Σε δύσκολη θέση ο Απόλλων Λάρισας

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΜΕΤΑΓΡΑΦΕΝΤΩΝ - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ (22/1)

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2022 21:20

Ο Απόλλων Λάρισας εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στον Α’ Όμιλο της Super League 2, μετά την προχθεσινή ισοπαλία (1-1), που παραχώρησε στον Αλμωπό Αριδαίας, σε αγώνα της 14ης ημέρας που διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.


Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει στο ενεργετικό της μόνο πέντε βαθμούς, σε ισάριθμες ισοπαλίες και αγνοεί τη χαρά της νίκης, από την αρχή του πρωταθλήματος.
Για να ανακάμψει θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος και φυσικά, να σημειώσει νίκες, διότι μόνο με ισοπαλίες οι ελπίδες για τη σωτηρία θα είναι απειροελάχιστες.
Φυσικά υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα για να έρθουν καλύτερες ημέρες, αλλά με τα ευχολόγια δεν κερδίζονται τα παιχνίδια.
Από τη διοίκηση της ομάδας καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για να εκδοθούν τα δελτία των νεομεταγραφέντων και χθες μετέβη στην Αθήνα ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Παναγιώτης Μαντζανάς, για να επισπεύσει τις σχετικές διαδικασίες, ώστε οι ποδοσφαιριστές να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού Θωμά Γράφα και να έχει εκείνος περισσότερες επιλογές στις αναμετρήσεις που ακολουθούν.
Χθες το απόγευμα, μια ομάδα που αποτελούνταν από όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας και από τους νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές, έπαιξαν οικογενειακό διπλό στο Κουλούρι με την ομάδα Κ-19 του Συλλόγου, ενώ σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί, στο ίδιο γήπεδο


ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Επόμενος αντίπαλος για τον Απόλλωνα θα είναι η Νίκη Βόλου, παιχνίδι που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 22 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Αύριο το λαρισινό σωματείο δεν αγωνίζεται στους εξ αναβολής αγώνες που θα γίνουν και το παιχνίδι με την Ξάνθη που αναβλήθηκε, θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος. Χθες να σημειώσουμε πως εκδικάστηκαν οι προσφυγές που έκαναν οι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Ντάλλας, Γκόλιας, Τασιούλης και Γκουντρουμπής.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass