Δύσκολη αποστολή σήμερα στη Βέροια

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (14:45, ΕΡΤ3)

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2021 14:10

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Δύσκολη αποστολή στη Βέροια έχει σήμερα (14:45, ΕΡΤ3) ο Απόλλωνας Λάρισας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2.
Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του Ομίλου με στόχο να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι πρέπει κάποια στιγμή να… «σπάσουν το ρόδι» και να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση. Η λαρισινή ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους Καρρίκι και Μπαλογιάννη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών και κυρίως για προληπτικούς λόγους τέθηκαν εκτός αποστολής. Άλλωστε τα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν -αρχής γενομένης από την προσεχή Τετάρτη με τον Απόλλωνα Πόντου- έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα για τη λαρισινή ομάδα στην προσπάθειά της να προσθέσει νίκες στο ενεργητικό της.
Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τη χθεσινή πρωινή προπόνηση και εν συνεχεία η αποστολή αναχώρησε για τη Βέροια όπου κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Ο Αργεντινός τεχνικός Μαρσέλο Στράτσια θα έχει στη διάθεσή του τους Μαντζάρη, Νόρμαν, Σκούπρα, Γιαννίτση, Καλούση, Τιμπουέ, Χατζή, Γεωργακόπουλο, Λίταινα, Ζιάκα, Λουκά, Κοζουά, Νούσιο, Λεμάνγκρ, Παναγιώτου, Βίγια, Κανούλα, Ζαχόπουλο και Ενγκό.
Αγωνιστικά οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν σε σχηματισμό 4-4-2 με πιθανή αρχική ενδεκάδα τους Νόρμαν κάτω από τα δοκάρια, Σκούπρα, Τιμπουέ, Καλούση και Γιαννίτση στην άμυνα, Χατζή, Λίταινα, Βίγια και Λεμάνγκρ στη μεσαία γραμμή και Κανούλα, Παναγιώτου στην επίθεση, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κοζουά και Ζιάκας.
Η ΒΕΡΟΙΑ
Από την άλλη πλευρά και σε ό,τι αφορά την πρωτοπόρο Βέροια, ο τεχνικός ο Παύλος Δερμιτζάκης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Περδίκη, Τσιμόπουλου, Ισαακίδη, Τασιόπουλου, Μπαϊντού και Ντίνα και ως εκ τούτου στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας κάλεσε στην αποστολή τους Βελλίδη, Παπαδόπουλο, Μπουκουβάλα, Μουχάλη, Μαραγκό, Σκόνδρα, Δημόπουλο, Παπαχρήστου, Πετράκη, Οικονόμου, Γαβριηλίδη, Ράμο, Μπλέτσα, Ορφανίδη, Μούργο, Πόζογλου, Μυστακίδη, Φοφανά, Πασά και Γιακουμάκη.
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η ΚΕΔ προχώρησε χθες σε αλλαγή του διαιτητή του σημερινού αγώνα στη Βέροια, ο οποίος τελικά θα είναι ο κ. Καλατζής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησία) αντί του αρχικά ορισθέντος Βουρνέλη (Μακεδονίας). Έχουμε επισημάνει και κατά το παρελθόν ότι η Αγγλική κεφαλή της Ελληνικής διαιτησίας δεν έχει κατανοήσει ακόμη τον χαρακτηρισμό «εντοπιότητα» και η συγκεκριμένη αλλαγή σημειώθηκε, καθώς αρχικά ο Βολιώτης ρέφερι κ. Καλατζής είχε οριστεί στο ματς του Ολυμπιακού Βόλου στην Ξάνθη. Οι δύο βοηθοί κ. Αϊναλής, Μποζατζίδης (Μακεδονίας), καθώς επίσης ο 4ος διαιτητής κ. Μέγας (Πιερίας) και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Γκάγκας (Λάρισας) παρέμειναν οι ίδιοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass