Τίτλοι τέλους για φέτος…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ 2-0 - ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΚΟΥΓΙΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2022 20:30

Η χθεσινή ήττα της ΑΕΛ στην Ξάνθη από τη φερώνυμη ομάδα με 2-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής ημέρας του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, από γκολ που πέτυχαν οι: Γκόμεθ (18’), Διαμαντόπουλος (53’) σήμανε και το τέλος των στόχων της φετινής χρονιάς, αφού η ομάδα δύσκολα θα καλύψει διαφορά 11 βαθμών από τη Βέροια σε επτά αγώνες.


Η λαρισινή ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι έδειξε σημάδια κόπωσης από τη συνεχή προσπάθεια, άλλωστε δεν υπήρξαν και πολλές εναλλακτικές λύσεις, όμως φέτος υπήρχε κέρδος κι αυτό είναι τα νέα παιδιά που ανέδειξαν οι «βυσσινί» όπως ο Γκοτζαμανίδης, ο Νίνο, ο Μιλτιάδης, ο Τσουμάνης, αλλά και η απίστευτη ωριμότητα που έδειξε ο Ηλιάδης, ο οποίος είναι παίκτης ανώτερης κατηγορίας.
Η ΑΕΛ μπορεί να πιστεύει ότι του χρόνου η ομάδα θα έχει περισσότερες ελπίδες για άνοδο σε ένα πρωτάθλημα που μετέχουν πολλές ομάδες ουσιαστικά για μία θέση που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία.
Παράλληλα, τη χθεσινή μέρα «έσπασε» και το αήττητο του Παναγιώτη Γκουτσίδη, συμπτωματικά στη γενέτειρά του… Μοιραίος ο Όγκμποε που στο 1-0 και συγκεκριμένα στο 34’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ίτσο σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έδωσε και το στίγμα για τη συνέχεια λέγοντας: «Όταν ήρθε ο Γκουτσίδης στη Λάρισα, αυτό που του είπα είναι ότι στόχο έχουμε να κάνουμε ομάδα και αυτό θα προσπαθήσουμε στα τελευταία παιχνίδια ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν».
Σχετικά με τον αγώνα η ΑΕΛ παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου, δέχτηκε ένα γκολ από αδράνεια της άμυνας στο 18’ από τον Γκόμεθ και εκεί προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Όγκμποε δεν κατάφερε να νικήσει στο 34’ τον Ίτσο.
Το δεύτερο γκολ (υπέροχο…) του Διαμαντόπουλου στο 53’ έφερε και τίτλους τέλους για το παιχνίδι και τους στόχους, αφού η λαρισινή ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει… Κάποτε θα έχανε και παιχνίδι…

 

ΦΑΣΕΙΣ…ΓΚΟΛ
14’: Ο Τσέλιος εκτελεί κόρνερ από δεξιά, ο Μπάτζιος πήρε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
18’: Από κόρνερ του Τσέλιου από τα δεξιά και σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΛ ο Γκόμεθ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνει το 1-0.
20’: Μακρινό σουτ του Ηλιάδη, η μπάλα καταλήγει άουτ.
29’: Ο Αλί Μπαμπά από δεξιά μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή και δίνει πάσα στον Διαμαντόπουλο που σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει σε σώμα και στη συνέχεια της φάσης το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Τσέλιου μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.
34’: Μπαλιά του Κολομπίνο στον Όγκμποε που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ίτσο, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει την μπάλα.
36’: Σουτ του Τζανακάκη, η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ.
53’: Μετά από πίεση του Αλί Μπαλά και κλέψιμο της μπάλας από τον Δόρη, ο τελευταίος κάνει πάσα στον Διαμαντόπουλο που πιάνει δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και κάνει το 2-0.
* * *
Από τη λαρισινή ομάδα δεν υπήρχε κάποιος να διακριθεί, ενώ από την Ξάνθη όλοι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί και πήραν και μια ρεβάνς για τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου με 4-0 στο Αλκαζάρ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής) με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), β’ βοηθό τον Θόδωρο Αϊναλή (ΕΠΣ Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Κώστα Αναστασόπουλο (ΕΠΣ Χαλκιδικής). Η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλτι στον Γιάκο στο 49’.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ο. ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Τζανακάκης (70’ λ.τρ. Πολίμος), Μπάτζιος, Μιχαήλ, Ουνγιαλίδης, Γκόμεθ, Δόρης (78’ Παπάζογλου), Τσέλιος (89’ Τσιλιγγίρης), Αλί Μπαμπά, Κρητικός (89’ Τσελεμπάκης), Διαμαντόπουλος (89’ Δημητριάδης).
ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γλυνός (46’ Γιάκος), Κολομπίνο (72’ Ραμίρες), Όγκμποε, Μπέρτος, Γαρουφαλιάς (46’ Νίνο), Μαυριάς (65’ Μιλτιάδης), Παπαγεωργίου (65’ Τσουμάνης), Ομάρ.

 

ΠΑΝ. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ: ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε τα εξής: «Δυστυχώς αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με διαφορετική φιλοσοφία. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν είχαμε πάθος, δεν είχαμε διάθεση για να μονομαχήσουμε, να τρέξουμε, να έχουμε καθαρό μυαλό και από δύο τραγικά λάθη θα έλεγα, δεχτήκαμε δύο γκολ και μετά γίναν όλα ακόμα χειρότερα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, κοιτάμε την επόμενη μέρα να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα».
Υπάρχει περιθώριο πλέον, γιατί οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και η διαφορά είναι μεγάλη πλέον;
«Η διαφορά είναι μεγάλη και το περιθώριο είναι ελάχιστο. Η δουλειά είναι ότι εμείς φεύγουμε από αυτό το παιχνίδι πληγωμένοι, με ακόμα πιο πολλά προβλήματα με βασικούς παίκτες και έχουμε να κάνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Πλέον τα παιχνίδια δεν ξέρεις τι κρύβουν».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ
Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Δημήτρης Μιλτιάδης είπε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι και δυνατό. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η Ξάνθη μάς είχε διαβάσει καλά, δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που μπορούσαμε να δημιουργήσουμε».
Τώρα πλέον είναι μεγάλη η ψαλίδα με τη Βέροια;
«Έχει δυσκολέψει το πράγμα, αλλά όσα παιχνίδια μένουνε θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε, να τα χτυπήσουμε και να εξαντλήσουμε κάθε ελπίδα που έχουμε».

 

Ομιλία Κούγια σε παίκτες στον Κορινό

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής της ομάδας από την Ξάνθη, σε στάση στον Κορινό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μίλησε στους παίκτες και τους είπε πως συνεχίζουν την προσπάθεια και πως φέτος μπορούμε να αντέξουμε την παραμονή στη Super League 2, όχι όμως και τη νέα χρονιά. Παράλληλα «χτύπησε καμπανάκι» και για κάποιους παίκτες με υψηλά συμβόλαια…
*Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν φθάσει η αποστολή, ο κ. Κούγιας συζητούσε με τον πρώην γενικό διευθυντή των Τρικάλων Νίκο Σαμολαδά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass