Σήμερα παίζουν οι δύο «Ευρωπαίοι»

*ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΩΝ»

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2021 20:10

Με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να αγωνίζονται και μάλιστα την ίδια ώρα (19:30), ανοίγει σήμερα η αυλαία της 8ης αγωνιστικής τους πρωταθλήματος της Super League που περιλαμβάνει και την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Λίγες ημέρες πριν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις -κόντρα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Κοπεγχάγη, αντίστοιχα- Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φιλοδοξούν να συνεχίσουν με νίκες τις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Οι αήττητοι και πρωτοπόροι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στο Αγρίνιο από τον ντεφορμέ Παναιτωλικό, ενώ οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν στη Θεσσαλονίκη τον Απόλλωνα Σμύρνης που έρχεται από την πρώτη φετινή του επιτυχία.
Αύριο Κυριακή (31/11), ο Ατρόμητος θα αναζητήσει στη Φθιώτιδα (15:00) το παρθενικό του «τρίποντο» απέναντι στην αξιόμαχη Λαμία, ενώ στη Λεωφόρο (17:15), που θα έχει τελικά κόσμο, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ θέλουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει εντός στόχων. Στις 19:30 διεξάγονται δύο αναμετρήσεις: στους «Ζωσιμάδες» ο τοπικός ΠΑΣ και ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσουν να ανασυνταχθούν έπειτα από τον αποκλεισμό τους από τον θεσμό του Κυπέλλου, ενώ στο Μαρούσι οι φορμαρισμένοι ΑΕΚ και Άρης υπόσχονται ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι. Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής πέφτει το βράδυ της Δευτέρας (1/11) στη Νεάπολη (19:30), με τον ανεβασμένο Ιωνικό να φιλοξενεί τον εξαιρετικό φέτος Βόλο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές όλων των αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής της Super League. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία ορίστηκε να διευθύνει το ΑΕΚ-Άρης, ο Ευστάθιος Γκορτσίλας ορίστηκε στο Παναθηναϊκός-ΟΦΗ, ο Βασίλης Φωτιάς στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός και ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο ΠΑΟΚ-Απόλλων.
Αναλυτικά οι ορισμοί της 8ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
(19:30), ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης, Koυτσιαύτης (Άρτας), Νικολακάκης (Λασιθίου), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου), παρ.: Μπίκας (Χαλκιδικής).
(19:30), Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, Φωτιάς (Πέλλας), Κουρομπύλια (Δ. Αττικής), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας), VAR: Ρούπερτι (Ολλανδία), AVAR: Μπαλτάς (Αχαΐας), παρ.: Ιωσηφόγλου (Αθηνών).
ΑΥΡΙΟ
15:00, Λαμία - Ατρόμητος, Μανούχος (Αργολίδας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Περράκης (Αθηνών), VAR: Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου), παρ.: Κύρκος (Θεσπρωτίας).
17:15, Παναθηναϊκός - ΟΦΗ, Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Κούλα (Ξάνθης), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), παρ.: Τοπούζης (Τρικάλων).
19:30, ΑΕΚ - ΑΡΗΣ, Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Μπουξμπάουμ (Δ. Αττικής), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Ρούσπερτι (Ολλανδία), AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών), παρ.: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).
19:30. ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης, Γκάμαρης (Αθηνών), Κωσταράς (Αιτ/νιας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών), παρ.: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).
ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11
19:30, Ιωνικός - Βόλος, Ευαγγέλου (Αθηνών), Μεϊντανάς (Αχαΐας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών), παρ.: Κόκοτου (Αργολίδας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
1. Ολυμπιακός     12-4     17
2. ΑΕΚ     16-7     16
3. ΠΑΟΚ     13-9     13     (1)
4. ΝΠΣ Βόλος     16-15     13     (1)
5. Παναθηναϊκός     14-6     10
6. ΠΑΣ Γιάννινα     5-5     9
7. Ιωνικός     5-9     8     (3)
8. ΟΦΗ     7-8     8     (2)
9. Άρης     10-3     8     (1)
10. Αστέρας Τρίπολης     4-6     8     (1)
11. Λαμία     6-9     5     (1)
12. Παναιτωλικός     8-15     5     (1)
13. Απόλλων Σμύρνης     3-12     5     (0)
14. Ατρόμητος     3-14     2
***Ο Άρης έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι (6) βαθμών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass