ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Σασμός στο ελληνικό μπάσκετ

*Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΟΚ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2022 21:10

«Η λέξη σασμός είναι το αντίθετο της βεντέτας. Είναι η συμφιλίωση ανάμεσα σε δύο οικογένειες, προκειμένου να σταματήσει το χειρότερο κακό που μπορεί να ξεσπάσει ανάμεσά τους. Συνήθως επιτυγχάνεται με την ένωση των δύο οικογενειών, είτε μέσω κουμπαριάς είτε μέσω κάποιου γάμου».

Αυτά είπε μιλώντας στην εκδήλωση του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντροδυτικής Θεσσαλίας o κ. Χριστοδούλου σύμβουλος του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, σε θέματα διαιτησίας και πρόσθεσε: «Έχω ξεκάθαρη εντολή από τον κύριο Λιόλιο να χρησιμοποιώ τους καλύτερους και να αξιοποιήσω το έμψυχο δυναμικό. Το μπάσκετ θα προχωρήσει ενωμένο την επόμενη μέρα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».
Ο κ. Χριστοδούλου για τη νέα του θέση είπε: «Δεν είχα πρότερη εμπειρία έξω από τις γραμμές. Όμως ξέρω ότι έχω πάθος για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Να μεταφέρω τις εμπειρίες, όποιες έχω, στα νέα παιδιά. Για να μπορέσουν να κάνουν κάτι αξιόλογο. Πάντως την ίδια θέση θεωρώ ότι δεν επρόκειτο να μου την προτείνει κάποιος από τους προηγούμενους, αλλά ακόμη και εάν αυτό συνέβαινε δεν θα την αποδεχόμουν».
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εγκωμίασε τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστο, τον Ηλία Καφφέ που έγινε επίτιμος πρόεδρος του Σ.Δ.Κ. ΚΔ.Θ., τον Νίκο Πιτσίλκα χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους κορυφαίους διαιτητές της χώρας, αλλά και το έργο του συνδέσμου που διαρκώς αναδεικνύει διαιτητές. Στα αξιοσημείωτα ότι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κ.Δ. Θεσσαλίας Αποστόλης Νικολούλης είπε ότι ο σύνδεσμος θα κάνει μια σειρά εκδηλώσεων για την αναβάθμιση του αθλήματος και χαίρεται που συμμετέχει η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ με τους κ.κ. Ριζούλη, Γκαμπέτα αλλά και ο κ. Ζέικος που είναι γραμματέας της ΕΣΚΑΘ. Τέλος, είπε ότι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας δίνει ώθηση στο άθλημα και χαιρέτισε την απόφασή του να γίνει στη Λάρισα ο αγώνας Ελλάδας-Μεγάλης Βρετανίας στις 30 Ιουνίου. Μάλιστα τον τίμησαν μαζί με τα παρευρισκόμενα μέλη της διοίκησης του συνδέσμου κ.κ. Μανασή, Παπαδημητρίου, Πανταζή, Γκέκα και Χριστοδούλου.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass