Η βροχή μετέθεσε τον αγώνα Απόλλωνα Πόντου -ΑΕΛ

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 14.45

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2021 12:47

Ο χθεσινός αγώνας της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2 μεταξύ Απόλλωνα Πόντου-ΑΕΛ, μετατέθηκε για σήμερα στις 14:45, λόγω της χθεσινής έντονης βροχόπτωσης που δημιούργησε προβλήματα στο γήπεδο Μακεδονικού.

Ο διαιτητής, Παναγιώτης Τσιάρας, από τον Σύνδεσμο Καβάλας, αποφάσισε την αναβολή του παιχνιδιού, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Με βάση τον ΚΑΠ, οι δύο ομάδες θα βρεθούν σήμερα (14:45) για να διεξαχθεί το παιχνίδι, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Η αποστολή της ΑΕΛ μόλις ο διαιτητής ανακοίνωσε την απόφασή του επέστρεψε στο ξενοδοχείο «Φίλιππος» της Χαλκηδόνας που έχει καταλύσει από προχθές και σίγουρα αυτή τη μετάθεση δεν την ήθελε κανένας αφού η ομάδα θα έχει μια μέρα λιγότερη ξεκούρασης για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στο Αλκαζάρ με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Από την άλλη όμως θα δώσει περιθώρια βελτίωσης στον Ομάρ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Πιθανή ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι θα είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Θεολόγου, Ηλιάδης, Μαϊδανός, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Γλυνός, Ακούνια, Γιάκος, Όγκμπε.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Ηλίας Φυντάνης, είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Ζαχαράκης, Ομάρ, Ηλιάδης, Μπέρτος, Παπαγεωργίου ΑΘ., Μαϊδανός, Ταχάρ, Μαξιμένκο , Κολομπίνο , Παπαγεωργίου Κων., Νικολιάς, Γιάκος, Δάκτυλας, Μπαντιμπαγκά, Όγκμποε, Κοτσιανούλης, Θεολόγου, Μαυριάς, Ακούνια, Γλυνός.
Η ΑΕΛ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με τον συγκεκριμένο αντίπαλο μετράει ισάριθμες νίκες.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Παναγιώτης Τσιάρας, από τον Σύνδεσμο Καβάλας, ο οποίος κατάγεται από την Καρδίτσα, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ. Σε αλλαγή βοηθού στους ορισμούς της 7ης αγωνιστικής της Super League 2 προχώρησε η ΚΕΔ στην αναμέτρηση Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ, λόγω εντοπιότητας. Ο Αργύριος Νταβέλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας αντικαταστάθηκε από τον Νικόλαο Σάββα της Ε.Π.Σ. Σερρών.
Ο άλλος θα είναι ο Φώτιος Καμπερίδης (Καβάλας). Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Τακίδης από την Ένωση Κιλκίς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Τρύφων από την Ε.Π.Σ. Δράμας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass