Ο Ματούλας έστειλε τον Π.Ο.Ε. στον τελικό

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Δημοσίευση: 21 Απρ 2022 20:20

Συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ανάβρας, όπου ο Π.Ο.Ε. ηττήθηκε μεν από τον Δωτιέα με 2-1, αλλά προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ και θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Λάρισας.


Όλα κρίθηκαν στο 89’, στον επαναληπτικό, όπου το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του Δωτιέα, όμως ο αρχηγός της ελασσονίτικης ομάδας Δημήτρης Ματούλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πήραν την πρόκριση οι φιλοξενούμενοι.
Με το υπέρ του 2-0 της πρώτης αναμέτρησης, ο Π.Ο.Ε. στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως οι Γκουντρουμπής (8’, 10’) και Χαλάτσης (39’) δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο 6’ ο Μάνικος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι, την έστειλε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ ένα καλό σουτ του Τσιρογιάννη έφυγε άουτ και στο 67’ ο Στέλιος Πατσιωτός βρήκε δίχτυα μετά από ωραία προσπάθεια του Σούλη κάνοντας το 1-0.
Και ο Δωτιέας που αναζητούσε ένα δεύτερο γκολ τα κατάφερε στο 79’, όταν ο Κωνσταντίνος Μακρής επιχείρησε το σουτ και στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Γιώργος Τσατσαλίδης που έκανε το 2-0.
Δύο λεπτά αργότερα, στο 81’, ο ίδιος παίκτης μετά από σέντρα του Λεσάι δεν πρόλαβε να πάρει την κεφαλιά και χάθηκε έτσι μεγάλη ευκαιρία, για το 3-0.
Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα «έλυναν τις διαφορές τους» στην παράταση, αλλά ο Ματούλας είχε διαφορετική άποψη και με σουτ στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στέλνοντας τον Π.Ο.Ε. στον τελικό.
Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Ντελέζος, που είχε συνεργάτες τους Αποστόλη Καρακώστα και Μιχαήλ Παπαγεωργίου.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Πατέτσος, Μάνικος (62’ Πατσιωτός), Τσακάλι, Δημολιός, Κουμπούρας, Σούλης (68’ Γκατζούλης), Ντακούλας, Τσιρογιάννης (57’ Μακρής), Τσατσαλίδης, Μπλατσέρης (68’ Σούμπασης), Λεσάι.
Π.Ο.Ε. (Β. Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης (59’ Καραμούλας), Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (74’ Ιγγλέζος), Χαλάτσης (74’ Φρανσίς), Γκουντρουμπής (91’ Μουξιός), Ματούλας, Τόλιος (59’ Καραγκούνης).

 

ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Σχηματίστηκε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της ΕΠΣΝ Λάρισας, με τον Ηρακλή Λάρισας και τον Π.Ο. Ελασσόνας να διεκδικούν τον τίτλο του κυπελλούχου την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και ώρα 17.00 στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ συγχαίρουν τα δύο σωματεία για τη συμμετοχή τους στον 49ο Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας και εύχονται να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας εφάμιλλος της ιστορίας των δύο ομάδων και της πορείας τους στο φετινό πρωτάθλημα. Καλούνται οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους είτε από τα σωματεία είτε από τα γραφεία της ΕΠΣΝΛ (Αδριανού 12), την Τετάρτη ή την Πέμπτη το πρωί, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Κατόπιν κλήρωσης, τυπικά γηπεδούχος αναδείχθηκε ο Ηρακλής Λάρισας, το οποίο σημαίνει πως οι φίλαθλοι του θα χρησιμοποιήσουν τη θύρα 4, ενώ φιλοξενούμενος στον μεγάλο τελικό κληρώθηκε ο Π.Ο. Ελασσόνας, με τους φιλάθλους του να στεγάζονται στη θύρα 2.
Η τιμή των εισιτηρίων στις δύο προαναφερθείσες θύρες είναι στα 5€, ενώ στη θύρα 3 το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€. Υπενθυμίζεται, πως την Τρίτη του Πάσχα 26 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των ομάδων.
Σύσσωμη η ΕΠΣΝΛ εύχεται -με την επιστροφή του θεσμού μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω Covid- να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας «γιορτή» του λαρισινού ποδοσφαίρου και ο καλύτερος να κερδίσει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass