Το τρίτο ημίχρονο Πανσερραϊκού-ΑΕΛ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2022 20:50

Η ομάδα του Πανσερραϊκού εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωση για τη διαιτησία, στην οποία ανέφερε: «Η στοχοποίηση των διαιτητών, με ονόματα και διευθύνσεις, πριν από τον αγώνα της ομάδας μας με τη Λάρισα, έπιασε τόπο κύριε Κλάτενμπεργκ!
Ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με φοβισμένους διαιτητές και το πλήρωσε με χαμένους πολύτιμους βαθμούς. Άραγε σε ποια χώρα της Ευρώπης συμβαίνει αυτό; Τώρα στον κάμπο θεωρούν καλούς τους Γιουματζίδη, Δέλλιο και Τζιότζιο; Ο Πανσερραϊκός δεν παίζει και δεν θα παίξει ανέντιμα, όπως εσείς. Ακολουθεί τον δρόμο του και δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα από εμάς!».
Αυτή είναι η αιχμηρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κατά της διαιτησίας, όπου θεωρούν ότι η προ ημερών ανακοίνωση των «βυσσινί» κατά του διαιτητικού τρίου, τους φόβησε και σήμερα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα!
Πράγματι, ο κ. Γιουματζίδης και οι βοηθοί του... δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν, για κάποιον δικό τους λόγο, τους φιλοξενούμενους, με τα σφυρίγματα να είναι τόσα-όσα και υπέρ της ΑΕΛ!».


Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν άμεση και ανέφερε: «Πριν από λίγη ώρα πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι μία ανακοίνωση της Διοικήσεως της ΠΑΕ Πανσερραϊκός περί δήθεν φοβισμένων διαιτητών, οι οποίοι δήθεν αδίκησαν τον Πανσερραϊκό και ψάχνουμε να βρούμε σε ποια φάση. Ευτυχώς το παιχνίδι το έδειξε η ΕΡΤ3.
Το παιχνίδι ήταν ένας 90λεπτος μονόλογος, όπου αν έμπαινε στο 39ο λεπτό το γκολ του Όγκμποε που ‘’κόλλησε’’ πάνω στη γραμμή στη λάσπη και αν αξιοποιούσαμε τις μισές από τις τελικές που είχαμε, ο δείκτης του σκορ έπρεπε να ξεπεράσει το 5-0, αφού η διαφορά της ομάδας μας από τις άλλες ομάδες του Ομίλου είναι τεράστια και το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι καταπληκτικό και το απολαμβάνουν όχι μόνο οι δικοί μας οπαδοί, αλλά όλοι οι οπαδοί της Ελλάδας. Αν κάποιοι πρέπει να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του διαιτητού, γιατί οι βοηθοί ήταν άψογοι, είναι η ΑΕΛ, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν μας έδωσε πέναλτι στον Όγκμποε και αποβολή του στόπερ του Πανσερραϊκού, όταν το σκορ ήταν 0-0, και στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδωσε τουλάχιστον δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτες του Πανσερραϊκού, οι οποίοι έπρεπε να αποβληθούν τουλάχιστον 4 φορές.
Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι 95 λεπτά ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε την μπάλα και δεν έκανε καμία απόκρουση. Φαίνεται ότι κάποιος κοροϊδεύει τη Διοίκηση του Πανσερραϊκού που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και ο Πανσερραϊκός που έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει με υποβιβασμό, που του ευχόμαστε να αποφύγει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass