«Εφυγε» ο Γιώργος Κορέστης

*ΑΦΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 76 ΕΤΩΝ *ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2022 18:30

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες σε ηλικία 76 ετών ο Γιώργος Κορέστης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους αθλητικούς κύκλους, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία της Λάρισας. Ο Γιώργος Κορέστης είχε γεννηθεί το 1946 και από νεαρή ηλικία -παράλληλα με την επαγγελματική του ενασχόληση με το εμπόριο σε διαφόρους κλάδους- δραστηριοποιήθηκε και ως παράγων σε ποδοσφαιρικά σωματεία, αρχικά στη Θύελλα Λάρισας και αργότερα στον Τοξότη.


Συνεργάστηκε με διαδοχικές διοικήσεις της ΕΠΣ Ν. Λάρισας, σε αγώνες της οποίας άσκησε τα καθήκοντα του παρατηρητή, ενώ εξελέγη και συμμετείχε σε νευραλγικές Επιτροπές της διοργανώτριας του τοπικού ποδοσφαίρου.
Από τον γάμο του με την καθηγήτρια Κυριακή Πατιχίδου, απέκτησε τρία παιδιά, τον Γρηγόρη που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στον Τοξότη, τη Ζωή - Κωνσταντίνα που είναι διαιτητής στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και τον Αντώνη που "έφυγε" εντελώς άδοξα από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2017, σε ηλικία 37 ετών. Ο θάνατός του, που είχε συγκλονίσει τη Λάρισα, κατέβαλε σε μεγάλο βαθμό τον Γιώργο Κορέστη που από τότε έδειχνε να μην μπορεί να αποδεχθεί την οδυνηρή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πλέον και προβλήματα υγείας. Τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί, με τη μοιραία κατάληξη να μην αποφεύγεται τις πρώτες ώρες της Δευτέρας.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο).
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
Εν τω μεταξύ, συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Κορέστη εξέδωσε η ΕΠΣ Ν. Λάρισας:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ν. Λάρισας και ο πρόεδρος Δημήτρης Μπουχλαριώτης πληροφορήθηκαν με οδύνη το θλιβερό άγγελμα της απώλειας του Γιώργου Κορέστη, ο οποίος προσέφερε ανιδιοτελώς επί σειρά ετών τις υπηρεσίες του παραγοντικά σε σωματεία του Νομού Λάρισας, ως παρατηρητής αγώνων, αλλά και ως μέλος Επιτροπών της.
Ο εκλιπών δέχθηκε προ τετραετίας καίριο πλήγμα με τον τραγικό θάνατο του γιου του Αντώνη, διαιτητή ποδοσφαίρου, γεγονός που λειτούργησε καταλυτικά και για τη δική του υγεία, η οποία σταδιακά επιβαρύνθηκε.
Η ΕΠΣ Ν. Λάρισας συλλυπείται θερμά τους οικείους του εκλιπόντος και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της γενέθλιας λαρισαϊκής γης που θα τον σκεπάσει για πάντα».
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 1943
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Κορέστη εξέδωσε από την πλευρά του και ο Τοξότης Λάρισας:
«Τα μέλη της διοίκησης και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Τοξότη Λάρισας 1943 με αφορμή το θλιβερό άγγελμα της απώλειας του Γιώργου Κορέστη, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ο Γιώργος Κορέστης, ένα από τα πιο παλιά μέλη του συλλόγου μας και επί σειρά χρόνων, διαχρονικά, διοικητικός της ομάδας μας, υπηρέτησε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ακούραστα και με ανιδιοτέλεια. Ποτέ δεν σταμάτησε να δίνει την παρουσία του στο γήπεδο, στους αγώνες της ομάδας μας και ήταν πάντα αρωγός στην προσπάθειά μας για ένα υγιές ερασιτεχνικό σωματείο. Ήταν μια χαρακτηριστική φιγούρα των γηπέδων, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου από αυτούς που πραγματικά έχει ανάγκη ο χώρος.
Φίλε Γιώργο καλό σου ταξίδι, είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα σβήσεις ποτέ από τις μνήμες μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass