Επέστρεψε ο Δημ. Πλιάγκας στο Συκούριο

ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2022 20:15

Σε ένα γνώριμο περιβάλλον επέστρεψε ο Δημήτρης Πλιάγκας, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια θα φορά και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα του Κισσάβου, που αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας.


Αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Συκουρίου στο επιθετικό κομμάτι, με την εμπειρία και την εκρηκτικότητα που έχει.
Ο Δημήτρης Πλιάγκας, γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1985. Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, απ’ όπου προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μαρκό, την Προοδευτική, τον Θρασύβουλο και τον Λεβαδειακό. Στη συνέχεια πήγε στον ΟΦΗ, τον Ιωνικό, τον Ολυμπιακού Βόλου, ενώ από τον Γενάρη του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 ανήκε στην ΑΕΛ, τον Σεπτέμβριο του 2012 βρέθηκε στην Καβάλα για να επιστρέψει και πάλι στην ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2013, με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-2014. Μετέπειτα έπαιξε στον Δωτιέα Αγιάς. Εν συνεχεία μεταγράφηκε στον Αχιλλέα Φαρσάλων στην Α’ κατηγορία, ενώ φόρεσε τη φανέλα του Κίσσαβου Συκουρίου. Υπήρξε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδος του Α.Ο. Μαρκό στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών, όταν ανέβηκε στη Γ’ εθνική κατηγορία και έπαιξε στον Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass