ΑΕΛ

Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για γιατρούς και νοσηλευτές

*ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2022 21:44

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ για μία ακόμα αφορά αποφασίζει να αναδείξει το κοινωνικό της πρόσωπο με μια κίνηση ελάχιστης ανταπόδοση στη μεγάλη προσφορά που έχουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές που μάχονται τον Covid-19. Συγκεκριμένα αποφάσισε να τους δώσει δωρεάν

εισιτήρια διαρκείας σε αυτούς και τις οικογένειές τους.
Οι γιατροί, οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές , από την πρώτη στιγμή της πανδημίας Covid-19, όχι μόνο ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της πρωτοφανούς κρίσης Δημόσιας Υγείας, αλλά υπερβαίνουν εαυτούς, ηγούνται, καινοτομούν, επιτελούν με απόλυτη επιτυχία το έργο τους και έχουν συντελέσει να πετύχουν κάτι αξιοθαύμαστο και καθόλου αυτονόητο: Να μείνει όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να μην καταρρεύσει, όπως συνέβη σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.
Χθες στέλεχος της ομάδας για την πρωτοβουλία αυτή μας έλεγε: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν προσφέρουν μόνο ιατρικό έργο βάζοντας καθημερινά σε κίνδυνο την υγεία τους, αλλά και κοινωνικό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που στις δύσκολες στιγμές για την υγεία τους αναζητούν τη συμπαράσταση. Αυτή την ευεργετική, στην ψυχολογία, σχέση του ασθενούς με το περιβάλλον του, ο κορονοϊός με τη μεταδοτικότητά του την έχει «απαγορεύσει» με αποτέλεσμα οι δύσκολες στιγμές και του ασθενούς και των δικών του ανθρώπων να γίνονται ακόμη δυσκολότερες.
«Να πείτε στους δικούς μου ότι τους αγαπώ. Μην ανησυχούν, θα τα καταφέρω» είναι το μήνυμα που καλούνται συχνά, γιατροί και νοσηλευτές στις κλινικές Covid-19 να μεταφέρουν στους οικείους των ασθενών τους. Από την άλλη πλευρά, γιατροί και νοσηλευτές, κατά την καθημερινή ενημέρωση των συγγενών για την πορεία της υγείας των ανθρώπων τους που δίνουν τη μάχη τους στις ΜΕΘ, νιώθουν την αγωνία τους. Η πανδημία αυτή ανέδειξε τη μοναξιά. Είναι πολύ διαφορετικό να παλεύεις μόνος για τη ζωή σου σε ένα ψυχρό δωμάτιο εντατικής, με μοναδική επικοινωνία ένα βλέμμα από τους νοσηλευτές και τους γιατρούς».
Η ΑΕΛ με την κίνηση αυτή θέλει να επιβραβεύσει το έργο τους και ελπίζει η Πολιτεία να δώσει και αυτή τη δική της επιβράβευση που δεν θα είναι μόνο το χειροκρότημα...
Αυτή η κίνηση είναι η δεύτερη που κάνε η ΑΕΛ, καθώς είχε προηγηθεί η διανομή 20.000 μασκών σε Ρομά μέσω της Περιφέρειας Θεασαλίας.
Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας θα έρθει σε επαφή με τους διοικητές των δύο νοσοκομείων της Λάρισας αύριο το πρωί, τον Δημήτρη Κατσικονούρη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και το Γρηγόρη Βλαχάκη του Γενικού Νοσοκομείου όπου θα τους ανακοινώσει τη δωρεά της ομάδας.
Σχολιάζοντας την κίνηση είπε: «Έχουμε κάνει ήδη μια δωρεά που ήταν το μοίρασμα μασκών μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην αρχή της πανδημίας και τώρα στην κορύφωση αυτής θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την καθημερινή μάχη που δίνουν, τη μεγαλύτερη μάχη αυτή της ανθρώπινης ζωής δίνοντάς τους δωρεάν εισιτήρια διαρκείας . Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους ανθρώπους αυτούς που η κοινωνία μας πρέπει να είναι περήφανη για το έργο τους».
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Χθες λόγω της αναβολής του σημερινού αγώνα ΑΕΛ –Καβάλα λόγω κρουσμάτων στη φιλοξενούμενη ομάδα, ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Σήμερα θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης εκτός έδρας με τον Αλμωπό Αριδαίας.
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Οι αναβολές στη 12η αγωνιστική της Super League 2 συνεχίζονται... Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε χθες ότι η αναμέτρηση Τρίκαλα-Αλμωπός Αριδαίας για τον Α΄ όμιλο, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (14:45), δεν θα διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.
Η ανακοίνωση της Super League 2 για την αναβολή του Τρίκαλα-Αλμωπός Αριδαίας: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα - ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αναβάλλεται λόγω Covid 19». Ήδη από προχθές το απόγευμα, η διοργανώτρια αρχή του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος, ανακοίνωσε πως από τα -αρχικώς- τέσσερα ματς που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν χθες αναβλήθηκαν λόγω της Covid-19 τα τρία (Ολυμπιακός Β’-Ξάνθη, ΠΑΟΚ Β’-Νίκη Βόλου και Ηροδοτος-ΑΕΚ Β’). Λίγο μετά τις 23:10 προχθές η Super League 2 ανακοίνωσε πως αναβάλλονται λόγω κορονοϊού άλλα 11 παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, φτάνοντας στους 14 τους αναβληθέντες αγώνες της 12ης αγωνιστικής.
Συγκεκριμένα, αναβάλλονται στον Α’ όμιλο οι αναμετρήσεις ΑΕΛ-Καβάλα, Απόλλων Λάρισας-Θεσπρωτός, Πανσερραϊκός-Πιερικός, Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας, Βέροια-Απόλλων Πόντου και στον Β’ όμιλο οι αγώνες Χανιά-Αστέρας Βλαχιώτη, Ζάκυνθος-Εργοτέλης, ΟΦ Ιεράπετρας-Καραϊσκάκης Άρτας, Αιγάλεω-Καλαμάτα, Ρόδος-Επισκοπή και Λεβαδειακός-Κηφισιά.
 Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τετάρτη (05/01), αναβλήθηκαν τα 15 από τα 16 ματς της 11ης αγωνιστικής λόγω κορονοϊού και διεξήχθη μόνο ο αγώνας Επισκοπή-Λεβαδειακός 0-0.
Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον Α όμιλο της Super League 2, που αναβλήθηκε είχε ως εξής:
Τρίκαλα-Αλμωπός Αριδαίας
ΑΕΛ-Καβάλα
Απόλλων Λ.-Θεσπρωτός
Πανσερραϊκός-Πιερικός
Ηρακλής-Αναγέννηση Κ.
Βέροια-Απόλλων Π.
ΠΑΟΚ Β’-Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Β’-Ξάνθη
Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ Ξάνθη    9αγ.     22β.
 2. Βέροια     10    21
 3. Αναγ. Καρδίτσας     9    19
 4. ΑΕΛ     9    16
 5. Ολυμπιακός Β΄    9     14
 6. Θεσπρωτός    9    13
 7. Αλμωπός Αρ.    8     13
 8. Τρίκαλα     10    13
 9. Νίκη Βόλου     8     12
10. ΠΟΤ Ηρακλής     9    12
11. Απόλλων Π.    10    11
12. Πιερικός    10     10
13. ΠΑΟΚ Β΄    9     10
14. Ολυμπιακός Β.    10     9
15. Πανσερραϊκός    9     9
16. Απόλλων Λάρ.     9    3
17. Καβάλα     7    0
Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (15.00)
Αναγέννηση Κ.- Βέροια Ν.Π.Σ
Σ.Φ.Κ. Πιερικός-Π.Ο.Τ. Ηρακλής
Α.Ο. Ξάνθη- Πανσερραικός
Α.Σ. Θεσπρωτός- Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Β
Α.Ο. Καβάλα-Απόλλων Λαρ.
Αλμωπός Αρ. - Α.Ε. Λ.
Ολυμπιακός Βόλου- ΠΑΟΚ Β
13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(15.00)
Νίκη Βόλου -Α.Ο. Τρίκαλα
Ρεπό: Απόλλων Πόντου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass