Αποκαλύψεις Marquez για εξέλιξη και Rossi

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2022 20:30

Ο πρωταθλητής της Honda εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στην AS: «Ο πόνος αλλάζει τον χαρακτήρα σου - συνέχισε - δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Πέρυσι ζητούσα συνέχεια συγγνώμη, γιατί όταν υπέφερα άλλαξε ο χαρακτήρας μου, ήμουν λιγότερο δεκτικός».  


«Όταν ο γιατρός σου λέει κάτι τέτοιο, κάποια στιγμή κλαις μόνος σου σε ένα δωμάτιο γιατί ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Όσο αισιόδοξος κι αν είσαι, είσαι και ρεαλιστής. Οι γιατροί λένε ότι είναι θαύμα που μετά από δυόμισι μήνες η όρασή μου έχει επανέλθει και δεν είχε καμία παρενέργεια». «Η πρόθεσή μου δεν είναι να είμαι ο ίδιος Marc όπως πάντα, αλλά μια εξελικτική εκδοχή του. Αυτή θα είναι η πρώτη σεζόν χωρίς τον Rossi… «Δεν τα πάω καλά με τον Valentino, ξέρετε, αλλά δεν έχω πρόβλημα να αναγνωρίσω ότι χωρίς αυτόν τα MotoGP χάνουν ένα σύμβολο και έναν αναβάτη που έχει προσελκύσει πολλούς θαυμαστές, αλλά τα MotoGP συνεχίζονται. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτό που θέλουν οι οπαδοί να δουν είναι προσπεράσματα και το σόου, το οποίο είναι εγγυημένο. Θα λείψει στους πρώτους αγώνες, αλλά θα προχωρήσουμε και όταν σβήσουν τα φώτα στο Qatar, ο κόσμος θα παρακολουθεί για να δει ποιος θα κερδίσει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass