Με σοβαρότητα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

*ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Η ΑΕΛ (15:00) *ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2021 21:24

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με σοβαρότητα και έχοντας ως στόχο να κατακτήσει το πρώτο… τρίποντο στο πρωτάθλημα της Super League 2, η ΑΕΛ προετοιμάζεται για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας που θα διεξαχθεί στις 15.00 στο στάδιο Αλκαζάρ.


Ένα ματς από το οποίο οι «βυσσινί» θέλουν πάση θυσία να πάρουν τους τρεις βαθμούς στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ώστε να ελπίζουν σε μία καλή συνέχεια τη φετινή περίοδο.
Στην πρώτη αγωνιστική έκαναν το ρεπό τους κι αυτήν τη φορά θέλουν να κερδίσουν τη λαρισινή μονομαχία και φαίνονται αποφασισμένοι να φτάσουν στην επιτυχία για πολλούς λόγους,  απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να έδειξε πως έχει αδυναμίες στον αγώνα με τα Τρίκαλα, όμως δεν παύει να είναι επικίνδυνη και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα όπως ζήτησε ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης από τους παίκτες.
Κατά τ’ άλλα σήμερα είναι προγραμματισμένο να γίνει μία προπόνηση το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ και αύριο το πρωί θα συγκροτηθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.
Μόνο δύο παίκτες δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία και αυτοί είναι ο τραυματίας Μπαντιμπανγκά ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ο Ομάρ που είναι στην Εθνική ομάδα της Κένυας.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Με προπονήσεις που πραγματοποιούνται στο γήπεδο Κουλουρίου, ο Απόλλων Λάρισας θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία του γνωρίζοντας πως είναι το «αουτσάιντερ» στη λαρισινή μάχη με την ΑΕΛ. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση και ό,τι καλύτερο μπορούν απέναντι σε μία ομάδα από την οποία ηττήθηκαν με 3-0 στο Κύπελλο Ελλάδος στη Φιλιππούπολη.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Στον αγώνα ΑΕΛ-Απόλλων Λάρισας, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στις 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, διαιτητής θα είναι ο 34χρονος ρέφερι, Πέτρος Τσαγκαράκης, από την ΕΠΣ Χανίων, γιος του παλιού διαιτητή Γιώργου Τσαγκαράκη (διαιτητής Α’ Εθνικής από το 1997 μέχρι το 2003). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2020-2021 στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (11/09/2020) για το πρωτάθλημα της Super League 1 και τη σεζόν 2019-2020 στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 στο Ξάνθη FC Arena από την Ξάνθη (05/01/2020) για το πρωτάθλημα της Super League 1. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας) και Νικόλαος Τυριακίδης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Δροσινός από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Την Πέμπτη 18/11/2021 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή, χωρίς την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, η κλήρωση της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22. Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί μέσω live streaming από το epo.gr. Μετά από κλήρωση δημιουργούνται οκτώ ζευγάρια. Γηπεδούχος ομάδα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι αγώνες θα είναι διπλοί. Το σύνολο αγώνων θα είναι 16 και προκρίνονται 8 ομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι στους «16» του Κυπέλλου βρίσκονται εκτός από την ΠΑΕ ΑΕΛ και οι εξής ομάδες: ΠΑΟΚ, Άρης, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ιωνικός, Βόλος, Άγιος Νικόλαος, Παναιτωλικός, Λαμία, Λεβαδειακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου και Κηφισιά.
*Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε γνωστό πως θα χρησιμοποιηθεί το VAR στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με έξοδα των ομάδων. Ωστόσο, στις περιπτώσεις που οι φυσικές έδρες κάποιων ομάδων που συμμετέχουν στους «16» δεν μπορούν να υποστηρίξουν το VAR, υπάρχει σχετική πρόνοια και θα χρησιμοποιηθεί η δεύτερη έδρα που έχουν δηλώσει, η οποία πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass