WRC

Ράλι Σουηδίας: Ακύρωση ειδικών διαδρομών λόγω ταράνδων

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2022 20:40

Λίγες ημέρες πριν από την εκκίνηση του Ράλι Σουηδίας, που θα αποτελέσει τον δεύτερο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι στις 24-27 Φεβρουαρίου, έχουμε αλλαγή στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, μια απρόσμενη μετακίνηση κοπαδιών ταράνδων σε τοπικές φάρμες, δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή της ειδικής διαδρομής Ortrask, μήκους 20,49 χιλιομέτρων, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί δύο φορές το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, ως η 9η και 13η ειδική διαδρομή του αγώνα. Αυτό σημαίνει πως ο αγώνας θα περιλαμβάνει τελικά 17 ειδικές διαδρομές μήκους 262,76 αγωνιστικών χιλιομέτρων, ενώ εξαιτίας αυτής της αλλαγής, η δεύτερη ημέρα θα ξεκινά πιο αργά. Μια βασική ενέργεια των διοργανωτών ήταν η μετακίνηση του αγώνα 700 χιλιόμετρα βορειότερα, ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία περισσότερου χιονιού, με την πόλη Umea να αποτελεί το νέο επίκεντρό του. Αυτό πράγματι συνέβη, αφού το φετινό Ράλι Σουηδίας αναμένεται να διαθέτει πολύ χιόνι, με τη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών να βοηθά τις αρχικές επιδιώξεις, αλλά και να προκαλεί αυτό το πρόβλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass