Ο Λιονέλ Πότσι νέος τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΑΕΛ

*ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΟΛΑΔΑ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2022 20:46
Ο Πότσι με τη φανέλα της ΑΕΛ  όταν ήταν παίκτης της ομάδος Ο Πότσι με τη φανέλα της ΑΕΛ όταν ήταν παίκτης της ομάδος

Από χθες νέος τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο πρώην παίκτης της Λιονέλ Πότσι (2011-2013 στη Β’ Εθνική κάνοντας 14 συμμετοχές) μετά και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη.


Ο Πότσι Φαμπρίσιο Λιονέλ γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1986 στο Μπουένος Άιρες και από την Ιταλία και τη Ρεάλ Ορτόνα ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Αστέρα Ρεθύμνου στη Γ’ Εθνική.
Προηγούμενες ομάδες του ακόμα ο Πλατανιάς, ο ΑΟ Χανίων, ο Παναργειακός, ο Κισσαμικός, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Ρόδος. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ηρακλής Λάρισας, ενώ πλέον ασχολείται και ως μάνατζερ. Μας έφερε πριν λίγες μέρες τον Αργεντινό Ραμίρες Γκαμπριέλ Ομάρ.
Μετά τη συμφωνία με τον Πότσι τελείωσε το σίριαλ του Νίκου Σαμολαδά.
Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας για το θέμα αυτό δήλωσε χθες στην «Ε»: «Ο Νίκος Σαμολαδάς αυτοπροτάθηκε πριν ένα μήνα στην ΑΕΛ και γνωρίζοντας ότι είναι καλός γνώστης του παρασκηνίου και του προσκηνίου της κατηγορίας συμφωνήσαμε, αλλά μας ζήτησε προθεσμία μέχρι 29 Δεκεμβρίου για να αναλάβει καθήκοντα. Στη συνέχεια μας είπε μέχρι 5 Ιανουαρίου. Επειδή η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να περιμένει κανέναν συμφώνησε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή με τη σύμφωνη γνώμη του Παναγιώτη Γκουτσίδη με τον Λιονέλ Πότσι που ζει μόνιμα στη Λάρισα καθώς έχει παντρευτεί Λαρισαία κάνοντας μαζί της οικογένεια. Ο Πότσι θα είναι και σκάουτερ στη Νοτια Αμερική μια αγορά παικτών που ενδιαφέρει την ΑΕΛ μετά την απογοήτευση που γνωρίσαμε από τη Σερβική.
Ο κ. Πότσι μας πρότεινε και το καλοκαίρι δύο Αργεντινούς παίκτες με ευρωπαϊκό διαβατήριο που όμως είχαν απορριφθεί από τον τότε τεχνικό μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass