«Αυτοκτόνησε» ο Απόλλων Λάρισας

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ 3-2 - ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΉ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2022 20:10

Ιδανικός «αυτόχειρας» αποδείχτηκε χθες στο ΔΑΚ Κατερίνης ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος ηττήθηκε από τον Πιερικό με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδι που είχε συγκλονιστική εξέλιξη.


Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν 1-0 στο σκορ, βρέθηκαν να χάνουν με 2-1, ισοφάρισαν σε 2-2 και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, που τελικά δεν ήρθε.
Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 10΄ με ένα δυνατό σουτ του Δημήτρη Λίταινα έξω από την περιοχή και έχασε ευκαιρίες με τον Μπαλογιάννη στο 30′ που πλάσαρε άουτ, ενώ στο 45’+1′ ο Σταματής δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζήμα.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48′ ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Χατζής ανατρέποντας τον Ζαφειράκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Χαρτσιάς που δεν αστόχησε για το 1 - 1 στο 50′.
Η ολική ανατροπή του σκορ έγινε στο 55′. Μετά από κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Αλέξανδρο Ζαφειράκη που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Λευτέρη Αστρά για το 2 - 1.
Στο 64′ οι του Απόλλωνα ζήτησαν πέναλτι όταν ο οπισθοχωρημένος Μπουόλι πάτησε την μπάλα εντός περιοχής και πέφτοντας βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ο κ. Κακουλίδης είχε αντίθετη άποψη, παρά τις φωνές των παικτών του Απόλλωνα που ζήτησαν την παράβαση.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 68′ ο Μπαλογιάννης τροφοδότησε τον Βίγια που σούταρε και ο Τοπαλίδης απέκρουσε την τελευταία στιγμή την μπάλα σε κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό, το οποίο εκτέλεσε ο Βίγια, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Χατζής εξ επαφής και σε κενή εστία αστόχησε χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα.
Η ισοφάριση για τον Απόλλωνα τελικά ήρθε στο 70′. Ο Σταματής υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και στο ύψος του πέναλτι και «έσπασε» στον Βίγια που με σουτ στην κίνηση έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσα (2-2).
Ο Απόλλωνας στο 73′ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Χατζή. Ο Βίγια εκτέλεσε ένα φάουλ έξω δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Κώστας Χατζής πήρε την κεφαλιά με τον Τζήμα να αποκρούει, την μπάλα να βρίσκει και στη συμβολή των δοκών, πριν περάσει σε κόρνερ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας πίεσε ακόμα περισσότερο για το γκολ της νίκης. Σταματής (79′, 81′) και Βίγια (84′) δεν κατάφεραν να κάνουν το 2 - 3 και τελικά στο 90’+3′ ο Παπαδόπουλος πέτυχε το γκολ της νίκης για τον Πιερικό, 3 - 2, που ήταν ένα άδικο για την λαρισινή ομάδα αποτέλεσμα.


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διήυθυνε ο κ. Κακουλίδης (Θράκης), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Τοροσιάδη (Μακεδονίας), Δημόπουλο (Φλώρινας), ενώ 4ος ήταν ο κ. Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς (85′ Χαντζάρας), Παντελιάδης, Κουκόλης, Κριμιτζάς (85′ Καρανάτσιος), Ζαφειράκης (80′ Μηλιώτης), Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Ντίνας (27′ λ.τ. Φωκαΐδης-80′ Ζούρκος), Μπουόλι.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Πετράκης, Καλούσης, Γιαννίτσης, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (82′ Καραμόκο), Νούσιος, Βίγια (90’+1′ Λουκάς), Σταματής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass