F1 & MOTOGP

Παρουσιάσεις παντού

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2022 12:00

Τον επόμενο μήνα και μέχρι την έναρξη των δοκιμών του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα γίνουν οι παρουσιάσεις των αγωνιστικών ομάδων.

Ο χορός ήδη ξεκίνησε με τις πρώτες ομάδες. Η Monster Energy Yamaha MotoGP αποκάλυψε επίσημα την ομάδα της για την καμπάνια τη σεζόν του 2022, καθώς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Fabio Quartararo ετοιμάζεται για την υπεράσπιση του τίτλου, ενώ ο ομόσταυλός του, Franco Morbidelli, ελπίζει επίσης σε μια διεκδίκηση του Πρωταθλήματος αυτήν τη σεζόν.
***

PAROYSIASH_FOTO2.jpg
Με την έναρξη μιας νέας σεζόν MotoGP προ των πυλών, οι προετοιμασίες για τη Suzuki είναι σε εξέλιξη, καθώς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν το 2022 με τους Joan Mir και Alex Rins. Με μια νέα εμφάνιση GSX-RR, η οποία είναι αναβαθμισμένη, όχι μόνο στην επιφάνεια, αλλά και κάτω από τα φέρινγκ, ολόκληρη η ομάδα έχει έντονο κίνητρο και ανυπομονησία για τρόπαια. Το 2021 μπορεί να ήταν μια δύσκολη πρόκληση, αλλά με τη συνεχή προσπάθεια για επιτυχία, η ομάδα κατάφερε να κλείσει τη χρονιά με τον Mir στους πρώτους τρεις του πρωταθλήματος. Ο στόχος για φέτος είναι απλός: βάθρα, έπαθλα και βαθμοί.

***

PAROYSIASH_FOTO3.jpg
Η σεζόν 2022 της Pramac Ducati ξεκινά και για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η ομάδα θα ποντάρει τα πάντα στον Johann Zarco και τον Jorge Martin, με την ελπίδα να επιβεβαιώσει και ίσως να επαναλάβει τα υπέροχα αποτελέσματα του 2021. Αλλά ακόμη κι αν οι αναβάτες είναι ίδιοι, η ομάδα της Τοσκάνης θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αποχώρηση του Francesco Guidotti, του πυλώνα του έργου της Pramac στα MotoGP για δέκα χρόνια. Ο Claudio Calabresi ανέλαβε ως team manager και ο στόχος της ομάδας παραμένει να υποστηρίξει την πρόκληση της Ducati για τον τίτλο όσο το δυνατόν περισσότερο.
***

PAROYSIASH_FOTO4.jpg
Η Haas αποκάλυψε μια σειρά από ψηφιακές εικόνες που παρουσιάζουν το μονοθέσιο της Formula 1 του 2022. Το VF-22, είναι το πρώτο που σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς. Η Haas έγινε η πρώτη ομάδα που αποκάλυψε το αυτοκίνητο και τα χρώματά της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2022, με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Simone Resta. Η Haas, η οποία θα αγωνιστεί ξανά με τους Mick Schumacher και Nikita Mazepin, τερμάτισε 10η στο περσινό πρωτάθλημα και ήταν η μόνη ομάδα που δεν σκόραρε βαθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass