Λαρισινό ντέρμπι νούμερο 2

*ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2021 21:09

Του Σωτ. Κέλλα

Λαρισινό ντέρμπι νούμερο ...2 την ερχόμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ, καθώς για το πρωτάθλημα της Super League 2 θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας, έχοντας προηγηθεί η μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για το Κύπελλο Ελλάδας που οι «βυσσινί» κέρδισαν με 3-0.
Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν να κρύψουν πολλά ή για την ακρίβεια ελάχιστα, αφού στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων δεν έπαιξαν για την ΑΕΛ ο Ταχάρ με τον Γαρουφαλλιά και για τον Απόλλωνα Λάρισας οι Βίγια και Κοζού.
Παράλληλα ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπαντιμπανγκά που είναι τραυματίας και τον Ομάρ που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κένυας.
Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο στο Αλκαζάρ, αφού μια τέτοια κόντρα σε τόσο σύντομα χρονικό διάστημα αποτελεί για μία ακόμα φορά πόλο έλξης.
Το ερώτημα είναι κατά πόσο άλλαξε ο Απόλλωνας Λάρισας (στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλος με τα Τρίκαλα 3-3) και μπορεί να κοντράρει την ΑΕΛ που θεωρητικά είναι το φαβορί της αναμέτρησης και έχει πολύ καλή ψυχολογία με δεδομένη την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
SUPER LEAGUE 2
Επιστολή σε Οικονόμου
Επιστολή προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου έστειλε χθες το προεδρείο της Super League 2, ζητώντας του να παρέμβει για να λυθεί το πρόβλημα των τηλεοπτικών μεταδόσεων της κατηγορίας.
Το πρωτάθλημα του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο (06-07/11) δίχως κάλυψη των αγώνων, καθώς δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με την ΕΡΤ.
Ως εκ τούτου, κάποια απ’ τα ματς του πρωταθλήματος καλύφθηκαν μέσω live streaming από το Facebook της Λίγκας ή το One (Ολυμπιακός Β’-ΠΑΟΚ Β’) ή από κανάλια των ομάδων στο YouTube (ΑΕ Κηφισιάς-Παναθηναϊκός Β’).
Στη επιστολή τους προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οι άνθρωποι της Super League 2 αναφέρθηκαν και στο γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν οι αγώνες ούτε ραδιοφωνικά για πρώτη φορά από το κρατικό ραδιόφωνο, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά τους για τη συγκεκριμένη απόφαση της ηγεσίας της ΕΡΤ.
Η επιστολή (που κοινοποιήθηκε και προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη) καταλήγει με την παράκληση της Super League 2 προς τον κ. Οικονόμου για να παρέμβει και να δώσει λύση στο τηλεοπτικό «...όπως σας παραθέσαμε στη συνάντηση που είχαμε μαζί σας στις 26 Οκτωβρίου».
Τέλος ο Καβακάς απο τα Τρίκαλα
Πάλι σε αναζήτηση προπονητή μπαίνουν στα Τρίκαλα, καθώς έγινε γνωστό τη Δευτέρα (8/11) ότι η συνεργασία με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ Τίμο Καβακά ολοκληρώθηκε.
Ο 48χρονος τεχνικός δεν ήταν στον πάγκο στο εκτός έδρας 3-3 με τον Απόλλωνα Λάρισας, αφού έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, αλλά αποτελεί παρελθόν και δίχως να είναι σαφείς οι λόγοι του «διαζυγίου» μεταξύ των δύο πλευρών.
Στο χειρουργείο ο Φιορίν Ντουρμισάι
Τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΟΦΗ πέτυχε ο Φιορίν Ντουρμισάι στη νίκη επί του Ατρομήτου, αλλά τη Δευτέρα (8/11) μπήκε στο χειρουργείο.
Ο 25χρονος επιθετικός είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και η επέμβαση ήταν απαραίτητη, για να του τοποθετηθεί πλέγμα και να σταματήσει να έχει πόνους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass