F1:

Τα κακά παιδιά

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2022 13:00

Ο Yuki Tsunoda βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας, των ποινών μπροστά από τον Max Verstappen και τον Sergio Perez – και οι τρεις από το... στρατόπεδο της Red Bull Racing.

Το «κακό παιδί» της F1 την περασμένη σεζόν, ο Tsunoda, συγκέντρωσε οκτώ πόντους στη rookie σεζόν του για την Alpha Tauri χάρη σε έξι παραβάσεις κατά τη διάρκεια του 2021. Με μόλις έναν βαθμό λιγότερο από τον Tsunoda, (επτά) το δίδυμο της Red Bull, Max Verstappen και Sergio Perez, έκλεισαν τη σεζόν. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής «έσωσε» τη σεζόν του 2021, αλλά θα έχει πρόβλημα σε αυτήν του 2022, αφού ο Verstappen κέρδισε τους πόντους ποινής στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος. Πίσω από την πρώτη τριάδα της Red Bull βρίσκεται ο Sebastian Vettel (Aston Martin), ο οποίος, όπως ο Nikita Mazepin (Haas) και ο Nicholas Latifi (Williams), έχει έξι βαθμούς. Ωστόσο, ο Vettel δεν θα τους έχει για πολύ ακόμη, καθώς συγκέντρωσε τους πέντε από αυτούς στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Μπαχρέιν. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton (Mercedes) πήρε μόνο δύο βαθμούς για τη σύγκρουση με τον Max Verstappen στο Silverstone. Ο Mick Schumacher (Haas) πέρασε τη σεζόν χωρίς βαθμό ποινής στο ντεμπούτο του στη Formula 1 και έτσι «έμεινε καθαρός» όπως και τέσσερις άλλοι οδηγοί (ο Charles Leclerc, ο Carlos Sainz, ο Daniel Ricciardo και ο Robert Kubica).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass