«Εχουμε εύκολο γκολ και ποιότητα παικτών»

Ο ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ Α’-DETOX ΕΠΣΛ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2021 20:20

Του Άρη Γκουτρουμάνη


Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Α’-DETOX ΕΠΣΛ είναι αναμφισβήτητα ο Παναγορτικός Νίκαιας που μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται συγκάτοικος στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο λόγω του καλύτερου συντελεστή τερμάτων έναντι του Οικονόμου και του Δωτιέα πέρασε σε θέση οδηγού.
Η ομάδα της Νίκαιας επί της ουσίας δύναται να χαρακτηριστεί νεοφώτιστη στην Α’-DETOX (αφού το περσινό πρωτάθλημα είχε διακοπεί οριστικά την 5η αγωνιστική λόγω της πανδημίας και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται), στοιχείο που δίνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία που καταγράφει μέχρι στιγμής, όπως επίσης και το γεγονός ότι διαθέτει ένα νεανικό αγωνιστικό σχήμα με παίκτες που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Επικεφαλής της φετινής προσπάθειας του Παναγροτικού είναι ο Νίκος Παπανικολάου. Ένας έμπειρος τεχνικός, που κατάφερε να δώσει τη χημεία που πρέπει να έχει η ομάδα σ’ ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. Όπως επισήμανε στην «Ε» οι δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν το καλοκαίρι ήταν μεγάλες, ωστόσο η ομάδα προχώρησε, έφτασε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και πλέον χάρη στην ποιότητα των παικτών και κυρίως στο εύκολο γκολ που αποτελεί το μεγάλο όπλο του Παναγροτικού, η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Είχα δηλώσει το καλοκαίρι ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα των αγώνων, γιατί αφενός αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία (25 Αυγούστου) και αφετέρου είχαμε πολλές ελλείψεις. Ξεκινήσαμε ουσιαστικά τις προπονήσεις με τα παιδιά από την Κ16 και με ελάχιστους έμπειρους παίκτες, με αποτέλεσμα να μη κερδίσουμε κανένα φιλικό ακόμη και με ομάδες της Β’ κατηγορίας.
Γι’ αυτό θέλαμε μία κλήρωση με βατά παιχνίδια στην αρχή, ώστε να «δέσουμε» σαν ομάδα, καθώς σε δεύτερο χρόνο άρχισε να γεμίζει το ρόστερ. Έτσι κι έγινε. Κερδίσαμε κάποια ματς που ήταν στα μέτρα μας στην αρχή και στη συνέχεια αφού ήρθαν κάποια παιδιά γίναμε πιο ανταγωνιστικοί. Πλέον έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι από τη Νίκαια».
-Ποια είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας;
«Το βασικότερο είναι ότι διαθέτουμε ποιότητα στην επίθεση και έχουμε το εύκολο γκολ. Όλοι μπορούν να σκοράρουν. Έχουμε τον Γκουντίκα που είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά βρίσκουμε γκολ και από άλλους παίκτες. Από κει και πέρα η ομάδα διαθέτει πολύ καλό τερματοφύλακα και συμπαγή άμυνα.
-Πώς βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Πέντε ομάδες, δεν ξέρω αν θα είμαστε και μεις, θα ξεχωρίσουν. Ωστόσο επειδή πάντα υπάρχουν τραυματισμοί, πιθανές απουσίες λόγω κορονοϊού, ενώ αν μπούμε και σε διαδικασία πλέι οφ είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα. Όποια ομάδα έχει το πιο γεμάτο ρόστερ και τις λιγότερες ελλείψεις πιστεύω θα έχει τον πρώτο λόγο.
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε και μεις στην εξάδα. Σε τρεις αγωνιστικς έρχεται το πρώτο ντέρμπι με την Αγιά. Θα τα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια γιατί το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Έχουμε ψυχολογία, καλό κλίμα και οι παίκτες μπαίνουν με άλλον αέρα στο γήπεδο, στοιχεία που μας βοηθούν σημαντικά».
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΑΧ. ΓΚΟΥΝΤΙΚΑΣ
Ο Παναγροτικός διαθέτει μέχρι στιγμής την καλύτερη επίθεση με 17 γκολ στο ενεργητικό του. Πρώτος σκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας είναι ο 18χρονος Αχιλλέας Γκουντίκας που έχει παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα οκτώ φορές (έχει τρία τέρματα περισσότερα από τους διώκτες του στον πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας). Από κει πέρα ο Χουσενάι μετρά τέσσερα γκολ, ο Γκανάβας δύο και από ένα οι Φάσσας, Ανδρεόπουλος και Πετράκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass