Μονόδρομος η νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας

ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (14:45) - ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΤΖΗΣ, ΚΑΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΣ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2022 12:55

Τρεις στροφές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League 2 και ο Απόλλων Λάρισας δίνει το πιο κρίσιμο ίσως παιχνίδι της φετινής περιόδου, όσον αφορά την επιβίωσή του στην κατηγορία.


Συγκεκριμένα στις 14:45 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης αντιμετωπίζει στο θεσσαλικό ντέρμπι τη Νίκη Βόλου και μόνο εάν κερδίσει, θα διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για την παραμονή του στην κατηγορία.
Εάν χάσει, κάτι που απευχόμαστε, τότε ο κίνδυνος του υποβιβασμού θα αυξηθεί και επομένως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην κατηγορία.
Γι’ αυτόν τον λόγο οι παίκτες του Θωμά Γράφα πρέπει από την αρχή της αναμέτρησης να μπούν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως παίζουν τους κόπους όλης της χρονιάς.
Το γεγονός πως η Νίκη Βόλου είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αυτό καθιστά το ματς ακόμα πιο δύσκολο, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν δηλώσει πως δεν χαρίζονται σε κανέναν και οι «κυανόλευκοι» πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζονται ο Νούσιος που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ επανέρχονται ο Χατζής που αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του, όπως επίσης και οι Αστράς, Καλούσης, που εξέτισαν τις ποινές τους. Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:
Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Tiboue, Λουκά, Γιαννίτση, Ποτόσογλου, Χατζή, Παναγιώτου, Μπαλογιάννη, Καλούση, Λίταινα, Kozuh, Ousmane, Villa, Πετράκη, Karamoko, Σταματή, Γκάρα, Ζιάκα, Σκούπρα.
Από αυτήν είναι εκτός ο Lemaangr, ο Ngo’o, όπως και οι νεαροί Ζαχόπουλος, Σούλτσε, Ευθυμιάδης, Hassaini και Dongham.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Την αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας – Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου στις 14:45 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, θα διευθύνει ο Άγγελος Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών. Συνεργάτες του θα είναι οι Θεόδωρος Γουρνιάς από την ΕΠΣ Αν. Αττικής και Λεωνίδας Δελής από την ΕΠΣ Βοιωτίας, ενώ 4ος θα είναι ο Μελέτης Γιουματζίδης από την Πέλλα και παρατηρητής ο Ιωάννης Μπλούνας από τη Φθιώτιδα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass