Ποδαρικό με εξ αναβολής αγώνες και Kύπελλο ΕΠΣΛ

Τέσσερα παιχνίδια θα διεξαχθούν αύριο Τρίτη (15:00)

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2022 20:00

Μετά την ανάπαυλα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι ομάδες του νομού επιστρέφουν σιγά-σιγά στην αγωνιστική δράση. Το ποδαρικό θα γίνει αύριο Τρίτη (15:00) -ενώ το κυρίως πιάτο ακολουθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο- με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις και δύο αγώνες του Kυπέλλου ΕΠΣΛ.


Ξεκινώντας από τον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ θα πρέπει να επισημανθεί ότι η διοργάνωση βρίσκεται στη φάση των «16». Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί οι αναμετρήσεις σε 1ο, 2ο και 3ο Όμιλο και εκκρεμούν οι δύο αναμετρήσεις του 4ου Ομίλου. Πρόκειται για τα παιχνίδια Αστέρας Μελισσοχωρίου-ΑΟ Μαυροβουνίου και Ηρακλής Χάλκης-Παναγροτικός Νίκαιας που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη (15:00). Υπενθυμίζεται ότι στους «8» του θεσμού (όπου η κλήρωση θα είναι ενιαία) έχουν ήδη προκριθεί οι Οικονόμος Τσαριτσάνης, ΠΟ Ελασσόνας (από τον 1ο Όμιλο), Φαλανιακός, Όλυμπος Γόννων (από τον 2ο Όμιλο), Δωτιέας Αγιάς και Ηρακλής Λάρισας (από τον 3ο Όμιλο).

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Παράλληλα αύριο Τρίτη (15:00) στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Γιάννουλης η αναβληθείσα αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και τον ΑΣ Βορειοηπειρωτών, ενώ για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 3ου Oμίλου μεταξύ της Πελασγιώτιδας και του ΑΟ Ελευθερών (στο γήπεδο Κουλουρίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass