F1: Στο Οστιν με χρώμα από το NBA

ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2021 20:50

Στις ΗΠΑ μεταφέρεται το πρωτάθλημα της Formula 1 σήμερα τη νύχτα στις 22:00, όπου θα λάβει χώρα το Grand Prix του Όστιν. Ο αγώνας σήμερα είναι κρίσιμος για τη μάχη του πρωταθλήματος οδηγών. Αυτό προσθέτει ένταση σε μια πίστα που είναι θεαματική και διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία από πολλές άλλες πίστες του προγράμματος.


Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στροφών στην πίστα της Αμερικής που έχει φορά αντίθετη των δεικτών του ρολογιού. Σήμα κατατεθέν της πίστας, είναι, η πρώτη ανηφορική αριστερή στροφή. Η φθορά και η πτώση απόδοσης των ελαστικών λόγω υπερθέρμανσης είναι το κλειδί της νίκης. Ο καιρός στο Τέξας έχει πολύ μεγάλες διακυμάνσεις αυτήν την εποχή του χρόνου, μπορεί να δούμε από λαμπρή λιακάδα μέχρι τυφώνα. Το Grand Prix στο Circuit of the Americas, αποτελεί τη στάση #17 στον μαραθώνιο της αγωνιστικής σεζόν του 2021. Μία συναρπαστική όπως αναμένεται κόντρα, με τον Max Verstappen να είναι 6 πόντους μπροστά από τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, Lewis Hamilton, και τα πάντα να μπορούν να συμβούν στον αγώνα στο Όστιν.
Μία νέα, ενδιαφέρουσα συνεργασία προέκυψε στο πλαίσιο της πλούσιας αθλητικής δράσης αυτής της εβδομάδας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού.Το NBA ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Formula 1, γιορτάζοντας έτσι παράλληλα την έναρξη της επετειακής, 75ης σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης στον κόσμο με την επιστροφή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες, της Αμερικής, μετά το διάλειμμα του 2020 ελέω Covid-19.
Τι θα δούμε λοιπόν αυτές τις ημέρες; Απόψε το ESPN θα παρουσιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον challenge ελεύθερων βολών, στο οποίο δεν θα διαγωνιστούν καλαθοσφαιριστές, αλλά… οδηγοί! Συγκεκριμένα, στο γήπεδο μπάσκετ που έχει στηθεί εντός του εντυπωσιακού Circuit of the Americas, θα δούμε οδηγούς να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στην πορτοκαλί θεά. Όμως δεν χρειάζεται να έχουν εξαιρετικές ικανότητες στη… «σπυριάρα», απλά να είναι εύστοχοι σε ελεύθερες βολές! Συγκεκριμένα, κάθε ένας θα έχει δέκα προσπάθειες στη διάθεσή του! Ο νικητής δεν θα βρεθεί στα draft της επόμενης σεζόν, θα έχει όμως τη δυνατότητα να επιλέξει το φιλανθρωπικό ίδρυμα, στο οποίο θα δοθεί δωρεά της τάξης των 20 χιλιάδων δολαρίων. Το καλό για το κοινό, αλλά και τους οδηγούς, είναι πως θα έχουν και… φημισμένους προπονητές, αφού θα δούμε διάφορους NBAers σε ρόλο καθοδηγητών. Μία επιπλέον διάσταση της συνεργασίας, αφορά στο «ντύσιμο» μονοθεσίων της F1 στα χρώματα των 30 ομάδων που συμμετέχουν στο NBA!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass