Γκουτσίδης: Τελείωσε αυτό…

ΓΙΑΚΟΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΥΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2022 21:09

Το προχθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με τον Απόλλωνα Πόντου (0-0) μπορεί να ήταν απρόβλεπτο, αλλά στη λαρισινή ομάδα προσπαθούν να το ξεπεράσουν ώστε να επικεντρωθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος στη Super League 2 και να συνεχίσουν το «κυνήγι» της Βέροιας (προηγείται με πέντε βαθμούς διαφορά).


Η λαρισινή ομάδα έχει αρκετά προβλήματα, καθώς στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Γκοτζαμανίδη, Θεολόγου, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμος ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος. Επανέρχεται σίγουρα ο Ομάρ που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γαρουφαλιάς, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τη Βέροια εκτός έδρας, θα εκτίσει την ποινή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό και θα επανέλθουν σήμερα σε προπονητικούς ρυθμούς. Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης μιλώντας χθες στην «Ε» είπε τα εξής: «Τελείωσε ο αγώνας με τον Απόλλωνα Πόντου και πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Το άτυχο αποτέλεσμα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να μάθουμε από τα λάθη μας. Αυτό θα επισημάνω και στους παίκτες μου, πώς θα διορθώσουμε τα λάθη, ώστε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Δυστυχώς θέλαμε να προφυλάξουμε και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Για παράδειγμα, ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο είναι το γόνατο του Όγκμποε. Συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα που έχουμε και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Ο ποδοσφαιριστής Ευριπίδης Γιάκος (φωτ.) ήταν λακωνικός και μας είπε: «Υπάρχουν πάντα και άτυχες στιγμές. Είναι φυσιολογικό να βρεθούμε σε μια άσχημη μέρα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με στόχο το καλύτερο».

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Νέα πρόσκληση για νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, αυτήν τη φορά από την Εθνική ομάδα Κ19 της Αλβανίας. Πρόκειται για τον Φαμπιάν Τσέλα που κλήθηκε να αγωνισθεί σε φιλικό αγώνα της Εθνικής Αλβανίας Κ19 που θα γίνει αύριο Τετάρτη 16.3.2022.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
Ο αναπληρωτής υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ για δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις σε βάρος αξιωματούχων της ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΠΣ που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass