Ο Δωτιέας κέρδισε στο ντέρμπι τον Φαλανιακό

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Α’ DETOX -ΕΠΣΛ - Νίκη και για τον Οικονόμο - Ισοπαλία στο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2022 21:08

Ο Δωτιέας Αγιάς ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Α’ DETOX - ΕΠΣΛ, κερδίζοντας στην Ανάβρα τον Φαλανιακό, με σκορ 2-1.


Βρίσκεται έτσι σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πλέον αντίπαλο όπως φαίνεται μόνο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος νίκησε τον Παναγροτικό 3-0 και είναι τρεις βαθμούς πίσω, στη δεύτερη θέση.
Κιλελέρ και Αχιλλέας Φαρσάλων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, ενώ στους αγώνες των πλέι άουτ σημειώθηκαν πολλά γκολ το Σαββατοκύριακο, με τα περισσόετρα στον χθεσινό αγώνα Μαυροβούνι-Βλαχογιάννι 5-3!

 

Πλέι οφ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δωτιέας Αγιάς-Φαλανιακός     2-1
Οικονόμος-Παναγροτικός     3-0
Κιλελέρ-Αχιλλέας Φαρσάλων     1-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(1η αγωνιστική)
1. Δωτιέας Αγιάς     2-1     48
2. Οικονόμος     3-0     45
3. Φαλανιακός     1-2     40
4. Κιλελέρ     1-1     39
5. Αχιλλέας Φαρσάλων     1-1     34
6. Παναγροτικός     0-3     32

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 5/3, 15:30)
Αχιλλέας Φαρσάλων-Οικονόμος
Φαλανιακός-Κιλελέρ
Παναγροτικός -Δωτιέας Αγιάς

 

Πλέι άουτ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αβέρωφ-Δαμασιακός     1-1
Δήμητρα Γιάνν.-Νέα Πολιτεία     3-0
Αμπελιά-Πύρρος     1-1
Σμόλικας-Γόννοι     1-4
Μαυροβούνι-Βλαχογιάννι     5-3
Αργυροπούλι-Αμπελωνιακός     3-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(1η αγωνιστική)
1. Δήμητρα Γιάνν.    3-0     26
2. . Μαυροβούνι     5-3     25
3.Δαμασιακός    1-1     23
4. Σμόλικας    1-4     22
5. Αργυροπούλι    3-1     21
6. Αμπελιά    1-1     20
- - - - - - - - - - - - - - -
7. Γόννοι    4-1     18
8. Αμπελωνιακός    1-3     15
9. Βλαχογιάννι    3-5     13
10. ΑΣ Βορειοηπειρωτών    1-1     11
11. Αβέρωφ    1-1     10
12. Αστραπή ΝΠ    0-3     5

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 5/3, 15:30)
Δήμητρα Γιάννουλης-Αβέρωφ
Δαμασιακός-Σμόλικας
Νέα Πολιτεία-Μαυροβούνι
Γόννοι-Αργυροπούλι
Βλαχογιάννι-Αμπελιά
Πύρρος-Αμπελωνιακός


Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΔΩΤΙΕΑΣ     2
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ     1
Ο Δωτιέας Αγιάς ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Φαλανιακό στα πλέι οφ της Α’ ΕΠΣΛ, κερδίζοντας στο γήπεδο της Ανάβρας που είχε αρκετό κόσμο με σκορ 2-1, αποτέλεσμα που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι από το 65’ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπλέντι.
Στο 15’ ο Ντιντής απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μπλατσέρη και στην επαναφορά ο Μπλέντι απομάκρυνε την μπάλα προ του Τσατσαλίδη.
Αμέσως μετά στο 16’, ο Φαλανιακός με τον Τσιάκο είχε μια καλή στιγμή, όμως στο σουτ που επιχείρησε ο Μάλτζαρης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Τάσου Μπεριτζά-Κώστα Παπαρίζου προηγήθηκε στο 21’ με 1-0, όταν καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μακρή από τον Σιάτρα. Από τα έντεκα μέτρα ευστόχησε ο Γιώργος Λεσάι.
Λίγο αργότερα στο 23’ ο Δωτιέας έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Τσατσαλίδης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία προσπάθεια του Μακρή.
Στο 26’ και πάλι ο Τσιάκος απείλησε με τον γκολκίπερ του Δωτιέα να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ στο 41’ ο Λεσάι πλάσαρε τον εξερχόμενο Ντιντή, αλλά ο Καραμπούζης απομάκρυνε την μπάλα προ της γραμμής, αποτρέποντας ένα δεύτερο γκολ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’, ο Μούτσα Μπλέντι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Μακρή και αυτό το αριθμητικό πλεονέκτημα το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες τού Δωτιέα, πετυχαίνοντας το 2-0 στην εκπνοή της αναμέτρησης με τον Θωμά Τσιρογιάννη.
Και στο 90’+4’ ο Βασίλης Λάιος με δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάστα μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα-Χρήστου Λιάπη και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κώστας Στάικος, που είχε συνεργάτες τους κ. Βασίλη Μάνο και Χρήστο Νάκα. Από τον ρέφερι στο 62’ ζήτησαν πέναλτι οι του Φαλανιακού, υποστηρίζοντας πως μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούτσα Μπλέντι και κεφαλιά του Σιάτρα η μπάλα βρήκε το χέρι του Τσακάλι, αλλά ο κ. Στάικος ήταν κοντά στη φάση και δεν είδε παράβαση.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Τσακάλι, Σούλης (76’ λ.τ Κολοβός), Ντακούλας, Δημολιός, Κουμπούρας, Μάνικος, Μακρής (76’ Παπαγιαννούλης), Μπλατσέρης (52’ Γκατζούλης), Τσατσαλίδης (86’ Τσιρογιάννης), Λεσάι (86’ Χατζής).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας-Χ. Λιάπης): Ντιντής, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάιος, Σιάτρας, Μπλέντι, Πανταζής Η. (46’ Νάστας), Μούτσα, Γκιουρσάνης (85’ Παπαγεωργίου), Τσιάκος (67’ Πανταζής Γ.), Γαρυφαλλόπουλος (85’ Λόλας).

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ     3
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ     0
Με νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά και καλό ποδόσφαιρο ξεκίνησε την προσπάθειά
του κατά τη διαδικασία των play off ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” του Παναγροτικού Νίκαιας με 3-0 και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την κορυφή.
Οι “πράσινοι” κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά και “προειδοποίησαν” στο 3’, όταν ο Δραχαλίβας έκανε ατομική προσπάθεια, αλλά το σουτ του εξουδετέρωσε ο Κωνσταντίνου. Στο 5’, όμως, ο Πούτας “έβγαλε” με μαεστρικό τρόπο τον Γιάννη Βλαχάκη σε θέση βολής και αυτός, παρότι πιεζόταν, άνοιξε το σκορ. Στο 17’ διαγώνιο σουτ του Δραχαλίβα έφυγε έξω από το αριστερό “Γ” του Κωνσταντίνου, ενώ στο 20’ ο Αντώνης Πούτας από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 27’ μονοκόμματο σουτ του Σουγλή μπλόκαρε ο Κωνσταντίνου, ενώ στο 37’ μετά από σέντρα-σουτ του Ντούφα, η κεφαλιά του Σεμερτζίδη έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Στο 38’ το συρτό σουτ του Βλαχάκη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 44’ καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του ιδίου από τον Ακρίβο και από τα 11 μέτρα με ψυχραιμία ο Στέλιος Δραχαλίβας σημείωσε το τελικό 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η προσπάθεια του Μπουμπουνάρα στο 48’ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 53’ μετά από “σόλο” του Βλαχάκη, το σουτ του Δραχαλίβα έφυγε σύρριζα από το δεξί δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίζονταν με ελλείψεις, προσπάθησαν να “ξαναμπούν” στο παιχνίδι, αλλά οι όποιες επιθετικές εμπνεύσεις τους έμειναν ημιτελείς. Στο 79’ ο Βλαχάκης πλησίασε στο τέταρτο γκολ, αλλά ο Κωνσταντίνου απέκρουσε με τη βοήθεια και του δεξιού δοκαριού, ενώ ο τερματοφύλακας του Παναγροτικού βγήκε νικητής και στη νέα “μονομαχία” τους στο 85’, αποκρούοντας και διατηρώντας το σκορ στο επίπεδο του πρώτου ημιχρόνου.
Επιτυχημένη η διεύθυνση του αγώνα από τον διαιτητή Γιάννη Ντελέζο και τους βοηθούς Κώστα Γκαρέλη και Βασίλη Σιαπλούλη.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας (72’ Γεωργούλης), Γκαντούνας, Σουγλής (46’ Μπουμπουνάρας), Αυλογιάρης, Πάτσης (72’ Πίπιλας), Στ. Δραχαλίβας (62’ Ντάλλας), Αθανασούλης, Σεμερτζίδης (62’ Μουλτσιάς), Πούτας, Βλαχάκης.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χρήστος Καπελιάνης): Κωνσταντίνου, Σέτζας, Γεωργόπουλος (31’ Τσούρα), Περήφανος, Ακρίβος, Χισενάι, Σώκος, Πετράκης (44’ Γκανάβας), Αλατάς (69’ Τσιάρας), Χριστοδούλου, Γκουντίκας.

 

ΚΙΛΕΛΕΡ     1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.     1
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Α.Ε. Κιλελέρ και τον Αχιλλέα Φαρσάλων, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.
Στο 30’ ο Χρήστος Κερμελίδης έκανε το 0-1 για τον Αχιλλέα, αλλά στο 49’ ο Αλέκος Κουβελάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια.
Στο 52’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Κουσιάς, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, έχοντας τρία δοκάρια με τους Ζιόμπουρα, Τσακίρη και Τζέκα, χωρίς να φτάσουν στην επιτυχία ενός δεύτερου τέρματος.
Διαιτησία: Κουκούλης, Παραφέστας, Σκυβαλίδας.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Γιαννακός): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Αργύρης, Καρακάνος (78′ Ζάχος), Αναδολού (75′ Κορδαλής), Τζέκα, Κουβελάς, Παπαχρήστος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Β. Μπακογιάννης): Κουσιάς, Ντελής, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Τσούλης Αθ., Τσούλης Δ., Γανός, Λαβαντσιώτης, Φουρίκης, Κερμελίδης, Παπακωνσταντίνου.
Έπαιξαν και οι: Γκαραλιάκος, Ιωαννίδης, Κομισόπουλος, Καραμπάλιος.

 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ     3
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ     0
Μετά από καλή εμφάνιση, η Δήμητρα Γιάννουλης κέρδισε την Αστραπή Νέας Πολιτείας με σκορ 3-0 στην πρεμιέρα των πλέι - άουτ. Ο Γιώργος Καρβούνης σκόραρε στο 37′ και στο 86′ για τους νικητές. Στο 30’ ο Γιώργος Καρβούνης είχε δοκάρι.
Η Δήμητρα Γιάννουλης στο 88’ με ωραίο ανάποδο «ψαλίδι» του Αντώνη Ραμάι έκανε το 3-0, με τον ίδιο να αποβάλλεται στο ίδιο λεπτό λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που πανηγύρισε το γκολ (έβγαλε τη φανέλα).
Διαιτησία: Νίτσας, Γκαρέλης, Δεληγιάννη Α.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχιλλέας Μανάκας - Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Αετόπουλος, Ντόκος, Κουρούτσαλης, Ντούφας, Μπάμπαλης, Ραμάι, Μπάκος (88′ Χατζηγρηγορίου Αν.), Καρβούνης, Σπανός (80′ Φώτος).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γιάννης Σιάρκος): Φαρμάκας, Κυρίτσης, Σκόμπας, Κατσιάνος, Παπανικολάου, Πέτρου (84′ Δράμης), Μαριγκούδης (70′ Κυριάκος), Βρούβας (58′ Κωνσταντίνου), Φίλης (84′ Μπομπότης), Φασούλας, Ζαρκαδής (70′ Καλτσάς).

 

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ     1
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ     1
Με δύο γκολ που σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις, ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Δαμασιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Στο 94’ ο Μπέης έκανε το 1-0 και στο 95’ ο Τσούτσας ισοφάρισε και διαμόρφωσε τα τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτησία: Βλιώρας, Στάικος, Μάνος.
Η διοίκηση του ΠΑΟΛ Αβέρωφ συγχαίρει το διαιτητικό τρίο για την αρίστη διαιτησία τους.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Φώτης Πλίτσης): Μάνος, Βαρσάμης, Μπαντέλας, Σπαρτής, Στεργίου, Γκουγκουλιάς, Κανιούρας, Κουτζαηλίας, Γραμμένος (82′ Κουτσογιάννης), Μπέης (90’+4′ Γκιόσα), Ζήκος (65′ λ.τ. Παπαναστασούλης).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Μπακαΐμης, Μουσιάρης Θ. (46′ Σκούπρας), Δούκας, Μουσιάρης Δ., Δεληχάς (20′ λ.τ. Τσιάλτας), Λέτσιος Στ. (60′ Κυρατζής), Λούτσος Στ., Τσούτσας.

 

ΑΜΠΕΛΙΑ     1
ΠΥΡΡΟΣ     1
Από έναν βαθμό απέσπασαν Ολυμπιακός Αμπελιάς και Πύρρος (1-1). Ο Ντανιέλ Σάρρα ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο 24’ στον Πύρρο με σουτ.
Ο Αποστόλης Τσαπατώρης με δικό του γκολ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 87’ στην Αμπελιά. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Χύσα, Καρατζούκο, Χατζή και Τσαπατώρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Γιώργη, Βίλλη και Σάρρα.
Διαιτησία: Αντωνίου, Κοτούμπας Δ., Μπουρονίκος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Δημήτρης Βλάχος): Παπαγούλας, Κοτρώτσιος Χρ. (65′ Πλίτσης), Νικολακούλης, Αντωνίου, Χάμος, Πετράκης (80′ Χριστοδούλου), Καρατζούκος (65′ Νταμπαλέτσιος), Μπλάντας (46′ Ζέρβας), Τσαπατώρης, Χατζής, Χύσα (80′ Δεμίσης).
ΠΥΡΡΟΣ (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Μάρης, Τσιόγκας, Αλλιάι, Βίλλης, Τσιρογιάννης, Σκαφιδάς, Σάρρα, Γιώργης (75′ Σινάν), Νικούλης (87′ Βύρλας), Τσιαμούρας (70′ Λάττα).

 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ     3
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ     1
Η Δόξα Ατγυροπουλίου κέρδισε στο γειτονικό ντέρμπι τον Αμπελωνιακό, με σκορ 3-1.
Ο Αποστόλης Φουρτούνας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10′ έκανε το 1-0 και ο Αμπελωνιακός έφερε το ματς στα ίσα στο 45’ με τον Σπύρο Μπαρούτζα. Στο 75′ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα με πέναλτι του Βαλάντη Σακοράφα (το κέρδισε ο Αλέξης Τζατζάκης) και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Αλέξανδρος Καλόγηρος στο 86’.
Διαιτησία: Μπουρουζίκας, Παπαγεωργίου, Μίχος.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Ξύτσας, Τασλακίδης (65′ Καραλής Ι.), Μπουζούκας, Καραγιάννης, Γουναράς, Φουρτούνας (46′ Καλόγηρος), Σακοράφας (80′ Παραφέστας), Καραλής Π., Ανδρεόπουλος (90′ Μπαμπάκος), Σαμπανλάρι, Τζατζάκης (80′ Ολομάνι).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Ντανίκας, Πόνηρος, Κολιός, Αλατάς, Μεσημέρης, Γκιόνα, Χατζηλιόντας, Κυρίτσης, Μπαρούτζας, Λέκα.

 

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ     1
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ     4
Εντυπωσιακός ο Όλυμπος Γόννων κέρδισε στη Φαλάνη τον Σμόλικα, με σκορ 4-1.
Ο Σμόλικας προηγήθηκε στο 28′ με τον Χαράλαμπο Λάλλο, όμως στο 37’ ο Βαγγέλης Μπούμπουλης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Ο Νίκος Μάντζιαρης (είχε και δοκάρι στο 70’) στο 55’ λεπτό έκανε το 1-2 και στο 72’ ο Νίκος Γαγάρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3, ενώ ο Βαγγέλης Μπούμπουλης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 1- 4.
Διαιτησία: Ντελέζος Ι., Καραμπούλας, Σκυβαλίδας.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Χασιώτης, Λιάκος, Μανακούσιος Θ., Λάλλος, Παπαθανασίου, Παπαγεωργίου, Γκαλμπογκίνης, Καρυώτης, Πρισακάρου, Μανακούσιος Δ.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές, Γκουγκουλιάς, Μπούμπουλης Αθ., Συγκούνας (60′ Τσιντζιλώνης), Γκαμπέτας (80′ Τσούγιας), Σερίφης, Μάντζιαρης, Γαγάρας, Κόκρας, Μπούμπουλης Ευάγγ.

 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ     5
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ     3
Έβρεχε… γκολ στο Μαυροβούνι, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε της Δόξας Βλαχογιαννίου με σκορ 5 - 3, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Γρηγόρης Πασσιάς που πέτυχε χατ-τρικ.
Το Βλαχογιάννι προηγήθηκε με τον Ηλία Τσιάρα στο 12ο λεπτό και ο Τόλης Ακριβόπουλος έφερε το ματς στα ίσια γρήγορα και έπειτα από τέσσερα λεπτά στο 16’ με κεφαλιά από προσπάθεια του Αδάμου Ντούρα.
Εν συνεχεία ο Γρηγόρης Πασσιάς με δύο δικά του γκολ (18′ και 41′) έκανε το 3-1 και στο 50’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 4-1, με έξοχη ατομική προσπάθεια.
Η Δόξα Βλαχογιαννίου μείωσε σε 4 - 2 και μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Νίκο Λάκη στο 77′ με πλασέ από παράλληλη σέντρα του Γιώργου Αλεξίου, ενώ ο Κλεάνθης Ράχης στο 80ό λεπτό με δικό του γκολ έκανε το 5 - 2.
Το τελικό 5 - 3 διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτών αγώνα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Γελαλή.
Διαιτησία: Αντωνίου, Ρουπέλας, Δίχρης.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Ντούρας (70′ Εμμανουήλ), Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Κακαζούκης (80′ Σιάτρας), Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β. (60′ Παπαμάνος), Μαγγόλας, Πασιάς, Ράχης, Ακριβόπουλος (70′ Μπάγκας Δ.).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Νίκος Χρόνης): Γραβάνης, Φράτζας (46′ Κοντοθανάσης), Παληγιάννης, Κολοβός, Τσιάρας (60′ λ.τ. Πέτρου), Κυπαρίσσης, Πατσής, Γκουρομπίνος Δ. (46′ Αλεξίου), Καρακίτσιος (70′ λ.τ. Λάκης), Γελαλής, Ιωαννίδης (85′ Πέτρου Γ.).

 

Κέρδισαν Ελάτεια και Δόξα Αμυγδαλής

Στον 2ο Όμιλο της Γ’ κατηγορίας

Η Θύελλα Ελάτειας και η Δόξα Αμυγδαλής προχώρησαν με νίκες στον 2ο Όμιλο της Γ’ τοπικής κατηγορίας, όπως και ο Α.Ο. Αμπελοκήπων, ο οποίος χωρίς να ...ιδρώσει κέρδισε τον Αστέρα Νέου Περιβολίου.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αμυγδαλή-Μαρ. Αντύπας 4-0
Ελάτεια-Τοξότης     1-0
Ομορφοχώρι-Χαραυγή 8-2
Ν. Περιβόλι-Αμπελόκηποι ά.α. 0-3
Αετόλοφος-Στόμιο     1-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (12η αγωνιστική)
1. Ελάτεια     32-3     33
2. Αμπελόκηποι     31-5     25
3. Αμυγδαλή     27-14     24
4. Στόμιο     27-14     22
5. Τοξότης     24-11     19
6. Αετόλοφος     29-21     19
7. Ομορφοχώρι     20-20     12
8. Μαρ. Αντύπας     13-33     9
9. Χαραυγή     11-57     6
*Το Νέο Περιβόλι έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. *Ομορφοχώρι και Τοξότης έχουν ένα ματς λιγότερο, ενώ Αμπελόκηποι και Στόμιο έχουν δύο.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Στόμιο-Ομορφοχώρι
Αμπελόκηποι-Ελάτεια
Χαραυγή-Αμυγδαλή
Μαρίνος Αντύπας-Τοξότης
Αετόλοφος-Ν. Περιβόλι α.α. 3-0

 


Αναβλήθηκαν οι χθεσινοί αγώνες της Β’ και Γ’ ΕΣΠΝ

ΛΛόγω της κακοκαιρίας που επικράτησε στον νομό Λάρισας, αναβλήθηκαν οι χθεσινοί αγώνες για τα πρωταθλήματα της Β´ και Γ´ κατηγορίας της ΕΠΣΝΛ.

 

Σημαντικές νίκες για ΑΕΛ, Φιλοκτήτη και Ευαγγελισμό

Ισόπαλο το ντέρμπι Μελισσοχώρι-Δάφνη Γλαύκης στη Β’ ΕΠΣΛ

Σημαντικές νίκες πέτυχαν ΑΕΛ, Φιλοκτήτης Μελιβοίας και Αναγέννηση Ευαγγελισμού, ενώ δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι στο Μελισσοχώρι, ανάμεσα στον Αστέρα και τη Δάφνη Γλαύκης, σε αγώνες για τον 1ο και 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.
Τα αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:

 

1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕΛ-Τύρναβος     2-1
Δένδρα-Λαρισαϊκός     1-0
Προμηθέας-Βαλανίδα     0-1
Δρυμός-Ευαγγελισμός     1-2
Νεάπολη-Βερδικούσια     1-2
Ρεπό: Δασοχώρι

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (14η αγωνιστική)
1. Τύρναβος     31-14     31
2. Ευαγγελισμός     21-14     27
3. ΑΕΛ     30-17     23
4. Βαλανίδα     25-18     21
5. Δρυμός     23-17     20
6. Δένδρα     19-15     17
7. Βερδικούσια     18-20     15
8. Προμηθέας     13-23     13
9. Νεάπολη     20-29     12
10. Λαρισαϊκός     19-27     11
11. Δασοχώρι     12-37     3
*Βερδικούσια και Προμηθέας έχουν ένα ματς λιγότερο.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τύρναβος-Λαρισαϊκός
Βαλανίδα-ΑΕΛ
Δασοχώρι-Δένδρα
Ευαγγελισμός-Προμηθέας
Δρυμός-Νεάπολη
Ρεπό: Βερδικούσια

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Μελισσοχώρι-Γλαύκη     1-1
Καλοχώρι-Συκούριο     1-2
Πανιώνιος-Φιλοκτήτης     1-3
Ηρακλής Χάλκης-Γαλήνη     4-1
Αιγάνη-Μαρμαρίνη αναβλήθηκε
Ρεπό: Αν. Πυργετού


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (14η αγωνιστική)
1. Μελισσοχώρι     29-7     32
2. Μελιβοία     28-13     28
3. Γλαύκη     28-12     26
4. Συκούριο     25-14     26
5. Χάλκη     22-14     21
6. Πανιώνιος     23-24     19
7. Αιγάνη     18-28     11
8. Γαλήνη     12-19     11
9. Καλοχώρι     15-30     9
10. Πυργετός     16-27     6
11. Μαρμαρίνη     8-36     4
*Αιγάνη και Μαρμαρίνη έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Συκούριο-Γαλήνη
Μαρμαρίνη-Καλοχώρι
Πυργετός-Χάλκη
Μελιβοία-Αιγάνη
Πανιώνιος-Μελισσοχώρι
Ρεπό: Δάφνη Γλαύκης

 

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass