ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ:

Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε...

*ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2022 20:28

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης ανακοίνωσε στους παίκτες του ξεκούραση μέχρι την Τρίτη ως πριμ αφού ο επόμενος αγώνας κόντρα στον Πιερικό θα γίνει την Κυριακή 27 Μαρτίου στη Λάρισα στο Αλκαζάρ.


Στη συνέχεια μιλώντας στην «Ε» είπε τα εξής: «Έπρεπε να είχαμε τελειώσει τον αγώνα από το πρώτο μέρος, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με 4-0. Στη συνέχεια δείξαμε αδικαιολόγητα χαλαρότητα ή απερισκεψία. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Αυτό είναι μάθημα προς αποφυγή. Οι αντίπαλοί μας ρίσκαραν μετά το 0-2, αφού δεν είχαν να χάσουν τίποτα, ενώ όταν έβαλαν το γκολ στο 1-2 πήραν καλύτερη ψυχολογία. Εμείς ρισκάραμε τότε και δημιουργήσαμε φάσεις στα τελευταία λεπτά και σε μία εξ αυτών πετύχαμε τέρμα».
Σχετικά με τη συμμετοχή των Μιλτιάδη, Τσουμάνη, ο προπονητής μάς είπε: «Τους πιστεύω γι’ αυτό τους χρησιμοποιώ».
Τέλος, για την εκτέλεση των πέναλτι τόνισε: «Η εντολή που υπάρχει είναι να τα εκτελούν ο Κολομπίνο και ο Όγκμποε, όποιος αισθάνεται καλύτερα. Ήταν καλοχτυπημένο πέναλτι, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν μπήκε».
Ανακοίνωση...
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έβγαλε δύο ανακοινώσεις για το οφσάιντ - γκολ της Βέροιας, όπως αναφέρει, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’ και υποστηρίζει ότι έκοψε τουλάχιστον άλλα 6 ανύπαρκτα οφσάιντ των επιθετικών του Ολυμπιακού, που έβγαιναν τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, Βελίδη. Ο συγκεκριμένος βοηθός ήταν ο Στάικος του Συνδέσμου Λάρισας και επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΠΣΛ και του αρχιδιαιτητή της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass