Ξεκίνησε με απόλυτη ισορροπία ο 3ος Ομιλος της Γ’ Εθνικής

*ΑΥΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2021 20:20

Με καθυστέρηση ενός μήνα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο - μετά από μία διετία γενικότερων παλινωδιών - επανέρχεται στη «φυσική» του θέση, την τρίτη ιεραρχικά κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον λαρισαϊκού ενδιαφέροντος 3ο Όμιλο σημειώθηκε απόλυτη ισορροπία μεταξύ των αποτελεσμάτων της πρεμιέρας, καθώς καταγράφηκαν δύο νίκες γηπεδούχων, ισάριθμες φιλοξενουμένων και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, στους έξι αγώνες επιτεύχθηκαν 12 τέρματα, έξι από τους γηπεδούχους και άλλα τόσα από τους φιλοξενουμένους.
* Η Βοιωτία ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 1ης αγωνιστικής, καθώς οι δύο εκπρόσωποί της (ΑΟ Υπάτου, Αμβρυσσέας Διστόμου) έφυγαν νικητές από τον Παλαμά και την Αταλάντη, αντιστοίχως, ενώ ικανοποιητική κρίνεται και η συνολική συγκομιδή 5 βαθμών εκ μέρους των τριών ομάδων του Νομού
Λάρισας.
* Πρωταγωνιστής της νίκης του Υπάτου στον Παλαμά ήταν ο Θεμιστοκλής Ποτουρίδης που πέτυχε και τα δύο γκολ της, σε καίρια χρονικά σημεία (45’+2’ και 80’), ενώ ενδιαμέσως είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Βασίλης Μπασιάκας.
*Πάντως ο Παλαμάς διαμαρτυρήθηκε για γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Οικονόμου με κεφαλιά κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 και ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, που φαίνεται καθαρά στο βίντεο πως δεν ήταν.
* Τρεις φορές οι διαιτητές καταλόγισαν την εσχάτη των ποινών, με τους εκτελεστές να εμφανίζουν απόλυτη ευστοχία. Τα πέναλτι αξιοποίησαν ο νεοαποκτηθείς Βάλτερ Μπρακαμόντε του Αετού Μακρυχωρίου κόντρα στον Άγγελο Σταυράκη της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ο Hλίας Δήμου του Αμβρυσσέα κόντρα στον Κώστα Ανδρούτσο της Αταλάντης και ο Βαγγέλης Πατσαρούχας της Αταλάντης κόντρα στον Κώστα Καπετάνο του Διστόμου. Φυσικά, στον τελευταίο αγώνα τον τίτλο του «πεναλτάκια» κέρδισε και ο Βολιώτης διαιτητής Γιώργος Τασιόπουλος.
* Ο μοναδικός παίκτης που αποβλήθηκε ήταν ο Γιώργος Δημητρίου (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) της Δήμητρας Ευξεινούπολης, κατά τον αγώνα του Μακρυχωρίου, ενώ συνολικά οι διαιτητές των έξι αγώνων παρατήρησαν με
κίτρινη κάρτα 31 ποδοσφαιριστές (14 των γηπεδούχων και 17 των φιλοξενουμένων).
* Ξεπερνώντας το «σοκ» της εντός έδρας ήττας, ο ΑΠΟ Αταλάντης προκρίθηκε την Τετάρτη εύκολα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Φθιώτιδας, συντρίβοντας τον Οπούντιο Μαρτίνου με 5-0.

Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Π.Ο.Ε- Νέα Αρτάκη
Φήκης Π.Ο. - Θησέας Αγριάς
Ν. Κεραμίδι - Μακρυχώρι
Ηρακλής Λ. - Ατρόμητος Παλαμά
ΑΟ Υπάτου – Αταλάντη
Ευξεινούπολη- Δίστομο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass