Η Formula 1 στην Ελλάδα με χρήματα από Κατάρ;

Ο ΥΦΥΠ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2021 13:30

Ανατρέχοντας στο παρελθόν, δεν θυμόμαστε κανέναν υφυπουργό Αθλητισμού να έχει ασχοληθεί σοβαρά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και μας κάνει εντύπωση αν συμβεί τώρα, γιατί κάτι ανάλογο δεν το έχουμε συναντήσει στο παρελθόν.

Πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται πως πραγματοποίησε το... διερευνητικό ταξίδι στο Κατάρ. Συγκεκριμένα βρέθηκε στην πίστα Losail η οποία φιλοξένησε τον 20ό φετινό γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος Formula 1. Ο ίδιος ο Υφυπουργός έκανε και αναρτήσεις στα social media εξυμνώντας την κίνηση του Κατάρ να φιλοξενήσει τη Formula 1: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Formula 1 επισκέφθηκε το Losail του Κατάρ και μάλιστα έχοντας κλείσει 10ετή συμφωνία! Η επένδυση στην τουριστική προβολή μέσα από μεγάλα αθλητικά γεγονότα μάς δείχνει τον δρόμο! Εξαιρετική διοργάνωση, σπουδαία πίστα με γρήγορες και απαιτητικές στροφές και ένα πρωτάθλημα που έχει πάρει φωτιά!».
Όπως έχουμε πει από τη στήλη πολλές φορές το εύκολο είναι να γίνει μία πίστα στην Ελλάδα και αν αυτή θα είναι με Καταριανά ή άλλα λεφτά δεν έχει σημασία. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τι θα την κάνουμε την πίστα τις υπόλοιπες 360 μέρες εκτός από το 4ημερο που θα φιλοξενεί -αν φιλοξενεί- έναν μεγάλο αγώνα F1 η MOTOGP.
Θα δούμε λοιπόν αν η επίσκεψη Αυγενάκη ήταν για να δει έναν αγώνα από κοντά και απλά έγινε και η επικοινωνιακή φούσκα ή έγινε πραγματικό ταξίδι εργασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass