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια στους παίκτες λόγω δικαστηρίου που είχε στην Ξάνθη.


Το ραντεβού του τεχνικού Παναγιώτη Γκουτσίδη με τους παίκτες ανανεώθηκε για τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, όπου λογικά θα έχει στη διάθεσή του και τους Ηλιάδη, Θεολόγου, που αναμένεται να αποθεραπευτούν.
Λογικά ο μοναδικός απόντας θα είναι ο Νίκος Γκοτζαμανίδης.
Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2. Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 στις 15:00 ορίστηκε η αναμέτρηση ΠΑΟΚ Β’-ΑΕΛ στο γήπεδο Μακεδονικού και θα έχει διαδικτυακή κάλυψη από το ERTSPORTS.
Αναλυτικά η 33η αγωνιστική:
Α’ Όμιλος
Τετάρτη 27 Απριλίου 2022
15:00 ΠΑΟΚ Β’ - ΑΕΛ ERTSPORTS
15:00 Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Λάρισας
15:00 Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Πειραιώς Β’
15:00 Αλμωπός Αριδαίας - Πανσερραϊκός
15:00 Καβάλα - ΠΟΤ Ηρακλής
15:00 Θεσπρωτός - Βέροια ΕΡΤ3
15:00 Ξάνθη - Απόλλων Πόντου
15:00 Πιερικός - Αναγέννηση Καρδίτσας
Ρεπό: Τρίκαλα

 

ΕΞΩΔΙΚΟ
Εξώδικο έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ΕΠΟ, με το οποίο ζητάει απάντηση στο ερώτημα: «Πώς, ποιος ή ποιοι και με ποια διαδικασία εξαφανίσατε από την υπ’ αριθμόν 9/2022 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ την ουσιαστική και τυπική παρουσία του Παναγιώτη Μπαλτάκου, ώστε να εξαφανισθεί το κώλυμα εκλογιμότητάς του, με σκοπό να παραπλανήσετε τα μέλη τόσο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ όσο κυρίως την Επιτροπή Συμμόρφωσης της ΕΠΟ».
Στο μεταξύ η ΕΠΟ εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου: «Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια, διότι προέβη σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αναφέρονται (Δελτίο Τύπου της 19ης.4.2022 στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ). Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α’ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ευριπίδης Γιάκος (που αποτελεί παρελθόν) και ο Δημήτρης Μαυριάς. Έτσι πλέον στο όριο καρτών είναι έξι παίκτες της ΑΕΛ, ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς με τον Μανώλη Μπέρτο που έχουν έξι και αν δεχθούν ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσουν δύο παιχνίδια, ενώ οι Αλέξανδρος Νικολιάς, Θανάσης Παπαγεωργίου και Γκαμπριέλ Ραμίρεζ, βρίσκονται στο όριο με τρεις και την επόμενη φορά που θα πάρουν κίτρινη κάρτα θα χάσουν ένα παιχνίδι.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ έχουν ως εξής:
Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Μανώλης Μπέρτος 6, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Αντριάν Κολομπίνο, Αμπούντ Ομάρ 5, Χάρης Ηλιάδης, Μάριος Όγκμποε, Κώστας Παπαγεωργίου 4, Αλέξανδρος Νικολιάς, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γκαμπριέλ Ραμίρεζ, Ευριπίδης Γιάκος 3, Παντελής Θεολόγου, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Σπύρος Γλυνός, Μαξίμ Μαξιμένκο, Δημήτρης Μιλτιάδης 2, Γιώργος Μαϊδανός, Δημήτρης Μαυριάς 1.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass