MOTOGP Mandalika

Αγνωστη πίστα μετά τον χαμό του προηγούμενου αγώνα!

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2022 20:10

Πέρασαν κιόλας δύο εβδομάδες από τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP. Στις 9:00 το πρωί έχουμε εκκίνηση στον αγώνα της Ινδονησίας την Κυριακή. Κατάρ και το «καραβάνι» του κορυφαίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας στον κόσμο ταξιδεύει στην Ινδονησία για τον δεύτερο γύρο του θεσμού.


Έπειτα από 25 χρόνια θα πραγματοποιηθεί αγώνας MotoGP στην ασιατική χώρα και όλοι είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν άφθονο θέαμα. Στην πίστα Mandalika οι αναβάτες του MotoGP είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές, πριν από περίπου έναν μήνα.
Τα προβλήματα δεν έλειψαν σε εκείνες τις δοκιμές καθώς η άσφαλτος σε πολλά σημεία έσπαγε με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Dorna να ζητήσουν από τους υπεύθυνους της πίστας, να προβούν σε διορθώσεις - κάτι που έγινε. Στις δοκιμές πολύ καλά στοιχεία είχαν δείξει όλα τα εργοστάσια με τους Pol Espargaro, Fabio Quartararo και Luca Marini να έχουν τους καλύτερους χρόνους.
Εκείνο που πρέπει να περιμένουμε στην Ινδονησία είναι η απάντηση των Yamaha και Ducati.
Ο Fabio Quartararo και όλοι οι αναβάτες της Yamaha είχαν πολύ φτωχή απόδοση σε μια πίστα η οποία συνήθως ταιριάζει στην YZR-M1.
Από την άλλη, οι αναβάτες της Ducati, ιδιαίτερα οι εργοστασιακοί, είχαν καταστροφική απόδοση στο Κατάρ και σίγουρα στην Ινδονησία θα θελήσουν να διώξουν τις όποιες αμφιβολίες δημιουργήθηκαν.
Στο παιχνίδι δυνατά θα είναι και ο Marc Marquez, τα εργοστασιακά Suzuki και οι Aprilia, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η KTM, που είναι ικανή για το βάθρο όπως αποδείχτηκε στο Κατάρ.
Για τη νίκη στη Mandalika θα παλέψουν οι Marc Marquez, Jorge Martin, Alex Rins και Fabio Quartararo. Για το βάθρο θα προσθέσουμε τους Joan Mir, Pol Espargaro και Enea Bastianini.
Το πρωτάθλημα στον πρώτο αγώνα ξεκίνησε συναρπαστικά και κυρίως απρόοπτα στο βάθρο.
Σήμερα σε μία άγνωστη σε όλους πίστα σε ρυθμούς αγώνα αναμένεται εκπληκτικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass