Ικανοποίησε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

* ΣΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2022 20:09

Πρώτο... δείγμα, πολύ θετικό στην «εποχή» του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική Ελλάδας! Έχοντας εξαιρετική παρουσία επί 60 λεπτά σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, η «γαλανόλευκη» ομάδα επικράτησε με 1-0 της Ρουμανίας σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο «Stadionul Steaua» του Βουκουρεστίου, δείχνοντας διάθεση να ανεβάσει μετά από καιρό τα αγωνιστικά στάνταρντς της. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με έξοχη κεφαλιά στο 39’ σημείωσε το γκολ της Εθνικής ομάδας, ενώ ακυρώθηκε -λανθασμένα- ως οφσάιντ καθαρό τέρμα του Γιώργου Γιακουμάκη στο 22’. Το δοκάρι του Ρους στο 70’ ήταν ό,τι καλύτερο επέδειξαν Ρουμάνοι σε όλο το ματς.


Επόμενο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας αύριο Δευτέρα (28/3, 21:00) στην Ποντγκόριτσα με το Μαυροβούνιο.
Διαιτητής: Ρικάρντο Μπενγκοετσέα (Ισπανία).
Κίτρινες: Μάνταλος, Μπακασέτας.
ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Έντι Ιορντανέσκου): Νίτσα, Ράτιου, Κίρκες, Ρους (88’ Ντραγκουσίν), Καμόρα (75’ Τόσκα), Μάριν, Μπορντεάνου (75’ Μιχάιλα), Μιτρίτσα (62’ Ποπέσκου), Τσικιλντάου, Μαξίμ (62’ Ιβάν), Τζ. Πούσκας (62’ Τανάσε).
ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης (57’ Δουβίκας), Λημνιός (58’ Μπακασέτας), Μάνταλος (81’ Αλεξανδρόπουλος), Πέλκας (81’ Χατζηγιοβάνης), Γιακουμάκης (72’ Παυλίδης).
ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ…
Σε... περίπατο μετέτρεψε η Εθνική Ελπίδων και το δεύτερο παιχνίδι της με το Λιχτενστάιν για τον 4ο Όμιλο των προκριματικών του 27ου Euro U21, καθώς επικράτησε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με το εμφατικό 4-0 κι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, αλλά και δύο αγώνες περισσότερους από την Πορτογαλία (15 σε 5 ματς). Οι Μιχελής, Κοσίδης και Τζόλης (2) σημείωσαν τα γκολ της Εθνικής ομάδας, με τους δύο τελευταίους να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους με την Ελπίδων.
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λιάσος (63’ Ε.Χριστόπουλος), Διαμάντης, Αντζουλάς (64’ Γ. Χριστόπουλος), Μιχελής, Ζαγαρίτης (64’ Κίτσος), Μπότος, Τσιγγάρας (63’ Θυμιάνης), Σουρλής, Τζόλης, Κοσίδης (73’ Ιωαννίδης).
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Μίκαελ Κόλερ): Φόζερ, Λ. Γκράμπερ (84’ Γιάγκερ), Ούντεραϊνερ, Χίλτι (71’ Μπούχελ), Σίεγκελ, Λούχνιγκερ, Μπεκ, Κραντζ (46’ Σάντλερ), Σρέιμπερ, (46’ Σις) Νέτσερ, Μ. Γκράμπερ (78’ Χάσλερ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ
Ελλάδα     7 αγ.     17
Πορτογαλία     5    15
Κύπρος     5    7
Ισλανδία    5     7
Λευκορωσία     6    6
Λιχτενστάιν     8    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass