Εν λευκώ διαχείριση σε Φυντάνη, Παραφέστα

*ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ, ΣΥΜΕΛΙΔΗ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ *ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΓΙΑΚΟΣ, ΓΛΥΝΟΣ...

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2021 14:01

Του Σωτ. Κέλλα

Εν λευκώ διαχείριση έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στον τεχνικό ηγέτη Ηλία Φυντάνη και τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Παραφέστα για τα επόμενα παιχνίδια της λαρισινής ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2, με στόχο να φέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) κόντρα σε Τρίγλια, ΠΑΟΚ (Κύπελλο) και Βέροια.
Μετά την κριτική που δέχτηκε ο προπονητής για τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού στον αγώνα με τη Βέροια, έρχονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο του Μακεδονικού με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου (14.45) ορισμένες εκ των οποίων είναι αναγκαστικές, αφού δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς και ο Συμελίδης που έθεσε εαυτό εκτός ομάδας διαφωνώντας δημόσια με τον προπονητή.
Λογικά θα ξεκινήσει ως παρτενέρ του Ηλιάδη, ο Παντελής Θεολόγου, ενώ αμυντικά χαφ θα είναι ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Αντριάν Κολομπίνο. Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι: Γλυνός, Γιάκος, Ακούνια, αφού στην κορυφή της επίθεση επανέρχεται ο Όγκμποε που εξέτισε την ποινή του.
Λογικά το αρχικό σχήμα θα αποτελούν οι: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Θεολόγου, Μαϊδανός (παρότι ο Ομάρ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή δεν είναι απόλυτα έτοιμος), Παπαγεωργίου Κ., Κολομπίνο, Γλυνός, Γιάκος, Ακούνια, Όγκμποε που εξέτισε την ποινή του.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Ηλίας Φυντάνης, είναι οι Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Ζαχαράκης, Ομάρ, Ηλιάδης, Μπέρτος, Παπαγεωργίου ΑΘ., Μαϊδανός, Ταχάρ, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Παπαγεωργίου Κων., Νικολιάς, Γιάκος, Δάκτυλας, Μπαντιμπανγκά, Όγκμποε, Κοτσιανούλης, Θεολόγου, Μαυριάς, Ακούνια, Γλυνός. Η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Φίλιππος» της Χαλκηδόνας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Παναγιώτης Τσιάρας, από τον Σύνδεσμο Καβάλας, ο οποίος κατάγεται από την Καρδίτσα, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ. Σε αλλαγή βοηθού στους ορισμούς της 7ης αγωνιστικής της Super League 2 προχώρησε η ΚΕΔ στην αναμέτρηση Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ, λόγω εντοπιότητας. Ο Αργύριος Νταβέλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας αντικαταστάθηκε από τον Νικόλαο Σάββα της Ε.Π.Σ. Σερρών.
Ο άλλος θα είναι ο Φώτιος Καμπερίδης (Καβάλας). Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Τακίδης από την Ένωση Κιλκίς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Τρύφων από την Ε.Π.Σ. Δράμας.
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Είκοσι εννέα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, ο Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς) και η ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη.
Η προϊστορία ευνοεί τον Απόλλωνα Πόντου στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «κοκκινόμαυροι» μετρούν έντεκα νίκες, οι «βυσσινί» οκτώ, ενώ δέκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της Καλαμαριάς με 35-29. Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες σε επίσημο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ήταν στις 20 Δεκεμβρίου του 2018, με την ΑΕΛ να επικρατεί με 4-0 του Απόλλων Πόντου στο γήπεδο Καλαμαριάς, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass