Προχωρούν ακάθεκτοι Οικονόμος και Παναγροτικός

*Πέτυχαν νίκες και διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της De-Tox-A’ ΕΠΣΛ μετά και τη χθεσινή 7η αγωνιστική *Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Κιλελέρ *Επέστρεψαν τα χαμόγελα σε Φαλανιακό και Αχιλλέα Φαρσάλων *Εντυπωσιακή ανατροπή στην Αμπελιά

Δημοσίευση: 15 Νοε 2021 21:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Οικονόμος Τσαριτσάνης και Παναγροτικός Νίκαιας συνεχίζουν να φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της De-Tox-A’ ΕΠΣΛ μετά από επτά αγωνιστικές. Η ομάδα του Νίκου Φώλλα επικράτησε της Δήμητρας Γιάννουλης με 3-0, ενώ το

ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Νίκου Παπανικολάου πέρασε και από το Δασοχώρι κερδίζοντας με 2-1 τον Σμόλικα Φαλάνης. Αντίθετα πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής έχασε ο Δωτιέας Αγιάς που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 στο Κιλελέρ από την ομώνυμη ομάδα και υποχώρησε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Έστω και με το φτωχό 1-0 Φαλανιακός και Αχιλλέας Φαρσάλων επέστρεψαν στις νικηφόρες εμφανίσεις (κόντρα σε Δόξα Βλαχογιαννίου-εντός και Μαυροβούνι-εκτός αντίστοιχα) και δηλώνουν «παρών» στην κούρσα της κορυφής, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς μετά από ανατροπή επιβλήθηκε του μαχητικού Αμπελωνιακού με 3-2 (με δύο γκολ στις καθυστερήσεις), ο Όλυμπος Γόννων αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ τελικά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων από την Αστραπή Ν. Πολιτείας, ενώ ο Δαμασιακός πήρε πολύτιμο τρίποντο χάρη στο 1-0 επί του ΑΣ Βορειοηπειρωτών.
Τέλος στο Αργυροπούλι, Δόξα και Αβέρωφ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας που έληξε χωρίς τέρματα.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μαυροβούνι-Αχιλλέας Φ.    0-1
Οικονόμος-Δήμητρα Γιάνν.    3-0
Κιλελέρ-Δωτιέας Αγιάς    1-1
Δαμασιακός-ΑΣ Βορειοηπειρωτών    1-0
Αμπελιά-Αμπελωνιακός    3-2
Αστραπή ΝΠ-Γόννοι    2-2
Σμόλικας-Παναγροτικός    1-2
Φαλανιακός-Βλαχογιάννι    1-0
Αργυροπούλι-Αβέρωφ    0-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος    19-5    19
Παναγροτικός    19-6    19
Δωτιέας Αγιάς    12-5    17
Φαλανιακός    17-3    16
ΑΕ Κιλελέρ    13-4    16
Αχιλλέας Φ.    11-2    16
Αμπελιά    12-8    12
Αργυροπούλι    9-9    9
Δήμητρα Γιάνν.    3-6    9
Γόννοι    6-10    8
Μαυροβούνι    5-9    8
ΑΣ Βορειοηπειρωτών    6-12    6
Δαμασιακός    6-16    5
Βλαχογιάννι    3-7    4
Σμόλικας    8-20    4
Αμπελωνιακός    6-12    2
Αστραπή ΝΠ    5-13    2
ΠΑΟΛ Αβέρωφ    0-13    1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/11, 15:00)
Αμπελιά-Αργυροπούλι
ΠΑΟΛ Αβέρωφ-Αστραπή ΝΠ
Αμπελωνιακός-Φαλανιακός
Γόννοι-Δαμασιακός
Βλαχογιάννι-Οικονόμος
ΑΣ Βορειοηπειρωτών-Σμόλικας
Δήμητρα Γιάνν.-ΑΕ Κιλελέρ
Παναγροτικός-Μαυροβούνι
Δωτιέας Αγιάς-Αχιλλέας Φ.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ
Στην κορυφή της Α’ De-Tox Κατηγορίας διατηρήθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος ύστερα από μία συνεπή αγωνιστική παρουσία επιβλήθηκε στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Δήμητρας Γιάννουλης με 3-0. Οι γηπεδούχοι έθεσαν από νωρίς τις βάσεις της επιτυχίας τους κόντρα σε μία δουλεμένη ομάδα που, όμως, από ένα σημείο και μετά έδειχνε να δυσκολεύεται να αντιδράσει αποτελεσματικά.
Στο 8’ ο επανεμφανισθείς (μετά την έκτιση της ποινής του) Ερβίν Πεπκολάι πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια και σούταρε στο δεξί «Γ» του Κοτλή, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Στο 34’ και πάλι ο Πεπκολάι αυτήν τη φορά με εύστοχο πέναλτι (που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Βλαχάκη) διαμόρφωσε το 2-0.
Στο 81’ το σουτ του Δραχαλίβα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Κοτλή, για να σημειωθεί στο 87’ το τελικό 3-0 από την προσπάθεια και το σουτ του Γιάννη Βλαχάκη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δημεράς, με βοηθούς τους κ. Μάνο και Πάλλα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς στο 89’ ο Αρμπέν Ραμάι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ν. Φώλλας-Ν. Καραμήτσιος): Νούσιας, Δ. Ντούφας (84’ Κατσαρός), Στ. Δραχαλίβας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Ντάλλας (84’ Δ. Μουλτσιάς), Πούτας (68’ Πάτσης), Σεμερτζίδης (46’ Μιφτάρι), Πεπκολάι (53’ Μπουμπουνάρας), Βλαχάκης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας-Θ. Δουζένης): Kοτλής, Σαπάκος, Αμπατζίδης (80’ Καρβούνης), Αθ. Ντούφας, Ντόκος, Μπουκουβάλας (57’ Κατσαμπέλας), Ντ. Μπόντε, Μπαμπάλης, Σπανός, Χατζηγρηγορίου (53’ Μαντζαφλάρας), Ραμάι.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ
Ο ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ
Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Σμόλικα Φαλάνης με 2-1 πέτυχε ο Παναγροτικός, σ’ ένα παιχνίδι που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις ειδικά στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν τον αντίπαλό τους, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Παναγροτικός δεν ήθελε να διακινδυνέψει λόγω των ελλείψεων που είχε, προσπάθησε να διαφυλάξει τα νότα του και βγει σε γρήγορες επιθέσεις και το κυριότερο είχε στη σύνθεσή του τον Γκανάβα, που ήταν ο παίκτης «κλειδί» για τη νίκη. Ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενουμένων στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+2’) κατάφερε να βγάλει τετ- α- τετ (πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του κεντρικού αμυντικού των γηπεδούχων) τον Φάσα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Σμόλικας πίεσε για την ισοφάριση, χάνοντας μία πολύ καλή ευκαιρία στο 65’ με την κεφαλιά του Λιάκου, ωστόσο στο 73’ ο Γκανάβας έγινε κάτοχος της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έκανε ένα εντυπωσιακό σλάλομ αποφεύγοντας δύο αντιπάλους και «κρέμασε» τον Παπαγιάννη, γράφοντας με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο το 0-2.
Από κει και πέρα το παιχνίδι πήρε μία εντυπωσιακή τροπή. Στο 74’ ο Σμόλικας προσπάθησε να απαντήσει με τον Χαζίζι, στο 75’ ο Παναγροτικός με τον Γκουντίκα έχασε πολύ καλή ευκαιρία για το 0-3, για να φτάσουμε στο 76’ όταν ο Κόκκινος με κοντινό πλασέ και με τη βοήθεια της κάθετης δοκού μείωσε σε 1-2 για τον Σμόλικα. Στο 77’ χάθηκε μία ακόμα αξιόλογη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Γκανάβα που προσπάθησε να βγάλει τετ -α- τετ τον Χριστοδούλου αλλά ανακόπηκε την τελευταία στιγμή.
Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, αφού ο Σμόλικας άσκησε ασφυκτική πίεση, αλλά το 1-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 80’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκουντίκας του Παναγροτικού.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Διαμαντή και των βοηθών του κ. Κοσμάνου και Παπαγεωργίου.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος, Κόκκινος, Πρίφτης (79’ Θ. Μανακούσιος), Περδίκης (79’ Κολοβός), Χασιώτης, Τάφα (67’ Καρυώτης), Πράπας (55’ Χριστακέας), Παπαγεωργίου, Δ. Μανακούσιος, Χαζίζι.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ν. Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Ακρίβος, Περήφανος, Ψαρούλης, Παπακώστας (84’ Τσούρα), Χουσενάι, Γκανάβας, Γκουντίκας, Φάσας (66’ Χριστοδούλου), Ανδρεόπουλος (46’ Νάτσης), Γεωργόπουλος.

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ
ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της χθεσινής ημέρας στο Κιλελέρ ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Δωτιέα Αγιάς. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες που έψαχναν διακαώς την επιστροφή τους στις νικηφόρες εμφανίσεις για να μη χάσουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής.
Στο 24’ σε σουτ του Παπαχρήστου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κορτσάρι (προ της γραμμής) με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Κουβελάς γράφοντας έτσι το 1-0. Στη φάση αυτήν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κορτσάρι του Δωτιέα.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές στην προσπάθειά τους να πετύχουν τον στόχο τους, με καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους το δοκάρι του Τζέκα στο 65’. Ο Δωτιέας που απείλησε με τους Μπλατσέρι, Μακρή, Λεσάι και Κόκκινο έψαχνε διακαώς τον δρόμο προς τα δίχτυα, το οποίο κατάφερε στο 71’. Ο Λεσάι εκτέλεσε φάουλ και ο Ντακούλας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 84’ με την κοντινή κεφαλιά του Αργύρη για τους γηπεδούχους η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Γκαρέλη.
*Με αφορμή το γεγονός ότι από το 24’ και μετά η ομάδα του έπαιζε με παίκτη λιγότερο και κατάφερε αφενός να δημιουργήσει ευκαιρίες και αφετέρου να αποτρέψει την ήττα, ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς, Τάσος Μπεριτζάς μετά το τέλος του αγώνα είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε προπονητές αυτών των παιδιών. Μετά την αποβολή αν και παίζαμε με παίκτη λιγότερο ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα».
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γαρουφαλιάς (46’ λ.τ. Γουρνάρης), Ζιόμπουρα, Καρακάνος, Ντιντής, Αργύρης, Κορδαλής, Γκαραλιάκος (70’ Τσακίρης), Τζέκα (75’ Καραγιάννης), Παπαχρήστος, Κουβελάς (35’ λ.τ. Κίτσιος Δ.).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης (46’ λ.τ. Βουγιουρδής), Κορτσάρι, Τσακάλι, Μάνικος, Κορλός (70’ Κόκκινος), Ντακούλας, Σούμπασης, Παπαγιαννούλης (70’ Πατσιωτός), Χατζής (46’ Μπλατσέρι), Μακρής, Λεσάι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ
Μετά από δύο ατυχή αποτελέσματα ο Φαλανιακός επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας αυτή τη φορά στο γήπεδο Μακρυχωρίου τη Δόξα Βλαχογιαννίου με 1-0. Μπορεί να ακούγεται φτωχό το τελικό σκορ, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερα δοκάρια με τους Μούτσα (10’), Γαρυφαλλόπουλο (20’), Τσιάκο (28’) και Λάιο (70’), ενώ πολλές κλασικές ευκαιρίες έχασαν οι Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος και Νάστας. Τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε στο 82’ ο Τσιάκος με κοντινό πλασέ.
Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενη Δόξα είχε δύο καλές στιγμές στο 42’ με την κεφαλιά του Κυπαρίσση και στο 60’ σε αντεπίθεση με τον Πατσή.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πατέτσιος με βοηθούς τους κ. Ρουπέλα και Ν. Κοτούμπα.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Γιαννακόπουλος, Πανταζής Γ., Λάιος, Μούτσα (10’ λ.τ. Μαχαίρας), Λυγούρας Β. (80’ Ιωαννίδης Σεβ.), Πανταζής Ηλ., Καραμπούζης (75’ Πανταζής Μ.), Νάστας, Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης, Πατσής, Τσιάρας, Κυπαρίσσης, Πέτρου, Κατσιγιάννης (65’ λ.τ. Φράτζας), Λάκης, Φακίτσας, Μπάκος (55’ λ.τ. Φουρκιώτης), Κιόρι (65’ Θάνος).

Ο ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΛΥΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Το γκολ του Κερμελίδη στο 89’ (μετά από ωραία ενέργεια του Φουρίκη) αποδείχτηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Αχιλλέα Φαρσάλων μέσα στο Μαυροβούνι επί της ομώνυμης ομάδας (0-1).
Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετές καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες (οι κυριότερες καταγράφηκαν στο 80’ για το Μαυροβούνι και στο 85’ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων) που ήθελαν διακαώς το τρίποντο, αλλά στο τέλος χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι.
Στο 84’ αποβλήθηκε ο Μπατζέλας από την ομάδα του Μαυροβουνίου, ενώ για ένα χέρι-πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν στις αρχές του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός, με βοηθούς τους κ. Χατζηκαμαγιάννη και Μπλιώνα.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Β. Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Καραμπίνας (80’ Μαγγόλας), Κολιοφούτης, Παπαμάνος, Σιάτρας, Μπατζέλας Ν., Μπέτσης (65’ Μπατζέλας Β.), Ντούρας (65’ Αντωνούλης), Κακαζούκης, Πασσιάς (85’ Μπάγκας Κ.).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Κουσιάς, Τσούλης Αθ., Κομισόπουλος (65’ Σταθάκος), Παπαδόπουλος, Κατσανάκης (78’ Καραμπάλιος), Γανός, Ντελής, Τσούλης Δ. (46’ Λαβαντσιώτης), Φουρίκης, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΙΑ
Συναρπαστικό παιχνίδι με φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς διεξήχθη στην Αμπελιά όπου ο τοπικός Ολυμπιακός επικράτησε του Αμπελωνιακού με 3-2 μετά από ανατροπή και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) στο 24’ με τον Βούκια (ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ), ενώ λίγο νωρίτερα είχαν δοκάρι, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 32’ με τον Τσαπατόρη.
Στο 60’ ο Αμπελωνιακός πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ και πάλι με τον Βούκια (1-2). Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αμπελωνιακός θα έπερνε τη νίκη, αρχικά στο 90’+5’ ο Χριστοδούλου με ανάποδο ψαλιδάκι και στη συνέχεια στο 90’+7’ ο Σπύρου έφεραν τα πάνω κάτω και διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 υπέρ των γηπεδούχων, πανηγυρίζοντας μία εντυπωσιακή ανατροπή.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κακάνης με βοηθούς την κ. Δεληγιάννη και τον κ. Κοντογιάννη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Γ. Τσαλάγγας): Παπαγούλας, Χάμος, Νικολακούλης, Νταμπαλέτσιος (64’ Γκαραβέλης), Πλίτσης, Κουρμπάτι, Κοτρώτσιος Χρ., Χατζής, Τσαπατώρης (75’ Χριστοδούλου), Καρατζούκος (80’ Βασιλειάδης), Σπύρου.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Κυρίτσης (88’ Ντανίκας), Πάνου, Κολιός, Μεσημέρης, Αλατάς, Λέκα (90’+6’ Κέρι), Αλεξόπουλος Αχ., Βούκιας (65’ Πόνηρος), Αλεξόπουλος Στ., Γκιόνα (80’ Χαστάς).

ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ
ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ
Χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στο Αργυροπούλι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και το Αβέρωφ. Παρά τις όποιες προσπάθειες των δύο αντιπάλων δεν βρέθηκε η χρυσή τομή του Απολλώνιου κύκλου για να μπει η μπάλα στα δίχτυα, αν και η μεγάλη ευκαιρία δόθηκε στους γηπεδούχους όταν στο 42’ ο Μπέλτσιος κλήθηκε να εκτελέσει πέναλτι αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ πήρε χθες τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Χήτος με βοηθούς τους κ. Σκριάπα και Σιαπλούλη.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Στ. Μπαχτσιβάνος): Σαμπανλάρι Γκ., Καραλής Π. (70’ Καραλής Γ.), Μπουζούκας, Καραγιάννης, Σακοράφας, Μπαμπάκος (46’ Βογιατζής), Φουρτούνας, Σαμπανλάρι Α., Βασιλειάδης, Καλόγηρος, Μπέλτσιος (60’ Λεσάι).
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Γ. Παπαντωνίου): Μάνος, Τσούτσος, Μπαντέλας, Σπαρτής, Στεργίου, Ντέκας, Ζήκος (70’ λ.τ. Παπαναστασούλης), Γκουγκουλιάς, Μπέης (80’ λ.τ. Μηνάς), Κανιούρας (90’ Σπανός), Γραμμένος (80’ Χρόνης).

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,
ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ «X»
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη παρουσίασε το παιχνίδι στους Αγ. Αναργύρους ανάμεσα στην Αστραπή Ν. Πολιτείας και τον Όλυμπο Γόννων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, αλλά στάθηκαν άτυχοι και έχασαν τη νίκη στις καθυστερήσεις φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους (2-2).
Ο Μπούμπουλης πέτυχε στο 21’ το 0-1, για να ισοφαρίσει ο Κούρτης στο 56’ (1-1). Στο 67’ ο Κόκρας έβαλε εκ νέου τον Όλυμπο σε θέση οδηγού στο σκορ, αλλά ο Κατσιάνος «μίλησε» στο 90’+3’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Γρηγοριάδη και Μπατζιανούλη.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γ. Σιάρκος): Μασούρας, Κυρίτσης, Μπομπότης, Κατσιάνος, Παπανικολάου (86’ Βέλλας), Πέτρου (65’ Δράμης), Γεωργοσούλης, Κολλάτος, Φουρκιώτης, Μπόνιας (72’ Ζαρκαδής), Κούρτης.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Τσιντζιλώνης (70’ Μπούμπουλης Αθ.), Γκουγκουλιάς Ν. (65’ Κολτσίδας), Μπούμπουλης Ευάγγ., Σερίφης, Τζήκας (55’ Τζίκα Ίλ.), Ζαϊρές Γ., Τσούγιας, Συγκούνας, Ζαϊρές Β., Κόκρας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ
Πολύτιμο τρίποντο στη φετινή προσπάθεια που πραγματοποιεί κέρδισε ο Δαμασιακός χάρη στο 1-0 επί του αξιόμαχου ΑΣ Βορειοηπειρωτών. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 72’ ο Τσούτσας, ο οποίος δέχτηκε κάθετη μπαλιά από τον Ιωαννίδη βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα. Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης τρία δοκάρια με τους Κυρατζή (35’), Τσούτσα (52’) και Λούτσο (60’), ενώ από την πλευρά των φιλοξενουμένων χάθηκαν ευκαιρίες από τους Χύσα, Μπαλαμπάνο και Γιώργη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Φακής με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Σκριάπα.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης): Νικολακούλης, Λέτσιος (75’ Μούρι), Μουσιάρης Θ., Μπακαΐμης (30’ λ.τ. Ιωαννίδης), Οικονόμου, Σκούπρας (50’ λ.τ. Θώμου), Δούκας, Κυρατζής (50’ Ασπραδάκης), Λούτσος, Τσούτσας, Μουσιάρης Δ.
ΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ «Ο ΠΥΡΡΟΣ» (Δ. Βλάχος): Ντούσιος, Τσιρογιάννης, Βίλλης, Σουλάι (75’ Νούσιας), Μάρης, Τζόγκας, Σκαφιδάς (55’ λ.τ. Νικούλης), Βύρλας (65’ λ.τ. Χύσα), Αλιάι, Γιώργης, Μπαλαμπάνος.

 

Πέρασε στην πρώτη θέση η Φορτούνα Κουτσοχέρου
*Στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ αναρριχήθηκε η Φορτούνα Κουτσοχέρου η οποία νίκησε εκτός έδρας το Ναρθάκι με 4-1. Στον 1ο όμιλο ο Ευαγγελισμός μετά το 2-1 επί της ΑΕΛ πέρασε στη 2η θέση. Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα (5η αγωνιστική):
1ος Όμιλος
Ευαγγελισμός-ΑΕΛ    2-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Τύρναβος 2005    12
Ευαγγελισμός    10
Δένδρα*    9
Νεάπολη    7
Προμηθέας    7
ΑΕΛ    5
Βαλανίδα    4
Δρυμός*    4
Βερδικούσια*    4
Λαρισαϊκός*    4
Δασοχώρι*    1
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
*Δρυμός και Βαλανίδα έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δασοχώρι-Τύρναβος 2005
Βαλανίδα-Ευαγγελισμός
Λαρισαϊκός-Βερδικούσια
ΑΕΛ-Νεάπολη
Δένδρα-Δρυμός
Ρεπό: Προμηθέας3ος Όμιλος
Ιπποκράτης- Υπέρεια    1-1
Χαλκιάδες-Ανθούπολη    1-1
Ναρθάκι- Κουτσόχερο    1-4
Πελασγιώτιδα -ΑΟ Ελευθερών (Αναβλ.)
Μάνδρα- Ραχούλα (Αναβλ.)
Ρεπό: Αγ. Ανάργυροι
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κουτσόχερο    10
Αγ. Ανάργυροι*    8
Υπέρεια*    8
Πελασγιώτιδα    7
Ναρθάκι    5
Ανθούπολη    5
Χαλκιάδες    5
ΑΟ Ελευθερών    4
Ιπποκράτης*    4
Μάνδρα*    2
Ραχούλα*    0
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
*Ο ΑΟ Ελευθερών έχει δύο αγώνες λιγότερους, ενώ Πελασγιώτιδα, Μάνδρα, Ραχούλα και Ναρθάκι έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(21/11, 15:00)
Ιπποκράτης-Χαλκιάδες
Ανθούπολη-Ναρθάκι
Υπέρεια-Μάνδρα
Κουτσόχερο-Πελασγιώτιδα
Ραχούλα-Αγ. Ανάργυροι
Ρεπό: ΑΟ Ελευθερών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass