«DE-TOX» - Α’ ΕΠΣΛ

Πέρασε στην κορυφή ο Δωτιέας

Ο Φαλανιακός κέρδισε στα Φάρσαλα 2-0 - Ισοπαλία στο ντέρμπι Κιλελέρ-Οικονόμος (1-1) - Σπουδαία νίκη και για τον Παναγροτικό

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2022 21:01

Aλλαγή σκυτάλης είχαμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX» - Α’ ΕΠΣΛ, μετά τους χθεσινούς αγώνες της 13ης ημέρας.


Ο Δωτιέας πέρασε πρώτος κερδίζοντας εύκολα την Αστραπή Νέας Πολιτείας με 4-0, ενώ την ίδια ώρα ισοπαλία 1-1 είχαμε στο ντέρμπι Κιλελέρ-Οικονόμος Τσαριτσάνης.
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναγροτικός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Αμπελιάς (1-0) και σημαντικό διπλό πήρε ο Φαλανιακός στα Φάρσαλα (0-2).
Επίσης, νίκες πέτυχαν η Δήμητρα Γιάννουλης και ο Αμπελωνιακός, ενώ ισοπαλίες είχαμε στους αγώνες Αργυροπούλι-Σμόλικας, Μαυροβούνι-Δαμασιακός, Βλαχογιάνι-Γόννοι. Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

 

Αργυροπούλι-Σμόλικας    0-0
Κιλελέρ-Οικονόμος     1-1
Μαυροβούνι-Δαμασιακός    0-0
Αχιλλέας Φ.-Φαλανιακός    0-2
Δωτιέας Αγιάς-Νέα Πολιτεία    4-0
Παναγροτικός Νίκαιας-Αμπελιά    1-0
Δήμητρα Γιάννουλης-Αβέρωφ    2-1
Πύρρος-Αμπελωνιακός    0-1
Βλαχογιάννι-Γόννοι    1-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Δωτιέας Αγιάς    34-9    33
2. Οικονόμος     30-9    32
3. Παναγροτικός    30-12    30
4. Φαλανιακός    36-10    28
5. Αχιλλέας Φαρσάλων    22-6    28
6. Κιλελέρ     27-9     28
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
7. Μαυροβούνι    14-12    20
8. Δαμασιακός    15-21    18
9. Σμόλικας    18-23    17
10. Αργυροπούλι    15-17    17
11. Δήμητρα Γιάννουλης    9-14    17
12. Αμπελιά    14-22    13
13. Πύρρος    9-22    10
14. Γόννοι    8-23    9
15. Αμπελωνιακός    9-23    9
16. Βλαχογιάννι    8-20    8
17. Αβέρωφ    6-31    5
18. Νέα Πολιτεία    5-26    2

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 29/1, 15:00)
Κιλελέρ-Αργυροπούλι
Σμόλικας-Μαυροβούνι
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αχιλλέας Φ.
Δαμασιακός-Δωτιέας Αγιάς
Φαλανιακός-Παναγροτικός Νίκαιας
Νέα Πολιτεία-Δήμητρα Γιάννουλης
Αμπελιά-Πύρρος
Αβέρωφ-Βλαχογιάννι
Γόννοι-Αμπελωνιακός

 

ΔΩΤΙΕΑΣ     4
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ     0
Ανώτερος ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε στο γήπεδο της Ανάβρας της Αστραπής Νέας Πολιτείας, με σκορ 4-0.
Οι παίκτες του Δωτιέα έδειξαν από το ξεκίνημα τις διαθέσεις τους και μάλιστα έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν με 3-0.
Ο Θωμάς Τσιρογιάννης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’, για να πάρει τη σκυτάλη στη συνέχεια ο Γιώργος Μπλατσέρης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές (15’, 22’).
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γιώργος Τσατσαλίδης στο 69’, ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες οι νικητές για να σκοράρουν.
Όσον αφορά τη νεανική ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας, ο 17χρονος γκολκίπερ Μασούρας έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις ανεξαρτήτως που δέχτηκε τέσσερα τέρματα, ενώ και η νέα μεταγραφή, ο Φίλης, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει μελλοντικά.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τάσος Μπεριτζάς-Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης (46’ Πατέτσιος), Τσακάλι, Σούλης, Δημολιός, Γκατζούλης, Ντακούλας, Λεσάι (60’ Πατσιωτός), Τσιρογιάννης, Μπλατσέρης (46’ Τσατσαλίδης), Μακρής (46’ Μάνικος), Κολοβός (46’ Χατζής).
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Μπόνιας (46’ Παπανικολάου), Μπομπότης, Κατσιάνος, Κολλάτος, Πέτρου (61’ Βέλας), Φασούλας (46’ Μητάκος), Φίλης (80’ Δράμης), Ζαρκαδής (70’ Βρούβας), Καλτσάς, Κυριάκος.

 

ΚΙΛΕΛΕΡ    1
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    1
Χωρίς νικητή έληξε η «μονομαχία» στο Κιλελέρ ανάμεσα στην τοπική Α.Ε. και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη, αλλά έμειναν στο τελικό 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «πράσινοι» του Νίκου Φώλλα βρέθηκαν για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος σε άλλη βαθμολογική θέση, πλην της κορυφής.
Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα, στα οποία επιδόθηκαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όπως και από τις λίγες σχετικά μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Στο 43’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, όταν ο Κώστας Ζάχος εκμεταλλεύθηκε κακή συνεννόηση στη αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων και φθάνοντας απέναντι από τον Νούσια πλάσαρε εύστοχα.
Στο 72’ μετά από ενέργεια του Μπουμπουνάρα, ο Γιώργος Ντάλλας έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στην συνέχεια οι Τσαριτσανιώτες προσπάθησαν για την ολική ανατροπή, με αποκορύφωμα την πολύ μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο 84’ ο Βλαχάκης προ του Παναγιωτόπουλου.
Καλή ήταν η διαιτησία του Κώστα Στάικου, ενώ ορθές ήταν οι υποδείξεις των βοηθών Βασίλη Μάνου - Αχιλλέα Νίκζα.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Τσακίρης, Χατζηλιάδης, Κορδαλής, Κουβελάς (76’ Παπαχρήστος), Ντιντής, Αργύρης (72’ Καρακάνος), Τζέκα, Ζάχος (90’ Μιλίγκας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης, Στ. Δραχαλίβας, Αθανασούλης, Βλαχάκης, Πούτας (66’ Σεμερτζίδης), Γκαντούνας (46’ Ντάλλας).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ    0
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    2
Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε στην έδρα του στα Φάρσαλα, ο Αχιλλέας Φαρσάλων από την ομάδα του Φαλανιακού.
Οι φιλοξενούμενοι έχοντας την υπεροχή των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης προηγήθηκαν στο 40’ με σουτ βολίδα του Γκιουρσάνη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στην επανάληψη ο Φαλανιακός διπλασίασε τα τέρματά του με γκολ του Μπλέντι στο 62’, ενώ ο Αχιλλέας είχε μια καλή στιγμή με τον Κερμελίδη στο 75’. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με την ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα να σφραγίζει τη νίκη.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Κομισόπουλος (67’ Τσούλης Δ.), Πατσιούρας (88’ Κουλουκτσής), Τσούλης Θ., Ντελής Δ., Γανός, Παπακωνσταντίνου, Φουρίκης (55’ Αετόπουλος), Γκαραλιάκος, Κερμελίδης, Λαβαντσιώτης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάιος, Σιάτρας, Μπλέντι, Πανταζής Ηλ. (78’ Πανταζής Γ.), Μούτσα Μπλέντι (85’ Μαχαίρας), Γκιουρσάνης (78’ Λόλας), Τσιάκος (65’ Νάστας), Γαρυφαλλόπουλος (85’ Λυγούρας).
Γιώργος Γκαντέλος

 

ΠΥΡΡΟΣ    0
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ    1
Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πέτυχε στο γήπεδο «Δ. Κουκουλίτσιος - Δ. Μουσιάρης» ο Αμπελωνιακός, ο οποίος επικράτησε του Πύρρου με 1-0.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από τον Σπύρο Βούκια στο 66’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από έξοχη μεταβίβαση του Ανδρέα Χατζηλιόντα, γκολ το οποίο όμως αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος, αλλά ο κ. Κουβάτας είχε αντίθετη άποψη.
Στο 10’ ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Σινάν από πλάγια θέση αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Ο Μπαρούτζας ήταν αυτός και πάλι που στο 34’ δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ ένα καλό σουτ του Πατσιούρα στο 40’ έφυγε λίγο άουτ.
Δυνατά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι Αμπελωνίτες και στο πρώτο πεντάλεπτο έφτασαν πολύ κοντά σε ένα γκολ με τους Μπαρούτζα και Χατζούλη, αλλά ο εξαιρετικός Ντούσιος είχε έτοιμες απαντήσεις.
Οι παίκτες του Πύρρου προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Πάντως έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ξεκίνησαν τον αγώνα με δέκα και ολοκλήρωσαν το ματς με τον ίδιο αριθμό, λόγω πολλών προβλημάτων που υπήρχαν εξαιτίας του Covid-19 και αυτοί που έπαιξαν μέχρι το τέλος αγωνίστηκαν φιλότιμα.
Διαιτητής ήταν ο Μάκης Κουκούλης που είχε βοηθούς τον κ. Κουβάτα (ελέγχεται για τη φάση του γκολ) και την κα Κουτίνα.
ΠΥΡΡΟΣ (Γ. Τσαλάγγας): Ντούσιος, Βίλλης, Μάρης, Σκαφιδάς, Πατσιούρας, Αλιάι, Νικούλης, Φιλίππου, Σινάν, Τζόγκας.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Ντανίκας, Πόνηρος, Κολιός, Αλατάς, Σίλβι (46’ Αλεξόπουλος Αχ.), Μπαρούτζας (46’ Αλεξόπουλος Στ.), Χατζούλης, Γκεριζόν (46’ Βούκιας), Χατζηλιόντας, Κυρίτσης (85’ Τζάντσες Λ.).

 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ    0
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    0
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Δόξα Αγυροπουλίου και Σμόλικας Φαλάνης έμειναν στο 0-0.
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά για να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Σ. Μπαχτσιβάνος): Ξύτσας, Γουναράς, Παραφέστας, Καραγιάννης, Μπαμπάκος, Μπουζούκας, Φουρτούνας, Σακοράφας, Βασιλειάδης (70’ Τασλακίδης), Σαμπανλάρι (80’ Βογιατζής), Τζατζάκης.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Περδίκης, Τάφα, Χασιώτης, Λιάκος, Λάλλος, Παπαθανασίου, Παπαγεωργίου (70’ Καρυώτης), Μανακούσιος, Πράπας (87’ Χαζίζι), Πρισακάρου.

 

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ    1
ΑΜΠΕΛΙΑ    0
Με γκολ που πέτυχε στο 33’ο Μιχάλης Γκανάβας, ο Παναγροτικός Νίκαιας κέρδισε τον Ολυμπιακό Αμπελιάς με 1-0.
Μια νίκη που έφερε τους «πράσινους» του Νίκου Παπανικολάου ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, έχοντας ουσία το παιχνίδι τους απέναντι στους «κόκκινους», που εμφανίστηκαν ενισχυμένοι και ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Ν. Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Ξιώνης, Ψαρούλης, Ακρίβος, Σώκος, Τσούρα, Παπακώστας, Γκανάβας (80’ Δημητρόπουλος), Χριστοδούλου (65’ Ανδρεόπουλος), Γκουντίκας (75’ Πετράκης), Αλατάς (65’ Φάσσας).
ΑΜΠΕΛΙΑ (Δ. Βλάχος): Παπαγούλας, Χάμος (72’ Δεμίσης), Πετράκης, Ακρίβος, Αντωνίου, Κοτρώτσιος, Νικολακούλης, Τσαπατόρης, Καρατζούκος (80’ Χριστοδούλου), Γαλάνης, Γκαραβέλης (60’ Χατζής).

 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    0
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    0
Μαυροβούνι και Δαμασιακός έμειναν στο 0-0, αν και δημιούργησαν ευκαιρίες για να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Αναμέτρηση στην οποία και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης και είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν.
Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Δημερά, υποστηρίζοντας πως δεν καταλογίστηκε πέναλτι στο 83’ σε τράβηγμα του τερματοφύλακα του Δαμασιακού πάνω στον Μπέτση.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ριζόπουλος, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Ντούρας (60’ Πίρε), Εμμανουήλ (60’ Τατσέλος), Μπατζέλας, Μπέτσης, Ράχης, Μαγγόλας.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Ιωαννίδης, Σκούπρας, Μουσιάρης Θ., Λέτσιος Στ. (55’ Μπακαΐμης), Δούκας, Τσιάλτας (60’ Θώμος), Μουσιάρης Δ., Βίδρας (75’ Δεληχάς), Λούτσος, Τσούτσας (60’ Κυρατζής).

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ    2
ΑΒΕΡΩΦ    1
Μετά από ένα καλό παιχνίδι, η Δήμητρα Γιάννουλης κέρδισε τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 1-0.
Ο Μπέης ήταν αυτός που στο 15’ έκανε το 0-1, αλλά με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Ραμάι έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Τη νίκη στη Γιάννουλη χάρισε στο 85’ ο Σαπάκος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Οι νικητές είχαν δύο δοκάρια με τους Ραμάι και Σπανό, αλλά και ακυρωθέν γκολ του Καρβούνη.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Αμπατζίδης, Ντόκος, Ντούφας, Μπάμπαλης, Τάφα, Ραμάι, Μπάκος (85’ Κατσάμπελας), Καρβούνης (70’ Γουλούλης), Σπανός (70’ Φώτος).
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Φώτης Πλίτσης): Τζήκας, Σπανός (80’ Κουτσογιάννης), Μπαντέλας, Σπαρτής, Στεργίου, Γκουγκουλιάς, Κουτζαηλίας, Κανιούρας, Ζήκος (65’ Σδράλης), Μπέης, Βαρσάμης (65’ Γκιόσα).

 

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ    1
ΓΟΝΝΟΙ    1
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Βλαχογιάννι μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Όλυμπου Γόννων, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 1-1.
Σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και μάλιστα πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 32’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γελαλή.
Στην επανάληψη οι παίκτες Γόννων ισορρόπησαν την κατάσταση και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 66’ με τον Ζαϊρέ για το τελικό 1-1.
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Νίκος Χρόνης): Γραβάνης, Παληγιάννης (75’ Αλεξίου), Πατσής, Κολοβός, Κυπαρίσσης, Πέτρου, Τσιάμης (65’ Φακίτσας Σ.), Φουρκιώτης (46’ Καρακίτσιος), Γκουρομπίνος Μ. (15’ λ.τ. Γκουρομπίνος Δ. (65’ Τσιάρας)), Γελαλής, Ιωαννίδης.
ΓΟΝΝΟΙ (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές Γ., Γκουγκουλιάς Ν., Τσιντζιλώνης, Μπούμπουλης Αθ., Γκαμπέτας, Μάντζαρης, Παρασκευούδης (70’ Τζίκα Ίλ.), Μπούμπουλης Ευάγγ. (80’ Καμπούρας), Γαγάρας, Σερίφης.

 

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης
Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass