Η ΑΕΛ ήθελε και πέτυχε αναβολή!

*ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2021 21:00
Ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Μάρκο Νούνιτς (2018-2021, 55 συμμετοχές, 10 τέρματα) βρήκε νέα «στέγη» στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του Ρουμανικού πρωταθλήματος και μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Μάρκο Νούνιτς (2018-2021, 55 συμμετοχές, 10 τέρματα) βρήκε νέα «στέγη» στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του Ρουμανικού πρωταθλήματος και μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αναβολή του πρωταθλήματος της Super League 2, αύξηση των ομάδων και νέο πρόγραμμα αγώνων. Αυτά αποφάσισε χθες η διοργανώτρια αρχή της Super League 2. Σίγουρα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δεύτερης εθνικής κατηγορίας, ακόμη και σε υποανάπτυκτες χώρες, να ξεκινά τον Νοέμβριο! Χθες αποφασίστηκε να μη διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο η πρεμιέρα και να μετατεθεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου οι ομάδες αυξάνονται σε 17 από δεκαέξι σε κάθε Όμιλο, ενώ θα γίνει και νέα κλήρωση αγώνων αύριο Δευτέρα.
Συνεπώς οι ομάδες χθες έμαθαν οριστικά τους αντιπάλους τους, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων θα το μάθουν πέντε μέρες πριν το ξεκίνημα.


Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε τη μετάθεση της πρεμιέρας, με αφορμή την ανατροπή στην υπόθεση της Ζακύνθου, ενώ στη νέα κλήρωση θα συμμετέχει και η Καβάλα, καθώς η μακεδονική ομάδα ακολούθησε την ίδια διαδικασία με τη Ζάκυνθο και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. 34 ομάδες σε ένα πρωτάθλημα που θα ανέβει ένας!
Όπως έγινε γνωστό η ομάδα των Ιόνιων νήσων θα τοποθετηθεί στον δεύτερο Όμιλο, ενώ η Καβάλα στον πρώτο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:
«Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε ομόφωνα:
Α) Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος Super League 2 κατά μία εβδομάδα (6-7.11.2021).
Β) Την ένταξη της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα στον Α' Όμιλο και της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στον Β' Όμιλο του πρωταθλήματος Super League 2.
Γ) Η κλήρωση θα διεξαχθεί σε live streaming τη Δευτέρα 1.11.2021 στις 12:00».
ΠΕΤΥΧΕ ΑΝΑΒΟΛΗ
Την αναβολή του πρωταθλήματος είχε ζητήσει η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας δήλωσε στη χθεσινή σύσκεψη των ομάδων ότι αν γίνει η πρώτη αγωνιστική θα κινηθεί νομικά. Οι ομάδες ζητήθηκε να πάρουν θέση και πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση Κούγια είχε συντριπτική πλειοψηφία (32 εναντίον 2).
Στη λαρισινή ομάδα είδαν την αναβολή θετικά για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η άσχημη κλήρωση του πρωταθλήματος με μια δύσκολη πρώτη τετράδα αγώνων (ΠΑΟΚ Β, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ξάνθη) θεωρήθηκε δύσκολη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΠΑΟΚ αν γινόταν σήμερα ο αγώνας θα είχε την παρουσία του Ίνγκι Ίνγκασον και των Τσιγγάρα, Λύρατζη, Κούτσια και Ταλιχμανίδη.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως εξήγησε ο γενικός διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα και την ευελιξία που δίνουν οι δεύτερες ομάδες και είναι έτοιμη να μπει στη διαδικασία αξιοποίησης του ΠΑΟΚ Β’, στέλνοντας ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο πλαίσιο της διαδικασίας επιστροφής τους στην αγωνιστική δράση.
ΠΣΑΠ
Την αναβολή της έναρξης της Super League 2 σχολίασε μέσω ανάρτησης ο ΠΣΑΠ, λέγοντας πως είναι το πιο ανοργάνωτο πρωτάθλημα στον κόσμο.
Η ανάρτηση του ΠΣΑΠ:
«Το πιο ανοργάνωτο πρωτάθλημα του κόσμου ανέβαλε την έναρξή του για 12η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο, 3 ώρες πριν τη σέντρα των αγώνων. Επόμενη υποψήφια ημερομηνία η 6η Νοεμβρίου και εμείς εάν δεν ακούσουμε το σφύριγμα του διαιτητή δεν πιστεύουμε τίποτα. Αυτό που από καιρό φοβόμαστε είναι ό,τι με εσάς, συνέχεια έχει και πιο κάτω».
ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα έχει ένα θλιβερό καθήκον, να τιμήσει τη μνήμη του νεαρού φιλάθλου Θωμά Μπουχλαριώτη. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Λόγω της αναβολής του σημερινού αγώνα, θα διεξαχθεί σήμερα το πρωί προπόνηση και αμέσως μετά την προπόνηση στις 12:00 το μεσημέρι σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, τα στελέχη της ΠΑΕ, αλλά και ο κ. Αλέξης Κούγιας που θα έρθει για αυτόν τον σκοπό στη Λάρισα, θα μεταβούμε στους Αγίους Αναργύρους για να αφήσουμε λουλούδια και να τιμήσουμε τη μνήμη του αείμνηστου 13χρονου Θωμά Μπουχλαριώτη που άφησε την τελευταία του πνοή από ξαφνικό θάνατο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ. Όλοι θα καταθέσουν στον τάφο του αείμνηστου παιδιού λευκά τριαντάφυλλα, κάνοντας εμφανές ότι όλη η οικογένεια της ΑΕΛ τιμά τη μνήμη του και συμπαρίσταται νοερά στην οικογένειά του, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι όλοι στην ΑΕΛ είμαστε μία οικογένεια με τους οπαδούς μας, είμαστε μαζί στις χαρές και στις λύπες τους και ότι όταν είσαι ΑΕΛ είναι κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass